Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω πακετο 200 VDSL μαζι με Cosmote TV Entry pack που το εδιναν δωρεαν τοτε (πριν 2 χρονια).

Εληξε το συμβολαιο και μου λενε ότι για να παραμεινω στο ιδιο παμε +1,4€ απο 56,5€ στα 57,9€. Στο site τους κλασικα εχουν προσφορες για νεους συνδρομητες, 200αρα + TV Cinema (οχι Entry) στα 49.90€ αλλα ουτε λογος να μου ανανεωσουν για 2 χρονια σε αυτο.

Σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε; Σκεφτομουν να βαλω σκετο σταθερο σε καποια εταιρεια χωρις δεσμευση και μετα να κανω μεταφορα πισω στον ΟΤΕ. Υπαρχει καποια εταιρεια που να εχει καποιο τετοιο προγραμμα; Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Κάνε αίτημα αποσύνδεσης (οχι φορητότητας) και θα σε καλέσουν απ το αρμόδιο τμήμα. Ως επι το πλείστον κανουν προσφορά για να παραμείνεις. Προσφατα το έκανα σαν τελευταια επιλογή για ακριβώς τον ίδιο λόγο με Vodafone και πήρα αυτό που ζήτησα (ότι ζητας κι εσυ δλδ).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bikey77 είπε

Κάνε αίτημα αποσύνδεσης (οχι φορητότητας) και θα σε καλέσουν απ το αρμόδιο τμήμα. Ως επι το πλείστον κανουν προσφορά για να παραμείνεις. Προσφατα το έκανα σαν τελευταια επιλογή για ακριβώς τον ίδιο λόγο με Vodafone και πήρα αυτό που ζήτησα (ότι ζητας κι εσυ δλδ).

Αν δεν επαρκουν οι γραμμές στην περιοχη του και κανει αποσύνδεση οπως λες, μπορεί να του πάρουν την γραμμή και να μείνει καμια 10αρια χρόνια χωρίς σύνδεση.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν δεν επαρκουν οι γραμμές στην περιοχη του και κανει αποσύνδεση οπως λες, μπορεί να του πάρουν την γραμμή και να μείνει καμια 10αρια χρόνια χωρίς σύνδεση.

Κανείς δεν κανει απ ευθείας διακοπή. Πάντα σε παίρνουν πρώτα τηλέφωνο.

Δημοσ.

Χμμμ. Δεν ακούγεται άσχημο, απλά ακούγεται λίγο ριψοκυνδινο. Μάλλον κάτι τέτοιο τους χρειάζεται. Θα το κάνω αρχικά με μια απλή γραμμή που έχω και θα τους εξηγήσω τον λόγο. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα κλασσικα χαλια του ΟΤΕ, τους παλιους πελατες (προσωπικα εχω περιπτωση στην κινητη με 25+ χρονια στον ΟΤΕ) και μου προσφερουν καθε φορα που ληγει το συμβολαιο υψηλοτερη τιμη απ οτι δινουν στους νεους πελατες

σου λενε ασε τα κοροιδα τους εχουμε δεδομενους θα πληρωσουν παραπανω για να κατσουν, αμ δε

• Like 2
Δημοσ.

Ε κάτι τέτοιο ισχυει!Εγω ειμαι ποσα χρονια με καρτοπρογραμμα κοσμοτε κ καθε 2χρονο μου ζητανε κ ενα τακ παραπάνω..Περσυ στην ανανέωση τους λεω δεν θα κανω ανανεωση κ 3 μερες πριν ληξει με τα χιλια ζορια μου προσφεραν τα ιδια με 40 λεπτα λιγοτερο απ οτι πληρωνα..Τωρα τελειωνει πάλι κ μονο μεσω online ειχε κατι προσφορες του κωλου με 2€ + πανω..

Εκανα αιτηση αλλου να τελειώνουμε με το παραμυθι τους ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...