James Bon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλά νοικοκυριά ανάβουν το τζάκι για να ζεσταθούν. Εναλλακτικά ωστόσο, υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα του ηλεκτρικού τζακιού χαμηλής κατανάλωσης. Επομένως, η μαζική οικολογική καθώς και καταναλωτική μας συνείδηση είναι ανεπαρκής. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από James Bon 3 3
Dinos1973 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, James Bon είπε Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλά νοικοκυριά ανάβουν το τζάκι για να ζεσταθούν. Εναλλακτικά ωστόσο, υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα του ηλεκτρικού τζακιού χαμηλής κατανάλωσης. Επομένως, υπάρχει έλλειμμα τόσο οικολογικής όσο και καταναλωτικής συνείδησης. Υπαρχει ελλειμμα γενικός, ...... 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Ηλεκτρικο τζακι χαμηλης καταναλωσης; Μπορει να ζεστανει ενα σπιτι 90TM η ειναι για να καθεσαι εκει μπροστα; Μολις διαβασα οτι ειναι εντελως μουφα, αν καποιος καιει τζακι για εφε τοτε να το παρει αν ομως το κανει για να ζεστανει το σπιτι του τοτε ειναι αχρηστο.
NT1G Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Σίγουρα δεν υπάρχει έλλειμμα ερωτήσεων που γίνονται για να γίνουν. 7
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εγω παντως διαβασα 2000W που ειναι η χαμηλη καταναλωση δεν το πολυκαταλαβα. Και εγω ξυλοσομπα εχω και βγαζω Χειμωνα με 8 κυβικα γιατι το σπιτι ειναι γωνια δεν εχει μονωση και δεν ειναι δικο μου για να του κανω ουτε τα λεφτα υπαρχουν. Εχω και δικο μου αυτονομο καλοριφερ αλλα θελω 2 τονους πετρελαιο για να βγαλω Χειμωνα και το εχω καταργησει εδω και 11 χρονια. 1
SB_1957 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Νομίζεις ότι μόνο στην Ελλάδα καίνε τζάκια; Βόρεια Ευρώπη έχουν και τζάκια και ξυλοσομπες και τα χρησιμοποιούν για θέρμανση κανονικότατα. Εκεί δεν έχουν πρόβλημα ρύπανσης;
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Νομίζεις ότι μόνο στην Ελλάδα καίνε τζάκια; Βόρεια Ευρώπη έχουν και τζάκια και ξυλοσομπες και τα χρησιμοποιούν για θέρμανση κανονικότατα. Εκεί δεν έχουν πρόβλημα ρύπανσης; φανταζομαι δεν θα καινε μαδερια και επιπλα 1 1
Δημοφιλής ανάρτηση tsaltinho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα σταματησει οταν το πετρελαιο θερμανσης πεσει στα 50 λεπτα, οταν το φυσικο αεριο πεσει στα 2 λεπτα/Kw, οταν το ηλεκτρικο ρευμα πεσει στα 6 λεπτα η Kw. Δεν μπορεις να αναφερεσαι σε οικολογικη συνειδηση οταν το 28% του πληθυσμου ζει στο οριο της φτωχειας και το 70% των οικογενειων εχει εξοδα ΜΟΝΟ για τα απολυτως απαραιτητα. Αν σου περισσευουν λεφτα, τοτε σου περισσευει χρονος και χρημα για οικολογικη συνειδηση. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από tsaltinho 27 10
SB_1957 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε φανταζομαι δεν θα καινε μαδερια και επιπλα Στις υποβαθμισμένες συνοικίες καίνε ό,τι βρούνε. Εκτός αν νομίζεις ότι εκεί δεν υπάρχουν φτωχογειτονιές. Αλλά πρόβλημα αιθαλομίχλης δημιουργείται και από την καύση ξύλων που προορίζονται για τζακια/ξυλοσομπες.
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Κανενα κραξιμο για τα αμαξια των 5 χιλιαδων κυβικων δεν ειδα που εχουν γεμισει οι δρομοι της Αθηνας. Και εγω θα ηθελα να παταω το κουμπακι και να εχω θερμανση και οχι να κουβαλαω ξυλα 2 οροφους απο την σκαλα να καθαριζω σταχτες κλπ οταν θα παει 50 λεπτα οπως ειπε ο απο πανω θα ειμαι ο πρωτος που θα το κανω τωρα ξυλα και δοξα ο θεος να ζεστανω τα παιδια μου ειδικα την 4.5 ετων κορη μου που εχει παθει δυο φορες πνευμονια μεσα σε 3 μηνες. Δηλαδη να στο πω με ποιο απλα λογια. Συνειδηση εχει ο κοσμος λεφτα δεν εχει. 12 1
Haldol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Οικολογική συνείδηση πάνω στις τσέπες αναξιοπαθούντων, ε; Ένας άνθρωπος που δεν έχει καλά - καλά να βγάλει το μήνα, θα επιλέξει τον πιο ΦΤΗΝΗ μέθοδο θέρμανσης, όχι την πιο οικολογική. Τα 2 kW ρεύμα δεν είναι "χαμηλή κατανάλωση", είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κατανάλωση. Και φυσικά με 2 kW δε ζεσταίνεις ούτε ένα δωμάτιο, πόσο μάλλον ένα σπίτι. Ναι, κι εγώ δε πολυ-εκτιμώ το κάψιμο παλετών, επίπλων, ή ότι άλλο μπορεί να καίνε ορισμένοι, αλλά δε περιμένω και κάτι διαφορετικό με τις καταστάσεις που βιώνουμε. 1 1
marmagia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 36 minutes ago, James Bon said: Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλά νοικοκυριά ανάβουν το τζάκι για να ζεσταθούν. Εναλλακτικά ωστόσο, υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα του ηλεκτρικού τζακιού χαμηλής κατανάλωσης. Επομένως, υπάρχει μαζικό έλλειμμα τόσο οικολογικής όσο και καταναλωτικής συνείδησης. Ένα θέμα κοινωνικής υπευθυνότητας από το insomnia🤣🥳
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Κανενα κραξιμο για τα αμαξια των 5 χιλιαδων κυβικων δεν ειδα που εχουν γεμισει οι δρομοι της Αθηνας. Και εγω θα ηθελα να παταω το κουμπακι και να εχω θερμανση και οχι να κουβαλαω ξυλα 2 οροφους απο την σκαλα να καθαριζω σταχτες κλπ οταν θα παει 50 λεπτα οπως ειπε ο απο πανω θα ειμαι ο πρωτος που θα το κανω τωρα ξυλα και δοξα ο θεος να ζεστανω τα παιδια μου ειδικα την 4.5 ετων κορη μου που εχει παθει δυο φορες πνευμονια μεσα σε 3 μηνες. Δηλαδη να στο πω με ποιο απλα λογια. Συνειδηση εχει ο κοσμος λεφτα δεν εχει. Αμαξια 5κ κυβικων δεν βλεπω, εκτος κι αν μιλας για φορτηγα και λεωφορεια. Για τα υπολοιπα, και γενικα για τις επιλογες του καθενος ειναι υπευθυνος μονο ο ιδιος, και οχι ο γειτονας να τρωει τον καρκινο του. 1
nyne Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μη το ψάχνετε παίδες,ένα μεγάλο κομμάτι ζει σε άλλο κόσμο από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς . 2
Dinos1973 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αμαξια 5κ κυβικων δεν βλεπω, εκτος κι αν μιλας για φορτηγα και λεωφορεια. Για τα υπολοιπα, και γενικα για τις επιλογες του καθενος ειναι υπευθυνος μονο ο ιδιος, και οχι ο γειτονας να τρωει τον καρκινο του. τα παραπονα σας στην διεύθυνση που αυξησε τις τιμές. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Dinos1973
Προτεινόμενες αναρτήσεις