Προς το περιεχόμενο

Το Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS4, όμως η Nintendo βλέπει δύσκολους καιρούς μπροστά της

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Αφού πουλάει λόγω νοσταλγίας και brand name γιατί δεν έγινε το ίδιο και με το WiiU? 

Έχεις κάποια άλλη αντίστοιχη κονσόλα σε καλύτερη τιμή? 

Γιατί το Wii U ήταν άθλιο από όλες τις απόψεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλωσα με basket και gameboy. Το Wii και το DS απέδειξαν ότι όταν έχεις όρεξη να σχεδιάσεις, σχεδιάζεις. Το Wii U όμως απέδειξε πως :

1)Marketing matters

2) Μαζί με το gameplay σημασία έχει και το hardware. Όποιος πιάσει wii u δεν ξαναπάει πίσω στο wii γιατί είναι η πρώτη 1080p κονσόλα. 

Το wii u το αγόρασα πριν 3-4 χρόνια στο ebay μετά από πολύ έρευνα για το αν αξίζει. Από τις αναλύσεις κατάλαβα πως μπορείς να κάψεις ένα φοβερό προιόν με λάθος επικοινωνία. Το να παίζει mario και άλλα games σε 65ρα και να μην πιξελιάζει είναι άλλη φάση. Δεν πας πίσω. Δεν ζητάμε μια κονσόλα να έχει top γραφικά αλλά πρέπει να υποστηρίζει το σύγχρονο hardware. 

Το switch ωραίο προιόν αλλά έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος το αγόρασε γιατί απλά δεν είναι χάλια και δεν υπάρχει άλλη επιλογή στη nintendo. Σαν σχεδιασμός δεν με άγγιξε ποτέ. Ούτε θα παίξω ποτέ COD ή μεγάλα games σε handheld κονσόλα. Είναι πολύ μεγάλο για handheld χρήση. Πολύ μικρό για οθονάτο gaming. Στο wiiu πετάω το wii u pro controller και παίζει. Για σκληρά games θα πάω σε pc ή ps5/xbox.Προσωπικά θεωρώ πως ότι καλύτερο έχει αυτήν τη στιγμή  η Nintendo είναι το wiiu και το τελευταίο DSXL. Αν το switch αποκτήσει 4Κ δυνατότητες μαζί με games τότε ναι μιλάμε για ουσιαστική διαφορετική πρόταση.

Αναφορικά με τις τιμές, αν και εμένα μου την σπάει που το mario xyz έχει τις ίδιες τιμές 20 χρόνια τώρα, αναγνωρίζω ότι στα games της η Nintendo ρίχνει ιδρώτα και προσέχει τη λεπτομέρεια όσο λίγοι. Αυτό ας πληρωθεί. Γιατί κανείς σχεδιαστής δεν θα φτιάξει ποτέ κάτι καλό για 10 ευρώ.

Επεξ/σία από jimarass26
  • Like 1

19 ώρες πριν, Devil9697 είπε

Τεχνικός τομεας δεν αναπτύσσεται στα παιχνίδια της εδω κ χρόνια, υπο την πιεση της ιδιας εταιρίας για να μπορουν να τρεχουν 30fps.Τις προάλλες συγκεκριμένα ετυχε να παιξω/δω παιχνίδι σε 65 τηλεόραση και νομιζα οτι οτι ειχαν συνδέσει gameboy με την τηλεόραση. Γνωμη μου παντα έτσι

Ωραία. Τα 30 του σουιτς είναι λίγα... Τα 25 του στεαμ ντεκ είναι ουαου... Θάνατος στην λογική.. 

10 ώρες πριν, Chocobo είπε

Άρα ζητάς να βγάλει switch το οποίο είναι πιο δυνατό απο steamdeck…

Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι τιμή θα είχε ένα switch με hardware επιπέδου series S…

Μπαταρίες. Θερμοκρασίες. Τιμή.... Όταν μάθουν να κρίνουν μερικοί, άλλο το να είναι ονειροπόλος, και άλλο να προσεγγίζει με βάση την πραγματικότητα. Άλλο γκειμερζ άλλο γνωστής. Την καλημέρα μου 

3 hours ago, michael92 said:

Γιατί το Wii U ήταν άθλιο από όλες τις απόψεις. 

Μα πριν λίγο έγραψες ότι πουλάει λόγω νοσταλγίας και brand name. Άρα τι σημασία έχει αυτό? 

7 ώρες πριν, KAKADI είπε

Να σε δω να παιζεις Mario Party, Switch Sports και οτιδηποτε αλλο με motion, στην "νταλικα" σου με αυτονομια χειροτερη απο gamegear, και μετα θα σε παραδεχτω.

Εχω δει με τα ματια μου πολλους μαντραχαλους να ειναι αρνητικοι και μολις τους βαζω σπιτι τα παραπανω να μεταμορφωνονται σε 12αχρονα και να γινεται πανικος..

Αυτη ειναι η μαγεια της Nintendo και γι αυτο ειναι για μενα στο πανθεον του gaming. Δεν ειναι ολα witcher, last of us και GOW.

Υπαρχει και η αλλη πλευρα, η πιο αγνη και η πιο παρειστικη..

Και πριν βιαστεις να απαντησεις για τους "αλλους" τιτλους που παιζεις και δεν παιζω στο switch, μπορω να τους παιξω ανετα αλλου.

Το αντιθετο δε γινεται..

Εχω switch v1 απ τις πρωτες μερες κυκλοφοριας

1 Το οτι παιζεις εσυ τα παραπανω games που ανεφερες δεν σημαινει οτι τα παιζουν ολοι . Οποτε μη γενικευεις ...Οσο παιζω gow τοσο θα παιξω κ odyssey κλπ

2 Τα motion μια χαρα λειτουργουν σε πληροφορω κ στο metroid κ στο breath of the wild που ξαναπαιζω 

3 Εφοσον δεν εχεις την κονσολα πως την λες νταλικα ??? Σε πληροφορω ξανα λοιπον για μενα εχει καλυτερο grip απο το switch κ ειναι πιο ξεκουραστη.Οποτε οταν λεμε κατι καλυτερα να εχουμε εμπειρια κ απ τα δυο μηχανηματα που συζηταμε

Οτι κ να λετε η μαγεια του να εχεις φορητη κονσολα με ολες τις κονσολες μεχρι κ το ps3 στα χερια σου αλλα κ τα steam games , δεν συγκρινεται

Για μενα λοιπον ισχυει αυτο 

Για εσενα κατι αλλο κ σεβαστο. Καλη απολαυση στο switch σου

14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μα πριν λίγο έγραψες ότι πουλάει λόγω νοσταλγίας και brand name. Άρα τι σημασία έχει αυτό? 

Το switch είναι μια καλή κονσόλα που όμως είναι underpowered και overpriced. Το Wii U ήταν μια κακή κονσόλα ανεξαρτήτως κόστους. 

Και για να το θέσω αλλιώς: Αν το switch ή τα παιχνίδια του ήταν φθηνότερα, θα το είχα αγοράσει. Με το Wii U και να μου το χάριζαν, δεν θα ασχολούμουν. 

• Like 1

18 ώρες πριν, pigos23 είπε

Το 80% των παιχνιδιων του switch το παιζω ηδη στο steam deck 

Απολαυση το mario kart 8 κλπ

Όταν κάποιος μιλάει σοβαρά δε χρησιμοποιείς την πειρατεία σαν επιχείρημα για να χωθείς στη συζήτηση μόνο και μόνο για να τον αντικρούσεις.Σαν να σου λέει ο άλλος έχω Φεράρι και να πεταχτείς και εσύ και να πεις φοβερά αυτοκίνητα.Είχα κλέψει μια και την οδήγησα για κάμποσα χιλιόμετρα.

• Like 3

1 λεπτό πριν, RazielKvlt είπε

Όταν κάποιος μιλάει σοβαρά δε χρησιμοποιείς την πειρατεία σαν επιχείρημα για να χωθείς στη συζήτηση μόνο και μόνο για να τον αντικρούσεις.Σαν να σου λέει ο άλλος έχω Φεράρι και να πεταχτείς και εσύ και να πεις φοβερά αυτοκίνητα.Είχα κλέψει μια και την οδήγησα για κάμποσα χιλιόμετρα.

Αποψη σου...

Οπως ανεφερα εχω ηδη switch

Εχει δυνατοτητα για emulators το deck πως να το κανουμε

• Like 1

16 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Αν οι κονσόλες της nintendo δεν ήταν τόσο αδύναμες, θα περνούσαν πολλά χρόνια μέχρι να μπορούν να γίνουν emulated. Οπότε σε αυτή την περίπτωση η πειρατεία είναι επιχείρημα.

55 minutes ago, michael92 said:

Το switch είναι μια καλή κονσόλα που όμως είναι underpowered και overpriced. Το Wii U ήταν μια κακή κονσόλα ανεξαρτήτως κόστους. 

Και για να το θέσω αλλιώς: Αν το switch ή τα παιχνίδια του ήταν φθηνότερα, θα το είχα αγοράσει. Με το Wii U και να μου το χάριζαν, δεν θα ασχολούμουν. 

Είχες κάτι άλλο δυνατότερο και φθηνότερο όταν βγήκε? Ή έστω δυνατότερο και στα ίδια λεφτά? 

1 hour ago, pigos23 said:

3 Εφοσον δεν εχεις την κονσολα πως την λες νταλικα ??? Σε πληροφορω ξανα λοιπον για μενα εχει καλυτερο grip απο το switch κ ειναι πιο ξεκουραστη.Οποτε οταν λεμε κατι καλυτερα να εχουμε εμπειρια κ απ τα δυο μηχανηματα που συζηταμε

Το Deck είναι τεράστιο. 

Έχει καλύτερο κράτημα εφόσον δεν έχεις αλλάξει joycons ή δεν του έχεις πάρει τίποτα grips/θήκη αλλά η διαφορά στο μέγεθος και στο βάρος παραμένει. 

11 λεπτά πριν, NickTG είπε

Είχες κάτι άλλο δυνατότερο και φθηνότερο όταν βγήκε? Ή έστω δυνατότερο και στα ίδια λεφτά? 

Το original switch είχε ξεπερασμένο mobile SoC στα 20nm. Την ίδια εποχή ήμασταν στα 16/14nm στα desktop και στα 10nm στο mobile. 3 χρόνια μετά πήγε σε 16nm SoC, όταν ήδη υπήρχαν mobile SoCs στα 7nm. 

43 minutes ago, michael92 said:

Το original switch είχε ξεπερασμένο mobile SoC στα 20nm. Την ίδια εποχή ήμασταν στα 16/14nm στα desktop και στα 10nm στο mobile. 3 χρόνια μετά πήγε σε 16nm SoC, όταν ήδη υπήρχαν mobile SoCs στα 7nm. 

Ακόμα δεν έχεις απαντήσει. 

Είχες κάτι άλλο φθηνότερο και δυνατότερο? Ή ίδια τιμή και δυνατότερο? 

23 ώρες πριν, lele322 είπε

Ασε μας ρε nintendo  με την αρχαιολογια.

Μακαρι να χα λεφτά να παρω steam deck.  Καποια στιγμη θα το πάρω. Μονο αυτο αξιζει για portable

επειδή έχω και τα δύο να σου πω ότι δεν είναι και τόσο portable 

23 ώρες πριν, aggelis6 είπε

όμως η Nintendo βλέπει δύσκολους καιρούς μπροστά της

Προβλέπονται απολύσεις... 😪

βασικά αύξησαν τους μισθούς κατά δέκα τα εκατό , το ανακοίνωσαν προχτές . γιαπωνέζικες εταιρίες είναι ,έχουν άλλη νοοτροπια , η Nintendo of America είναι άλλο θέμα βέβαια 

21 ώρες πριν, bblov είπε

Να δείτε δεν θα ανακοινωθεί τίποτα για νέα κονσόλα,

κατά το καλοκαίρι μετά το νέο Zelda θα ανακοινώσουν νέα κονσόλα όπου το Zelda θα είναι φρέσκο και θα υπάρχει και στις δύο κονσόλες μαζί με νέο Mario κατά τα Χριστούγεννα....

Ναι μάλλον όπως σχεδόν πάντα αφού δουλεύει why not.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...