adreasps Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 παιδιά pls sos. έχω το macbook air M1 και θέλω να το συνδέσω σε 2 οθόνες. μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής: 1.Έχω πάρει hub με 2 hdmi, έκανε μόνο dublicate, όχι extend. 2.έβαλα στη μία θύρα type c μετατροπέα να το κάνει hdmi σύνδεσα τη μία οθόνη, και την αλλη μέσω του hub απευθεία hdmi , δεν το διάβασε τη δεύτερη. 3.Κατέβασα την εφαρμοφή που βρήκα στο youtube μετα απο ώρες display link , πάλι δε μου δούλεψε- σαν να μην το διαβάζει. 4. έβαλα τη μία σε μετατροπέα rgb με type c και την άλλη σε hdmi πάλι τίποτα. Πληρώνω να με βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 δεν παίζει. εγώ έχω το M1 Pro και δεν παίζει ούτε εκεί. διάφορα τρικ που είχα διαβάσει δεν έκαναν τίποτα οπότε το πήρα απόφαση οτι δουλεύω με μια οθόνη. μόνο κανενα ipad (που παίζει σαν εξωτερική οθόνη) ίσως να μπορει να συνδυαστεί. αυτό δεν το έχω δοκιμάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adreasps Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 κοίτα πόσο εύκολο το κάνει να φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, zanskou είπε δεν παίζει. εγώ έχω το M1 Pro και δεν παίζει ούτε εκεί. Ποιό ακριβώς έχεις και δεν το κάνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adreasps Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 και αυτοί στο youtube πως το κανουν? καποιος τρόπος θα υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θες 2η οθόνη σε macbook σε extend mode και όχι duplicate θα χρειαστείς έξτρα ανταπτορα. 'Ενας ανταπτορας για κάθε usb θυρα. Εκτός και αν η οθόνη σου συνδέεται με type c, οπότε την συνδέεις κατευθείαν στη άλλη θύρα. Εναλλακτικά θα χρειαστεί να πας σε πολύ πιο ακριβές λύσεις πχ, thunderbold docking station όπως αυτό https://www.amazon.com/CalDigit-TS3-Plus-Thunderbolt-Dock/dp/B07CZPV8DF?th=1 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από alex2539 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adreasps Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 2:16 ΜΜ, adreasps είπε το Μ1 έχει δύο θύρες type c, τίποτα άλλο. Στη αρχή δοκίμασα με δύο διαφορετικούς αντάπτορες ένα σε κάθε θύρα type c με το κάθε hdmi να πηγαίνει σε κάθε οθόνη, δεν το διάβασε καν, η μία οθόνη παρέμεινε μαύρη. Μετά πήρα άλλο αντάπτορα που είχε με ένα type c 2 υποδοχές για hdmi, εκεί το μόνο που κατάφερα ήταν dublicate, το καταλαβαίνει σαν μία οθόνη. Οπότε καταλαβαίνω η λύση είναι μόνο hunderbold docking statio, 300 ευρώ για να καταφέρεις να κάνεις extend 2 οθόνες, απίστευτο. Έχω παραγγείλει σαν μία τελευταία προσπάθεια , εναν αντάπτορα ubs σε hdmi, που είδα σε ένα video μέσω της εφαρμογής diplay link ότι θα δουλέψει, για να δούμε Στις 8/2/2023 στις 2:16 ΜΜ, adreasps είπε έχω βρει στο skoutz μια λύση, ίσως αυτό https://www.skroutz.gr/s/18677564/Lenovo-ThinkPad-Gen2-USB-C-Docking-Station-με-HDMI-DisplayPort-4K-PD-Ethernet-και-συνδεση-3-Οθονών-Μαύρο.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω αν το m1 έχει κάποιο περιορισμό, πάντως στο δικο μου macbook m1 pro έχω 3 οθόνες. 2 οθόνες με ανταπτορα type c σε HDMI και μια κατευθείαν με type c καλώδιο. Όταν κάποια στιγμη είχα δοκιμάσει ενα ανταπτορα με 2 HDMI έπαιζε μονο σε duplicate mode. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από alex2539 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, alex2539 είπε Δεν γνωρίζω αν το m1 έχει κάποιο περιορισμό, πάντως στο δικο μου macbook m1 pro έχω 3 οθόνες. 2 οθόνες με ανταπτορα type c σε HDMI και μια κατευθείαν με type c καλώδιο. Όταν κάποια στιγμη είχα δοκιμάσει ενα ανταπτορα με 2 HDMI έπαιζε μονο σε duplicate mode. Ποιους ανταπτορες χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 https://egalaxy.gr/gr/accessory-satechi-type-c-slim-multi-port-adapter-4k-space-grey-st-cmam.html?utm_source=GoogleAds&utm_medium=PMax&utm_campaign=Traffic&gclid=CjwKCAiAlp2fBhBPEiwA2Q10D43I2OtrcUf7I73YXM_ZviQ33w2K7azJFE4Gtruuhl0AUkHl829f8RoCXr4QAvD_BwE https://shopflix.gr/tekhnologia/ypologistes-and-perifereiaka/laptops-and-aksesoyar/baseis-and-docking-stations-laptop/usbc-docking-station-apple-me-hdmi-4k-pd-leyko-muf82-2970475/?utm_campaign=PMAX-TECHNOLOGY&utm_source=googleads&utm_medium=cpcpmax&gclid=CjwKCAiAlp2fBhBPEiwA2Q10D4Hfp35rrEmmcKGotunGkD1QsM77w__Ppz3yi_XyPitQqxuO3mx9KBoCGvIQAvD_BwE Αυτους τους δυο εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 οκ. και από που παίρνει σήμερα η κάθε οθόνη. βγάζεις ένα usb-c to HDMI από το hub αντί να χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη θύρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adreasps Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 2:01 ΜΜ, alex2539 είπε https://egalaxy.gr/gr/accessory-satechi-type-c-slim-multi-port-adapter-4k-space-grey-st-cmam.html?utm_source=GoogleAds&utm_medium=PMax&utm_campaign=Traffic&gclid=CjwKCAiAlp2fBhBPEiwA2Q10D43I2OtrcUf7I73YXM_ZviQ33w2K7azJFE4Gtruuhl0AUkHl829f8RoCXr4QAvD_BwE https://shopflix.gr/tekhnologia/ypologistes-and-perifereiaka/laptops-and-aksesoyar/baseis-and-docking-stations-laptop/usbc-docking-station-apple-me-hdmi-4k-pd-leyko-muf82-2970475/?utm_campaign=PMAX-TECHNOLOGY&utm_source=googleads&utm_medium=cpcpmax&gclid=CjwKCAiAlp2fBhBPEiwA2Q10D4Hfp35rrEmmcKGotunGkD1QsM77w__Ppz3yi_XyPitQqxuO3mx9KBoCGvIQAvD_BwE Αυτους τους δυο εχω... αυτό τον αντάπτορα τον Satechi τον έχω και εγώ. το βάζω στη μία θύρα type και με hdmi συνδέω τη μία οθόνη. στην άλλη θύρα type c που περισσεύει , πήρα άλλον αντάπτορα(Satechi και αυτός) type c και με hdmi συνδέω την άλλη οθόνη hdmi, αλλά δυστιχώς χωρίς καμία ανταπόκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 3:40 ΠΜ, alex2539 είπε Δεν γνωρίζω αν το m1 έχει κάποιο περιορισμό, πάντως στο δικο μου macbook m1 pro έχω 3 οθόνες. 2 οθόνες με ανταπτορα type c σε HDMI και μια κατευθείαν με type c καλώδιο. Όταν κάποια στιγμη είχα δοκιμάσει ενα ανταπτορα με 2 HDMI έπαιζε μονο σε duplicate mode. Αν μιλάς για MacBook 14" ή 16" επιτρέπει έως 3 οθόνες. Τα M1 επιτρέπουν μέχρι 1 εξωτερική αλλιώς θέλει "κόλπο" με κάποιο ειδικό ανταπτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adreasps Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 αυτό ΄ψαχνω και εγώ,για αυτό άνοιξα το θέμα.. αν μπορεί κάποιος και γνωρίζει να βοηθήσει λέγοντας μας τον τρόπο αυτόν. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα