Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Τον καρκίνο που αναπνέεις δεν τον έχει δημιουργήσει ο κυρ Λευτέρης που καιαι ελιά και δρυ για να ζεσταθεί. Τον δημιουργεί ο Μαρινάκης ο λαιμός ο Λάτσης με τους εκατομυρια τόνους καυσίμων που καίνε καθημερινά τα πλοία τους. Υπερπολαπλασια των ρύπων που δημιουργούνται από την καύση ξυλων

Το καλοκαίρι παντως εγώ μια χαρά κυκλοφορω το βράδυ, χωρίς να χρειάζομαι μάσκα. 
Το καλοκαίρι δεν κυκλοφορουν τα πλοία και τα αεροπλάνα; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Το καλοκαίρι παντως εγώ μια χαρά κυκλοφορω το βράδυ, χωρίς να χρειάζομαι μάσκα. 
Το καλοκαίρι δεν κυκλοφορουν τα πλοία και τα αεροπλάνα; 

Στην Αττικη οχι δεν κυκλοφορουν πλοια. Εκτος αν κανει κανενα τσουναμι και δουμε κανενα στην Σταδιου. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγριμια κι αγριμακια μου.
Λαφια μου 'μερωμενα.
Πεστε μου που ειναι οι τοποι σας
και που 'ν τα χειμαδια σας.

Συντροφοι αντι-καρκινιστες που καταδικαζετε τον καρκινο απ' οπου κι αν προερχεται, απο Νταβος μεχρι Νικαια, απο τον Μασκ μεχρι τον κυρ Μακη στα Ταμπουρια και απο τα ιδιωτικα τζετ και τα ΙΧ των 5000cc μεχρι το πενηνταρι παπι με την σαπια εξατμιση, καντε υπομονη, κερδαμε δλδ χανουμε παταγωδως.

Τυπικοι Ελληναρες. Δεν ειναι δυνατον να εισαι κατα της βλακειας, ασυδοσιας, παρανομιας κοκ γενικα. Οχι, πρεπει να διαλεξεις την μια οψη στο ιδιο νομισμα της σαπιλας, να χτυπας μονο αυτη και για την αλλη να μην βγαζεις αχνα. Και το αστειο ειναι οτι αυτες οι δυο οψεις παιρνουν συνηθως ταξικο προσημο, η σαπιλα των λιγων, μεγαλων και δυνατων και η σαπιλα των πολλων μικρων και αδυναμων. Στην Ελλαδα ρε φιλε, την πρωταθλητρια του παρτακισμου και του ωχαδερφισμου. Καθολου περιεργο που στην Ελλαδα εχει επικρατησει το "μεγαλος καπιταλισμος = κακος, μικρος = καλος" και μας πρηζουν ολοι με το ποσο κακα ειναι τα σουπερ μαρκετ, αλλα ο γερολαδας με το συνοικιακο μινι-μαρκετ που κλεβει χρονια συνταξιουχους και χαμηλα στρωματα ειναι αγιος.

Επεξ/σία από Clytoceyx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως για να παθεις καρκινο δεν χρειαζεται να βρωμαει η μολυνση του αερα που αναπνεουμε. Και ευτυχως για να παθεις καρκινο ο αερας δεν σταματαει πλατεια κολιατσου. Αυτα για τους εξυπνακηδες που νομιζουν οτι ο καρκινος μυριζει ασχημα.

Ας παιξουμε ενα παιχνιδι. Ας μου πει καποιος ποιο ειναι το ποσοστο της μολυνσηςτου αερα που αναπνεουμε, στην ευρωπαικη ενωση, απο καυση προιοντων ξυλου. Παρτε τον χρονο σας και αφηνω αυτο εδω να υπαρχει

Screenshot_11.jpg

Επεξ/σία από tzotzo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ευτυχως για να παθεις καρκινο δεν χρειαζεται να βρωμαει η μολυνση του αερα που αναπνεουμε. Και ευτυχως για να παθεις καρκινο ο αερας δεν σταματαει πλατεια κολιατσου. Αυτα για τους εξυπνακηδες που νομιζουν οτι ο καρκινος μυριζει ασχημα.

Υπαρχουν αναλυσεις για την αιθανομιχλη ξερεις. Επιστημονικες, αν σου λεει κατι. Ηδη ο TS μιλησε για την εκκληση απο την αντικαρκινικη εταιρια στην αρχη. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Βγαζω Χειμωνα με 8 κυβικα ελια τα αγοραζα με 80 και τωρα τα βρισκω με 110 δηλαδη σχεδον 900 ευρω και για πετρελαιο θελω τουλαχιστον 1.5 τονο δηλαδη πανω απο 1600 ευρω.

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Μπορουν δυο 9αρια να ζεστανουν 90TM σπιτι;

Ούτε και ένα τζάκι μπορεί να ζεστάνει όλο το σπίτι. Πετρέλαιο, τουλάχιστον για κάτι τέτοιες μέρες είναι απαραίτητο. 1 μήνας είναι ο "χειμώνας" στην Αθήνα. 

29 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ας παιξουμε ενα παιχνιδι. Ας μου πει καποιος ποιο ειναι το ποσοστο της μολυνσηςτου αερα που αναπνεουμε, στην ευρωπαικη ενωση, απο καυση προιοντων ξυλου. Παρτε τον χρονο σας και αφηνω αυτο εδω να υπαρχει

Screenshot_11.jpg

Έχεις φαγωθεί με τα πλοία. Φαντάζομαι ούτε βενζίνη βάζεις που αυτά τα φέρνουν, ούτε ρούχα και τίποτα μικροπραγνατα που φέρνουν από Κίνα αγοράζεις, ούτε πας με αυτά διακοπές το καλοκαίρι. 

• Like 2
Δημοσ.

τι, οντως τωρα καθεστε και μαλωνετε για θεμα που ανοιξε ο James Bon;;; 

ο τυπος ειναι απ'τα καλυτερα troll εδω μεσα..και να πω οτι δεν εχετε ξαναδει θεμα του...

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ούτε και ένα τζάκι μπορεί να ζεστάνει όλο το σπίτι. Πετρέλαιο, τουλάχιστον για κάτι τέτοιες μέρες είναι απαραίτητο. 1 μήνας είναι ο "χειμώνας" στην Αθήνα. 

Ειναι ψυγειο το σπιτι μου με πολυ υγρασια μεχρι και αφρυγαντηρα εχω παρει και τον βαζω το βραδυ να δουλευει.

Προσπαθουμε να πεισουμε τα πεθερικα να μας το γραψουν να κανουμε καμια αιτηση εξοικονομω μπας και κανουμε καμια μονωση αλλα λενε εχουμε αφησει διαθηκη.

Δεν ζεσταινει ολο το σπιτι αν και παιζει ρολο που ειναι το τζακι η η ξυλοσομπα δηλαδη αν μπορεις αν την εχεις καπου κεντρικα μια χαρα δουλεια κανει.

Εγω πλεον και να θελω να βαλω (ασε που δεν εχω να βαλω) δεν μπορω. Εχει βγει αχρηστο το καζανι σαπισε εχει να δουλεψει 12 χρονια ο καυστηρας αρα συντηρηση και τα καλωδια απο πανω που ειναι ο καυστηρας που ερχονται κατω με την φωτια τοτε στο σπιτι μου καταστραφηκαν ελιωσαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι ψυγειο το σπιτι μου με πολυ υγρασια μεχρι και αφρυγαντηρα εχω παρει και τον βαζω το βραδυ να δουλευει.

Έχεις καλοριφέρ? Με πετρέλαιο λύνεις και τα 2 σου προβλήματα πάντως. 

@LLLEFTERIS: Άκυρο, διάβασα πιο κάτω. Ίσως να δεις για συντήρηση, για να βάλεις στο μπαλκόνι κτλ 

5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Προσπαθουμε να πεισουμε τα πεθερικα να μας το γραψουν να κανουμε καμια αιτηση εξοικονομω μπας και κανουμε καμια μονωση αλλα λενε εχουμε αφησει διαθηκη.

@qwertyuiop2 άρα μέσα από όλο αυτό λογικά ούτε κοτ έχετε, ούτε τα όποια επιδόματα, σωστά? 

Επεξ/σία από SabotazNic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...