forgotten Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ειμαι gamer απο την atari γενια, εως σημερα που που μπορω να εχω ολες τις κονσολες, θεωρω οτι η nintendo ακολουθει μια συνταγη του εχω τους τιτλους μου , μπορουν να κρατησουν κοινο με αυτους και πανω σε αυτους κτιζει το hardware για παιχνιδι. η πικρα για μενα ειναι οτι δεν υπαρχει αντιπαλο δεος σε handheld κονσολα με τετοιο game library , πχ η sony σκοτωσε το ps vita με μηδενικο library και δεν ασχοληθηκε με αυτη την τεραστια αγορα, η νιντεντο αλωνιζει μονη της και λογω της ελειψης ανταγωνισμου σε handheld κλπ. Οσο αφορα το steam deck που λενε παιζει παιχνιδια του switch εχω να πω οτι καθολου ευκολο εγχειρημα δεν ειναι αν δεν ασχοληθεις διεξοδικα και δεν παιζεις με δεδομενο οτι θα χεις stutter και μαγκωματα. Καθε μια κονσολα καλυπτει ενα κοινο και η nintendo οσο και εαν το αρθρο δειχνει οτι βουλιαζει κραταει γερα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashvill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Devil9697 είπε Κακος παει σε νεα κονσόλα. Αυτη που εχει με τα γραφικά που παιζουν τα παιχνίδια βγαζει αλλα 5 χρόνια. Αφου υπάρχουν χα... που το αγοράζουν, γιατι να το εγκαταλείψει, 0 εξοδα 300% έσοδα Καλά τα λες απλά τα παιχνίδια δε θα μπορούμε πια φαντασου πόσο χάλια θα ναι το harry potter στο switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της niνtendo ,έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ,αλλα ρε nintendo έλεος ,τι τιμές είναι αυτές στην αγορά νέων παιχνιδιών? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Πιστεύω πως μέσα στο 23 πρέπει να βγάλει switch 2 , ας δίνει πιο οικονομικά το switch 1... Έχω για κινητό το fold 3 της samsung κ έχει αρχίσει να μου φαίνεται μικρή η οθόνη στο switch, έχει περιθώρια να την μεγαλώσει την οθόνη στο ίδιο ή λιγάκι μεγαλύτερο σασί.. Θέλουμε δυνατή nintendo μακάρι να έβγαζε και η Sega ξανά.. Δυστυχώς ούτε παιχνίδια βγαίνουν πολλά όπως παλιά.. Θα ήθελα το νέο switch να είχε κ Netflix κτλ. Αν πουλάει ακόμα καλά θα το ξεζουμισουν εκεί στη ninty ενώ εμείς θέλουμε να πάρουμε το δύο κ να της δώσουμε 💸 💸💸 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, Ashvill είπε Απλά να βγει switch 2 να ναι σαν ξέρω γω το Xbox series s σε δύναμη(σε handheld Sony PS4 pro δύναμη μη έχει και τρελό κόστος και backward compatible με τα παλιά switch games .βάζει και καλύτερο rumble σαν το ps5 και καθάρισε . Άρα ζητάς να βγάλει switch το οποίο είναι πιο δυνατό απο steamdeck… Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι τιμή θα είχε ένα switch με hardware επιπέδου series S… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblov Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να δείτε δεν θα ανακοινωθεί τίποτα για νέα κονσόλα, κατά το καλοκαίρι μετά το νέο Zelda θα ανακοινώσουν νέα κονσόλα όπου το Zelda θα είναι φρέσκο και θα υπάρχει και στις δύο κονσόλες μαζί με νέο Mario κατά τα Χριστούγεννα.... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από bblov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Billie13 είπε Ναι, αυτό δείχνουν οι πωλήσεις του Switch,ότι την παράτησαν τα παιδάκια. μπας και διαβάζουν και κάνα περιοδικό Nintendo power ή βλέπουν super Mario Bros στην τηλεόραση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, NickTG είπε Διάβασες κάπου αλλού για απολύσεις ή έβγαλες το συμπέρασμα από τη μαυρίλα που βλέπει το μεροληπτικό άρθρο του insomnia? αν ρωτας εμενα ειναι δικη μου σκεψη.οχι απο το ινσομνια οχι απο καπου αλλου. αλλα διαβαζωντας κατι βγαζω και ενα συμπερασμα η καλυτερα εχω μια σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, expert30 είπε κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της niνtendo ,έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ,αλλα ρε nintendo έλεος ,τι τιμές είναι αυτές στην αγορά νέων παιχνιδιών? Τι εννοείς; 50 ευρώ έχουν οι καινούριοι AAA τίτλοι στο switch, σε αντίθεση με ps5 - xbox ... Να μου πεις ότι έχει χειρότερα γραφικά να το δεχθώ (έχει όντως). Ότι είναι underpowered και αυτό να το δεχθώ, οτι δεν έχουν εκπτώσεις στα games ναι. Αλλά όχι ότι είναι ακριβά. Μονο στο pc τα βρίσκεις φθινότερα τα non exclusive. Εκτός εαν αγοράζεις μόνο μέσα απο το eshop. Εαν ναι, sry, αλλα δεν σου φταίει κανένας σε αυτή την περίπτωση. Spoiler Spoiler Spoiler 2 ώρες πριν, forgotten είπε . Οσο αφορα το steam deck που λενε παιζει παιχνιδια του switch εχω να πω οτι καθολου ευκολο εγχειρημα δεν ειναι αν δεν ασχοληθεις διεξοδικα και δεν παιζεις με δεδομενο οτι θα χεις stutter και μαγκωματα. Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις τα games. Εγώ έχω μεγάλη βιβλιοθήκη από switch games και κατάφερα να βρω 2-3 από αυτά, να τα δοκιμάσω στο switch. Και τα βρήκα κ όλας σε 15 κομμάτια και έπρεπε να τα κατεβάζω ενα-ενα και με σκατο-ταχύτητα, αλλιώς έπρεπε να πληρώσω. Totally not worth it. Αναφέρω πιο πάνω ποια έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από filip123go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, pigos23 είπε Το 80% των παιχνιδιων του switch το παιζω ηδη στο steam deck Απολαυση το mario kart 8 κλπ Να σε δω να παιζεις Mario Party, Switch Sports και οτιδηποτε αλλο με motion, στην "νταλικα" σου με αυτονομια χειροτερη απο gamegear, και μετα θα σε παραδεχτω. Εχω δει με τα ματια μου πολλους μαντραχαλους να ειναι αρνητικοι και μολις τους βαζω σπιτι τα παραπανω να μεταμορφωνονται σε 12αχρονα και να γινεται πανικος.. Αυτη ειναι η μαγεια της Nintendo και γι αυτο ειναι για μενα στο πανθεον του gaming. Δεν ειναι ολα witcher, last of us και GOW. Υπαρχει και η αλλη πλευρα, η πιο αγνη και η πιο παρειστικη.. Και πριν βιαστεις να απαντησεις για τους "αλλους" τιτλους που παιζεις και δεν παιζω στο switch, μπορω να τους παιξω ανετα αλλου. Το αντιθετο δε γινεται.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από KAKADI 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, NickTG είπε Αν κρίνουμε πάντως από την εμπορική πορεία μια χαρά είναι η τιμή. Το πρόβλημα μου βασικά είναι η τιμή του οικοσυστήματος γενικά. Ο ανταγωνισμός έχει οικονομικές κονσόλες (για αυτά που προσφέρουν) και ακριβά παιχνίδια. Η nintendo έχει ακριβή κονσόλα (για αυτά που προσφέρει) και ακριβά παιχνίδια. Πουλάει ξεκάθαρα λόγω νοσταλγίας και brand name. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 33 minutes ago, michael92 said: Το πρόβλημα μου βασικά είναι η τιμή του οικοσυστήματος γενικά. Ο ανταγωνισμός έχει οικονομικές κονσόλες (για αυτά που προσφέρουν) και ακριβά παιχνίδια. Η nintendo έχει ακριβή κονσόλα (για αυτά που προσφέρει) και ακριβά παιχνίδια. Πουλάει ξεκάθαρα λόγω νοσταλγίας και brand name. Αφού πουλάει λόγω νοσταλγίας και brand name γιατί δεν έγινε το ίδιο και με το WiiU? Έχεις κάποια άλλη αντίστοιχη κονσόλα σε καλύτερη τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 oi αντιπαθειες του ινσομνιαγρ δεν κρυβονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orionas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Πού πας ρε Νιντεντο με το Σοιυιτσάκι.Ούτε ύδροψυξη έχεις, ούτε με 120 χερτζ τηλεόραση συνεργάζεσαι, ούτε μπλου ρέι, ούτε κινηματογραφικά γραφικά.Μονό παιχνίδια για 8-90 χρονών παιδάκια βγάζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, orionas είπε Πού πας ρε Νιντεντο με το Σοιυιτσάκι.Ούτε ύδροψυξη έχεις, ούτε με 120 χερτζ τηλεόραση συνεργάζεσαι, ούτε μπλου ρέι, ούτε κινηματογραφικά γραφικά.Μονό παιχνίδια για 8-90 χρονών παιδάκια βγάζεις. Ένας λόγος που δεκαετία 90 την παράτησαν αυτήν και τη Sega, αν και η δεύτερη αυτοκτόνησε, για το PlayStation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα