maparios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα στη παρέα, έχω ενα περίεργο θέμα και χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. σε online gaming fps (valorant,cs go) που ειναι κρισιμο το καθε ms, οταν είχα ΕΩΣ 24mbps χαλκό, με ενεργό fast path, είχα 45-55 ping. απο τη στιγμή που έβαλα οπτική ίνα 200mbps καθαρά (οντως τόσα είναι, εχω κλειδώσει και παραπάνω) πριν μήνες, δεν έχω πέσει ποτέ κάτω απο 65-70! γνωριζει κανεις αν ειναι γενικό αυτό ή πρεπει να αλλάξω κάτι; κάλεσα το παροχο μου να ζητήσω ενεργοποίηση fast path και μου λενε ειναι fixed η γραμμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο..μπαρούφες ή αλήθεια; όποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει παρακαλώ, να ειστε όλοι καλά!
oraiustepe Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 1:32 ΜΜ, maparios είπε Καλησπέρα στη παρέα, έχω ενα περίεργο θέμα και χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. σε online gaming fps (valorant,cs go) που ειναι κρισιμο το καθε ms, οταν είχα ΕΩΣ 24mbps χαλκό, με ενεργό fast path, είχα 45-55 ping. απο τη στιγμή που έβαλα οπτική ίνα 200mbps καθαρά (οντως τόσα είναι, εχω κλειδώσει και παραπάνω) πριν μήνες, δεν έχω πέσει ποτέ κάτω απο 65-70! γνωριζει κανεις αν ειναι γενικό αυτό ή πρεπει να αλλάξω κάτι; κάλεσα το παροχο μου να ζητήσω ενεργοποίηση fast path και μου λενε ειναι fixed η γραμμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο..μπαρούφες ή αλήθεια; όποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει παρακαλώ, να ειστε όλοι καλά! Ισχύει αυτό που σου λένε για το fastpath. Γινόταν μόνο στο adsl ιντερνετ. Τώρα αναφορικά με το ping μπορεί να τύχει και αυτό που λες δηλαδή με την adsl να είχες καλύτερο μέσω fastpath, αλλά με fastpath συνήθως ήταν και λίγο πιο ασταθές έως πολύ πιο ασταθές σε κάποιες περιοχές καθώς και συγχρόνιζε λίγο χαμηλότερα. Βέβαια αυτό που αναφέρεις με παραπάνω Ping το έχω ακούσει όταν κάποιος φίλος μου πήγε από adsl σε vdsl και όχι σε fiber. Εγώ πάντως με inalan έχω 30-45 στο cs go ανάλογα τον server. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πάροχο γιατι όντως το Ping Που έχεις είναι οριακά αποδεκτό για competitive games. Ξεκάθαρα θέμα της εταιρείας και λογικά αποστάσεων των καφάο από τα κεντρικά σημεία για να έχεις τόσο πολύ Ping.
tasanton Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Έχει ακουστεί γενικώς το θέμα με τα ping. Για ρίξε μια ματιά και σε αυτό το forum που ειδικεύεται: ADSLgr.com Community Forum
asderis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Από την ημέρα που αναβάθμισα σε 1 gigabit όλα πάνε χαλιά. Μπορώ να δω το delay ορισμένες φορές με γυμνό μάτι. Είχα 300αρα γραμμή ftth και δεν είχα θέμα. Το bufferbloat εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση. Δεν είχε σημασία ποίο ρούτερ έβαζα. Το μόνο που με έσωσε ηταν το edge router. Με το qos εξαφανίζεται αλλά με περιορίζει στα 250 Mbps. Τόσο δίνει η θύρα ανεξάρτητα με το αν έχεις qos η όχι. Τελικά το γκιγκαμπιτ ίσως να μην είναι και το καλύτερο για online gaming. Πραγματικά περίεργο. Αν έχει βρει κάποιος κάποια άλλη λύση θα ήθελα να την ακούσω.
Klausx Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Κάναμε την "αναβάθμιση" και καταλήξαμε με VPN για να έχουμε πάλι 50ping....οι τεχνικοί τους έχουν πρόσβαση μόνο για chat...
hliasgiannopoulos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Στις 21/4/2023 στις 5:34 ΜΜ, oraiustepe είπε Ισχύει αυτό που σου λένε για το fastpath. Γινόταν μόνο στο adsl ιντερνετ. Τώρα αναφορικά με το ping μπορεί να τύχει και αυτό που λες δηλαδή με την adsl να είχες καλύτερο μέσω fastpath, αλλά με fastpath συνήθως ήταν και λίγο πιο ασταθές έως πολύ πιο ασταθές σε κάποιες περιοχές καθώς και συγχρόνιζε λίγο χαμηλότερα. Βέβαια αυτό που αναφέρεις με παραπάνω Ping το έχω ακούσει όταν κάποιος φίλος μου πήγε από adsl σε vdsl και όχι σε fiber. Εγώ πάντως με inalan έχω 30-45 στο cs go ανάλογα τον server. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πάροχο γιατι όντως το Ping Που έχεις είναι οριακά αποδεκτό για competitive games. Ξεκάθαρα θέμα της εταιρείας και λογικά αποστάσεων των καφάο από τα κεντρικά σημεία για να έχεις τόσο πολύ Ping. Καλησπερα φιλε μου. Μηπως εχεις δει με inalan τι ping σου βγαζει cs2 με Γερμανια? Η cosmote ftth βγαζει 36ms και αναρρωτιεμαι αν αξιζει να παω σε inalan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα