sonikk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά παιδιά. Όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω ένα θέμα με την τηλεόραση μου. Πιξελαρει η εικόνα,κολλάει και έχω κακό σήμα.Ομως αυτό συμβαίνει μόνο με τα κανάλια Αντ1,Μέγκα,σταρ,Σκάι,όπεν,άλφα. Στα υπόλοιπα κανάλια καμιά εικοσαρια που θεωρούνται πιο μικρά έχω σήμα καμπάνα! Τί συμβαίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω. Τί μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; Έβαλα την τηλεόραση σε σπίτι γείτονα και παίζουν όλα κομπλέ!Στο δικό μου όμως έχω αυτό το πρόβλημα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από sonikk
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, sonikk είπε Τί μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; ξανά σκανάρισμα καναλιών αρχικά (σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει) και τσεκάρισμα κεραίας και γραμμής
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχεις τώρα που έπεσαν οι θερμοκρασίες και ρίχνει χιόνια η το ειχες και παλαιότερα; Υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα με την μόνωση της κεραιας και εισερχεται νερό με υγρασία στο εσωτερικό είτε της κεραιας είτε της καθόδου. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Basilhs23___
Amaretos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Έχεις ασθενές σήμα πάρε ένα ενισχυτή εγώ έχω αυτόν σε 2 τηλεοράσεις (επαρχία ο ένας) και παίζει μπόμπα. https://www.skroutz.gr/s/37103651/Meliconi-AMP-200-Ενισχυτής-Γραμμής-Εσωτερικός-Ψηφιακός.html 2
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Amaretos είπε Έχεις ασθενές σήμα πάρε ένα ενισχυτή εγώ έχω αυτόν σε 2 τηλεοράσεις (επαρχία ο ένας) και παίζει μπόμπα. https://www.skroutz.gr/s/37103651/Meliconi-AMP-200-Ενισχυτής-Γραμμής-Εσωτερικός-Ψηφιακός.html αν το προβλημα είναι απο την κεραία , ο γραμμής δε θα κάνει τίποτα
pan05 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Για αρχή δοκίμασε με άλλο καλώδιο από την πρίζα της κεραίας έως την τηλεόραση.
spatr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ...αλλάξαμε καλώδιο γιατί το παλιό ήταν φθαρμένο και η εικόνα έγινε χάλια...πιξελιάζει και μαυρίζει μετά. η πρώτη μου επιλογή είναι αλλαγή κεραίας..
afm Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Το καινούριο καλώδιο που έβαλες είναι "ετοιματζίδικο" ή το έφτιαξες μόνος σου. Αν είναι ετοιματζίδικο το αλλάζεις γιατί προφανώς η ποιότητα του είναι "για τα μπάζα". Αν το έφτιαξες μόνος σου κάτι έχεις κάνει λάθος. Έλεγξε αν είναι εντάξει οι ενώσεις του καλωδίου με τα βύσματα και ειδικά αν ακουμπάει καμία τριχίτσα από το μπλεντάζ του καλωδίου στον εσωτερικό αγωγό και κάνει βραχυκύκλωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα