czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Εγω περιμενα εναν δεκτη απο το Aliexpress και αντι αυτου μου εστειλαν τρεις τραγιασκες!!!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλά κάτι τέτοια χαζά λαθοι γίνονται στο 90%των περιπτώσεων τους το αναφέρεις και σου λένε κράτα αυτό που ήρθε και περνεις είτε refund είτε ξανά στέλνουν το σωστό προϊόν, ένα 10 %είναι να σου ζητήσουν να στείλεις πίσω το λάθος προϊόν
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πιθανοτατα κατι δεν παει καλα,ειτε με τη διευθυνση σου,ειτε με τα στοιχεια σου. Δοκιμασε να τα στελνεις στο μαγαζι κανενος φιλου σου,να δεις τι γινεται. Αδυνατο να εχεις τετοιο ποσοστο απωλειας και να μην ειναι τοπικο το προβλημα,οχι απλα απιθανο. συγκεκριμενα οτι μου ερχεται με ελτα... και δεν ειναι συστημενο. κατα τα αλλα . πιο παλια επι ebay εποχες ερχοντουσταν σχεδον ολα
StamTheMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, GeorgeAnas είπε συγκεκριμενα οτι μου ερχεται με ελτα... και δεν ειναι συστημενο. Τοτε το θεμα ειναι καποιος ενοικος στην πολυκατοικια. Ρωτα οποιον εχεις γνωστο,να δεις μηπως και εχει παρομοιο προβλημα. Για μενα αλλαξε διευθυνση και στελνε τα σε καποιο γνωστο σου μαγαζι.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τοτε το θεμα ειναι καποιος ενοικος στην πολυκατοικια. Ρωτα οποιον εχεις γνωστο,να δεις μηπως και εχει παρομοιο προβλημα. Για μενα αλλαξε διευθυνση και στελνε τα σε καποιο γνωστο σου μαγαζι. ειμαι σε πολυκατοιικια που μενουν οι θειοι απο πανω και διπλα εχουν μαγαζι εχω πει στο ταχυδρομο οποτε δεν με βρισκει να το αφηνει διπλα και ειπε οκ
StamTheMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, GeorgeAnas είπε ειμαι σε πολυκατοιικια που μενουν οι θειοι απο πανω και διπλα εχουν μαγαζι εχω πει στο ταχυδρομο οποτε δεν με βρισκει να το αφηνει διπλα και ειπε οκ Εαν μενει αλλος στην πολυκατοικια,99% αυτος τα παιρνει.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εαν μενει αλλος στην πολυκατοικια,99% αυτος τα παιρνει. και ο ταχυδρόμος ύποπτος. Εγώ θα έκανα μια φασαρία στα ΕΛΤΑ, έστω για τον φόβο των Ιουδαίων
StamTheMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και ο ταχυδρόμος ύποπτος. Εγώ θα έκανα μια φασαρία στα ΕΛΤΑ, έστω για τον φόβο των Ιουδαίων Πιστευω οτι δε θα ρισκαραν τη δουλεια τους για τετοιες βλακειες.. Αλλα ναι,θελει μια μανουρα η κατασταση,για να ζοριστει αν ειναι ο ταχυδρομος.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 εχει τυχει πολλες φορες να πηγγαινω μετα απο 1 μηνα και να μου λενε ψαξε σε αυτο το σακο.. και ειχα βρει ξεχασμενα δεματα μου...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πιστευω οτι δε θα ρισκαραν τη δουλεια τους για τετοιες βλακειες.. Αλλα ναι,θελει μια μανουρα η κατασταση,για να ζοριστει αν ειναι ο ταχυδρομος. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος τον ταχυδρομών πλέον είναι εποχιακοι υπάλληλοι και όχι μόνιμοι είναι αρκετά πιο πιθανό να είναι από εκεί το πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα