GiorgosPavlakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Πρόσφατα μου εκλεψαν το κινητο(2 εβδομάδες) έχω προσπαθήσει με το τρακερ της εταιρείας (Huawei) να το εντοπίσω αλλά παραμένει untrackable... Υπάρχει περίπτωση να εντοπίζεται κάπως με το IMEI ή να ξεχάσω κάθε ελπίδα;
GATE123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Διάβασε εδώ Spoiler https://www.google.com/amp/s/www.9volto.gr/blog/%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85/amp/
GiorgosPavlakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Αρα απλως το μπλοκαρω για μελλοντικούς χρηστες σε περιπτωση που δεν εντοπιστει με καποιο λογισμικό;
lneam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, GiorgosPavlakis είπε Πρόσφατα μου εκλεψαν το κινητο(2 εβδομάδες) έχω προσπαθήσει με το τρακερ της εταιρείας (Huawei) να το εντοπίσω αλλά παραμένει untrackable... Υπάρχει περίπτωση να εντοπίζεται κάπως με το IMEI ή να ξεχάσω κάθε ελπίδα; ας μην περναμε τους κλεφτες για ηλιθιους ......
SAFEBAR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 9:48 ΠΜ, lneam είπε ας μην περναμε τους κλεφτες για ηλιθιους ...... Πολύ σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα