Προς το περιεχόμενο

Το Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS4, όμως η Nintendo βλέπει δύσκολους καιρούς μπροστά της

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με τα αποτελέσματα της Ν υπάρχει σχετική ανάλυση εδώ.

Αστεία πράγματα να αναφέρονται δυσκολίες και προβλήματα όταν το NSW διανύει τον έκτο χρόνο ζωής του και αναμενόμενα θα ακολουθήσει πτώση. Ακριβώς δηλαδή ότι συνέβαινε σε όλες τις σχετικές περιόδους μετάβασης/ολοκλήρωσης.
Το αστείο είναι πως η Ν διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της και κάποιοι τα έχουν βάψει μαύρα. Ασχετοσύνη ή επιτειδευμένα είναι όπως και να έχει εκτός πραγματικότητας. 

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, whoever81 said:

Μια φορά να βγάλει κονσόλα που να μην είναι underpowered Lego γίνεται; Δε γίνεται.

Είχε άλλες επιλογές δυνατότερες με ίδιο κόστος εκείνη την περίοδο αφού αποφάσισε να βγάλει hybrid κονσόλα? 

1 minute ago, mansa2k said:

επιτειδευμένα

Όταν παράλληλα γίνεται αναφορά στο ποσό καλά πάει το PS5 τι πιστεύεις? :lol:

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όταν παράλληλα γίνεται αναφορά στο ποσό καλά πάει το PS5 τι πιστεύεις? :lol:

Συγκεκριμένα η σύγκριση δεν αποτελεί ένδειξη, προσωπικά πολλές φορές κάνω συγκρίσεις. Όταν όμως αναφέρετε: "Ωστόσο, η Sony σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα PS5 το περασμένο τρίμηνο με 7,1 εκατομμύρια πωλήσεις, αυξημένες κατά 82% σε σχέση με πέρυσι" όταν το NSW πούλησε στο ίδιο διάστημα 8,22 εκατομμύρια και παραμελώντας παράλληλα πως το NSW ξεπερνάει σε πωλήσεις το ps5 τα τελευταία δύο χρόνια κάτι πάει λάθος. 

Το ίδιο συμβαίνει όταν αναφέρεται σε μικρές πτώσεις εσόδων και πωλήσεων αγνοώντας πως αποτελεί ένα από τα πιο κερδοφόρα οικονομικά έτη στην ιστορία της εταιρίας και γενικότερα ότι η Ν διανύει μια πλάτινουμ περίοδο που ξεπερνά πολύ τα νούμερα τις αντίστοιχης περιόδου των DS-Wii.

Εμένα για ασχετοσύνη μου φαίνεται εμπλουτισμένη με πιθανές προτιμήσεις (σκοτεινέ καταστάσεις). Όπως και να έχει δείχνει γενικότερα πόσο ενοχλεί κάποιους η επιτυχία του "αρχαίου" NSW που κάθονται και το συγκρίνουν με ένα οικιακό σύστημα πολλαπλάσιων τεχνικών χαρακτηριστικών που δεν μπορούσε να το ξεπεράσει σε πωλήσεις. Μέχρι το τελευταίο Q3 τουλάχιστον γιατί όπως αναφέρω στην ανάλυση θα αλλάξουν τα πράγματα και θα δούμε τα ps5,xbs να το ξεπερνάνε σε πωλήσεις. Αυτό έλειπε δηλαδή γιατί το NSW εισέρχεται στον έβδομο χρόνο ζωής του. Λες και ο στόχος του NSW είναι να ξεπεράσει τα νούμερα του ps2, εκτός πραγματικότητας. 

e8a.png

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 11

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις στο bold. 

Πάντως σχεδόν όλες οι μοντέρνες γενιές κρατάνε 6-7 χρόνια. Πχ το WiiU βγήκε 6 χρόνια μετά το πάρα πολύ επιτυχημένο Wii. 

Εσείς με άλλα λόγια λέτε ότι το Switch μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη δεκαετία χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή στο hardware. Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεστε αλλά 10 χρόνια συνολικά είναι πάρα, μα πάρα πολύς καιρός και το ότι κάνει πωλήσεις τώρα, δεν σημαίνει ότι θα εξακολουθήσει έτσι και στο άμεσο μέλλον.

Επίσης βλέπουμε ότι είναι πολλοί αυτοί που πουλάνε πχ το Switch V1 για να μεταβούν στο επόμενο (πχ oled) ακόμα και αν αυτό δεν προσφέρει σοβαρές αναβαθμίσεις. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κόσμος που θέλει όντως μια αλλαγή. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς στο τέλος.

Τα bold ήταν τυπογραφικό λάθος! Εγω θα ήθελα καθε 3 χρόνια νεα κονσόλα, αλλά γιατί η εταιρεία να επενδύσει σε κατι τετοιο οταν με την ιδια κονσόλα μπορει να μην εχει εξέλιξη στο Performance, οσο την αγοραζουν δειχνει οτι δεν τους νοιαζει το Performance αρα κ η εταιρεία δεν θα την αναβάθμιση μεχρι να πέσουν οι πωλήσεις και να ερθει το τελος της ζωής της ΟΧΙ τεχνικα αλλα απο το κοινό που θα παραπονιέται. Οσο δεν το κανει το κοινο αυτο και η εταιρεία δεν θα βγαζει άλλη κονσόλα.

• Like 1

44 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Σχετικά με τα αποτελέσματα της Ν υπάρχει σχετική ανάλυση εδώ.

Αστεία πράγματα να αναφέρονται δυσκολίες και προβλήματα όταν το NSW διανύει τον έκτο χρόνο ζωής του και αναμενόμενα θα ακολουθήσει πτώση. Ακριβώς δηλαδή ότι συνέβαινε σε όλες τις σχετικές περιόδους μετάβασης/ολοκλήρωσης.
Το αστείο είναι πως η Ν διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της και κάποιοι τα έχουν βάψει μαύρα. Ασχετοσύνη ή επιτειδευμένα είναι όπως και να έχει εκτός πραγματικότητας. 

Spoiler

Αστα γμσε τα, και αυτή για κλείσιμο πάει

Θεωρω εξαιρετικα καλη κινηση να ΜΗΝ βγαλει νεα κονσολα την χρονικη περιοδο που δεν υπηρχαν ημιαγωγοι στην αγορα. Ειδαμε τι παθαν οι αλλοι δυο που ξεκινησαν νεα γενια και με τον ενθουσιασμο του κοσμου δεν υπηρχε να πουλησουν τιποτα.
Πρωτη ημερα θα παω το νεο Zelda και το νεο Switch η οπως αλλιως το λενε.

5 ώρες πριν, filip123go είπε

Εχω και switch και steam-deck. Από τοτε που  πήρα το steam deck, το switch σκονίζεται στο συρτάρι. Βγήκε πριν 1 εβδομάδα για να παίξω το fire emblem engage (παιχνιδάρα btw) και μόλις τελειώσω με αυτό, θα ξαναμπει στο συρτάρι και θα βγεί, όταν βγει και το καινούριο zelda..

To steam deck δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, απο την ημέρα που το παρέλαβα ..

Συμφωνω. αν και μ αρεσει προσωπικα το switch σαν κονσολα. Περιμενω καινουργια mario games και pokemon!! λατρευω ολα τα παλια!!

56 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Nintendooooooomeeeed πάλι ρε insomnia?Και η Sonαρα πάει τρένο;Δε παιζεστε τελικά.

Ισχυει φιλε μου. Αν και προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το switch oled μου

38 λεπτά πριν, Nickkkk2023 είπε

Συμφωνω. αν και μ αρεσει προσωπικα το switch σαν κονσολα. Περιμενω καινουργια mario games και pokemon!! λατρευω ολα τα παλια!!

Ισχυει φιλε μου. Αν και προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το switch oled μου

Και εγώ είμαι τίγκα ευχαριστημένος με το Switch μου.Πρεπει να βγει νέο όμως γιατί πλέον το hw είναι του πεταματου.Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει μια φυσιολογική πτώση στις πωλήσεις και το insomnia έκρινε ότι πάει για φούντο,ενώ η σονάρα τα ισοπεδώνει όλα.

• Like 1

20 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Ναι, αυτό δείχνουν οι πωλήσεις του Switch,ότι την παράτησαν τα παιδάκια.

Κάτσε τώρα θα βγει κάποιος άλλος να πει ότι πουλάει μόνο σε ηλικίες κάτω των 12… δεν του πιάνεις πουθενά…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά να βγει switch 2 να ναι σαν ξέρω γω το Xbox series s σε δύναμη(σε handheld Sony PS4 pro δύναμη μη έχει και τρελό κόστος  και backward compatible με  τα παλιά switch games  .βάζει και καλύτερο rumble σαν το ps5 και καθάρισε .

Επεξ/σία από Ashvill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...