Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, korakios είπε εκτός αν "χακάρανε" λογαριασμό και σου βάλανε απο εκεί λεφτά με κατάθεση , όπως την πάτησε πρόσφατα στο κορυφαίο scam πριν λίγο καιρό μέλος εδώ (πάγωμα λογαριασμού κτλ ) Δλδ πλέον και με την κατάθεση μπήκα σε σκέψεις 😁 Αν σου πω ότι ο γάιδαρος πετάει θα το θεωρήσεις δεδομένο? Αν όχι, γιατί θεωρείς δεδομένο πως ισχύει κάτι που έγραψε κάποιο μέλος στο insomnia? Τα χρήματα της κατάθεσης η τράπεζα τα παίρνει πίσω μόνο αν μπήκαν από δικό της λάθος, σε καμία άλλη περίπτωση.
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν όχι, γιατί θεωρείς δεδομένο πως ισχύει κάτι που έγραψε κάποιο μέλος στο insomnia? γιατί θεώρησα δεδομένο οτι αν δώσεις απο αφέλεια τα στοιχεία σε άτομο που προσποιήθηκε και σε έπεισε οτι ήταν αυτός , πληρωθώ απο δικά σου λεφτά και μετά πας αστυνομία , υπάρχει πρόβλημα αν πιστεύεις οτι δεν υπάρχει , νο στρες , δεν το έγραψα για να σε πείσω , περισσότερο για ενημέρωση τρίτων
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε γιατί θεώρησα δεδομένο οτι αν δώσεις απο αφέλεια τα στοιχεία σε άτομο που προσποιήθηκε και σε έπεισε οτι ήταν αυτός , πληρωθώ απο δικά σου λεφτά και μετά πας αστυνομία , υπάρχει πρόβλημα αν πιστεύεις οτι δεν υπάρχει , νο στρες , δεν το έγραψα για να σε πείσω , περισσότερο για ενημέρωση τρίτων Αυτό που θεώρησες ως δεδομένο δεν έχει καμία απολύτως βάση. Επίσης το να ενημερώνεις τρίτους για κάτι που δεν υπάρχει, μάλλον παραπληροφόρηση είναι.
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αυτό που θεώρησες ως δεδομένο δεν έχει καμία απολύτως βάση. Επίσης το να ενημερώνεις τρίτους για κάτι που δεν υπάρχει, μάλλον παραπληροφόρηση είναι. σεβαστή η υποκειμενική σου άποψη , στην προκειμένη περίπτωση δεν την ασπάζομαι
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε σεβαστή η υποκειμενική σου άποψη , στην προκειμένη περίπτωση δεν την ασπάζομαι Για να τελειώνουμε, η προϋπόθεση πληρωμής με κάρτα για αμφισβήτηση συναλλαγής είναι γεγονός, όχι άποψη. Όλες οι τράπεζες έχουν online φόρμες για αμφισβήτηση συναλλαγής, και ένα από τα απαραίτητα πεδία είναι ο αριθμός κάρτας με την οποία πραγματοποίησες την πληρωμή.
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Για να τελειώνουμε, η προϋπόθεση πληρωμής με κάρτα για αμφισβήτηση συναλλαγής είναι γεγονός, όχι άποψη. Όλες οι τράπεζες έχουν online φόρμες για αμφισβήτηση συναλλαγής, και ένα από τα απαραίτητα πεδία είναι ο αριθμός κάρτας με την οποία πραγματοποίησες την πληρωμή. δεν είπα το αντίθετο ανέφερα συγκεκριμένη περίπτωση που οδήγησε σε πάγωμα λογαριασμού του πωλητή (σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο τότε νήμα) το αν το πιστεύεις ή όχι δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Τι ειναι αυτό με τους Νιγηριανους που έχουν ξεχυθεί σε όλα τα social media και κοιτάνε να εξαπατησουν κόσμο. Προσφατα άνοιξα Instagram, εκεί με έκαναν add και like διαφορα προφιλ "γυναικών" με ψεύτικες φωτογραφίες, ποιος ξέρει από ποιανού προφίλ τις έκλεψαν. Άρχισαν να μου μιλάνε στα ελληνικά σαν να μου μιλάει bot και να μου συστήνονται με ξένα ονόματα και ότι μένουν στο εξωτερικό. Η συζήτηση κατεληγε ότι έχουν προβλήματα περνάνε δύσκολα κτλ, εγώ έκανα κάποιες ερωτήσεις και δεν μπορούσαν να απαντήσουν με σαφήνεια δείγμα ότι μετέφραζαν από κάποιον translator, τελικά έκανα block πριν πάει η συζήτηση στο ότι πεινάνε και θέλουνε βοηθεια σαν τα scam mails. Το αστείο ήταν ότι η "δεύτερη" είχε πάρει φωτογραφίες από κάποια γυναίκα που φαινόταν ότι ήταν οικονομικά άνετη από τον τρόπο ντυσίματος και μου έλεγε ότι περνάει πολύ δύσκολα. Γελάνε και τα μπετά. Μετα από δύο block με έκανε add και άλλο προφίλ το οποίο ξέρω ότι είναι πάλι scam, ακομα δεν μου μίλησε διότι δεν του έκανα like add, οπότε το έχω αφήσει έτσι. Από σελίδα πωλήσεων έχω ασχοληθεί με άλλη πλατφόρμα και οχι το fb. Μου είχε τύχει ένας περίεργος ο οποίος επειδή δεν καταλάβαινε ελληνικά καλά μου ελεγε αν έχω πρόβλημα να μιλήσω με την γυναίκα του, λέω κανένα πρόβλημα, τελικά δεν προχώρησε η αγορά γιατί δεν έβγαζα νόημα από τα μηνύματα και ποιος μου μιλούσε. Πάντως τα ελληνικά τα έγραφε μια χαρά αυτός, άρα συμπεραίνω ότι μάλλον με δούλευε και ήθελε να με εξαπατησει σε κάτι.
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μαλλον αναφέρεστε σε αυτο σκηνικο.. είχε ανοίξει ένας παλαιότερα ένα νήμα εδώ, δεν το βρίσκω , αν είναι θα κάνω edit 1
tzotzo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Μαλλον αναφέρεστε σε αυτο σκηνικο.. @Joshua21 εδω αυτο αναφερει. 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, korakios είπε δεν είπα το αντίθετο ανέφερα συγκεκριμένη περίπτωση που οδήγησε σε πάγωμα λογαριασμού του πωλητή (σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο τότε νήμα) το αν το πιστεύεις ή όχι δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό Ενώ το αν εσύ το πιστεύεις ή όχι προσφέρει κάτι ουσιαστικό? Λέμε τώρα, γιατί άλλο πράγμα το πάγωμα λογαριασμού που λες εσύ τώρα και άλλο η αμφισβήτηση συναλλαγής για την οποία έγραψα εγώ. 1 ώρα πριν, tzotzo είπε @Joshua21 εδω αυτο αναφερει. Λέει πως είχε ανοίξει νήμα εδώ κάποιος, αυτός στο βίντεο είναι?
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tzotzo είπε @Joshua21 εδω αυτο αναφερει. όχι , με κινητό ήταν η φάση και ενώ ήταν να συνεννοηθούν για αποστολή πέρασε φίλος/ξάδερφός του και το πήρε. Μάλλον στον ύπνο μου το είδα , δεν το βρίσκω πουθενά 😂
tzotzo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ενώ το αν εσύ το πιστεύεις ή όχι προσφέρει κάτι ουσιαστικό? Λέμε τώρα, γιατί άλλο πράγμα το πάγωμα λογαριασμού που λες εσύ τώρα και άλλο η αμφισβήτηση συναλλαγής για την οποία έγραψα εγώ. Λέει πως είχε ανοίξει νήμα εδώ κάποιος, αυτός στο βίντεο είναι? εν ταχει. Ο τυπος στο βιντεο πουλουσε ενα πατινι. του λενε γνωστοι οπαδοι ιταλικης ομαδας ποσα θες, λεει τοσα. Οκ εχεις ebanking. Λεει ο τυπος ναι. Του στελνουν οι Ρωμαιοι τα λεφτα τα βλεπει, και σε μιση ωρα τους ειχε δωσει το πατινι. Την αλλη ημερα παει να πληρωσει κατι με καρτα, και ανακαλυπτει οτι ειναι μπλοκαρισμενος ολοκληρος ο λογαριασμος του. Οχι μονο τα λεφτα που ειχε λαβει την προηγουμενη ημερα. Μιλωντας με την τραπεζα του τον ενημερωνουν πως τα λεφτα τα ειχε στειλει καποιος ασχετος με τους Ρωμαιους, ο οποιος ειχε και αυτος εξαπατηθει απο τους ρωμαιους. Αυτος λοιπον εκανε αμφισβητηση συναλλαγης στην καταθεση που εκανε μεσω ebanking και πηρε τα λεφτα του πισω και μπλοκαραν τον λογαριασμο σε αυτον που πουλουσε το πατινι. σε ενα αλλο θεμα με eshop που εστελνε προιοντα μονο με καταθεση ή πληρωμη με καρτα, και μια Black friday δεν εστειλε τιποτα, τα χρηματα τους οι εξαπατημενοι τα πηραν πισω απο την τραπεζα και απο τους δυο τροπους πληρωμης. 1
ObeyWario! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Αν υπήρχε ένα πρόγραμμα απτο κράτος να μάθουν οι γύφτοι ξένες γλώσσες θα είχαμε ακόμη ένα ΑΕΠ απο εισαγωγή συναλλάγματος 54 λεπτά πριν, tzotzo είπε Αυτος λοιπον εκανε αμφισβητηση συναλλαγης στην καταθεση που εκανε μεσω ebanking και πηρε τα λεφτα του πισω και μπλοκαραν τον λογαριασμο σε αυτον που πουλουσε το πατινι. Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε κατάθεση;
tzotzo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Αν υπήρχε ένα πρόγραμμα απτο κράτος να μάθουν οι γύφτοι ξένες γλώσσες θα είχαμε ακόμη ένα ΑΕΠ απο εισαγωγή συναλλάγματος Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε κατάθεση; ετσι λεει αυτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα