Giannis1808 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Μετακόμισα πρόσφατα σε περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, και ενώ πήγα να κάνω μεταφορά γραμμής, ο πάροχος μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Το καλό είναι ότι από κάτω μένουν τα πεθερικά (διπλό κατοικία γαρ) κ υπάρχει ήδη 100αρα σύνδεση. Με wifi πιάνω +-30mbps. Θα ήθελα να μου περιγράψετε ει δυνατόν τη διαδικασία που απαιτείται να "τραβήξουμε" καλώδιο πάνω. 1. Έχει νόημα να το κάνω? Οι ανάγκες μου είναι πως δουλεύω τηλεργασια, οπότε θέλω σταθερότητα, online gaming κ streaming. Οπότε θέλω να συνδέσω 4-5 συσκευές μέσω wi-fi. 2. Από γνώσεις σε αυτό το κομμάτι δηλώνω παντελώς άσχετος. 3. Έχω διαβάσει ήδη αρκετές σελίδες με νήματα πάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά είναι στο μυαλό μου λίγο μπερδεμένα. Σας ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης. Μακράν η πρώτη είναι η πλέον αξιόπιστη και απροβλημάτιστη χωρίς καθόλου απώλειες. Από την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα να περαστεί καλώδιο μεταξύ των δύο ορόφων, δεν ψάχνεις άλλη λύση. Σου κάνει οποιοδήποτε UTP από Cat5e και πάνω. Αν θα είναι σε άμεση έκθεση σε έντονα καιρικά φαινόμενα, καλύτερα είτε να περαστεί μέσα από ηλεκτρολογικό σωλήνα ή κανάλι είτε να είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί από μία επιτοίχια πρίζα δικτύου σε κάθε όροφο και ένα εσωτερικό Access Point στον δικό σου. Στον κάτω όροφο η πρίζα θα τοποθετηθεί στον χώρο που είναι ο router και θα συνδεθεί με αυτόν με καλώδιο δικτύου σε μία θύρα LAN. Στον πάνω όροφο θα γίνει αντίστοιχα τοποθέτηση στον χώρο που θέλεις και θα συνδεθεί ενσύρματα με το ΑΡ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα