Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στην περιηγηση σε internet μοιυ βγαζει πολλες φορες οτι επιτρεποντε μεχρι 5 ανοιχτες καρτελες και τις κλεινω χειροκινητα για να ανοιξω αλλη . Πως γινεται οι καρτελες σε chrome να κλεινουν αυτοματα μετα την εξοδο απο τη σελιδα ?
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 τι εννοεις μεχρι 5. κλαιω. εγω εχω 35 ανοιχτες και συνεχιζω. ρυθμισεις τσεκαρες? και εννοω ρυθμισεις chrome
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, DeVilMaYcRyGR είπε τι εννοεις μεχρι 5. κλαιω. εγω εχω 35 ανοιχτες και συνεχιζω. ρυθμισεις τσεκαρες? και εννοω ρυθμισεις chrome Για πες μου τι ρυθμισεις εχεις .Δεν εχω κανει κατι απο οτι θυμαμαι στο κινητο σε chrome Ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βαζεις εναν σοβαρο browser γιατι πλεον ο chrome για android ειναι σαν τον ie για τα windows. ---edit Μηπως πεφτεις σε αυτη την ηλιθιοτητα εδω, που δεν ειναι 5 καρτελες αλλα 5 παραθυρα? https://www.xda-developers.com/google-chrome-multiple-windows-android-12/ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από jim_p
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, jim_p είπε Βαζεις εναν σοβαρο browser γιατι πλεον ο chrome για android ειναι σαν τον ie για τα windows. ---edit Μηπως πεφτεις σε αυτη την ηλιθιοτητα εδω, που δεν ειναι 5 καρτελες αλλα 5 παραθυρα? https://www.xda-developers.com/google-chrome-multiple-windows-android-12/ Εχω την andorid 12 που λεει ..Για καρτελες μου βγαζει μηνυμα .Το αρθρο ειναι του 2021 ποιον αλλο browser ? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
Λύση aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω την andorid 12 που λεει ..Για καρτελες μου βγαζει μηνυμα .Το αρθρο ειναι του 2021 ποιον αλλο browser ? Με τον default samsung browser ανοιγει παραπανω καρτελες;; Αν ναι ειναι θεμα του chrome, εναλλακτικα δες κ brave
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, aces είπε Με τον default samsung browser ανοιγει παραπανω καρτελες;; Αν ναι ειναι θεμα του chrome, εναλλακτικα δες κ brave Θα δοκιμάσω Ευχαριστω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 9:02 ΜΜ, aces είπε Με τον default samsung browser ανοιγει παραπανω καρτελες;; Αν ναι ειναι θεμα του chrome, εναλλακτικα δες κ brave Για την ωρα δουλευει κανονικα με αυτον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα