Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nikosmoust είπε

Φίλε μου, το 8 pro, το έχω και εγώ, και έχω ενημερώσει στην 13 μόλις ήρθε σε διαθεσιμότητα Ελλάδα. Είναι εξαιρετικό update, και στο λέω χωρίς δεύτερη σκέψη. Για bug's ούτε λόγος, όλα δουλεύουνε ρολόι. Άλλη συσκευή σου λέω. Μην φοβηθεις να το ενημερώσεις.😉😉

Ωραια... Μακαρι για να μην το αλλαζω γιατι ιδια περίπτωση με αυτο θα πρέπει να δωσω πανω απο 600€. Οσον αφορα καμερα και μπαταρια... Καμια βελτιωση? Η χειροτερεψαν? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Φιλε καλησπερα... Εχω το 8 pro στην εκδοση 11...εχω φοβηθει να κανω τα updates μετα απο τα θεματα που ακουσα για την 12 οποτε μιας που ειμαι ευχαριστημένος το εχω κρατήσει εκει... Επειδη ομως θα θελα μια ανανέωση... Θα θελα τη γνώμη σου σχετικα με την 13..αν θυμασαι κιολας συγκριτικά με την 11 ακόμα καλύτερα.... Η καμερα πως ειναι.. Καλυτερη? Χειροτερη? Κυριως νυχτα με ενδιαφερει... Η μπαταρια επισης τι παιζει εκει? Και επιπλεον εχεις νιωσει το κινητο να ζοριζεται λιγο παραπανω σ σχεση με android 11?να ναι πιο αργο τπτ τετοιο? Θα με βοηθούσε η αποψη σου γιατι ειμαι κοντα στο να το αλλαξω να παρω oppo find x5 ( οχι pro) για ανανέωση.. Αν όμως είναι ολα καλα στην 13 μπορω να κρατησω το 8 προ... Βοηθα.. 😛.. Ευχαριστώ!! 

Κάντο άφοβα, καμιά σχέση με την 12, όλα άψογα και μπαταρία είδα διαφορά προς το καλύτερο. Κάμερα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν είμαι της λεπτομέρειες. Ίδιες μου φαίνονται όπως πάντα. Δυστύχως ενώ παλιά έλεγα η ασύρματη είναι αχρειάστο feature, με το 8 pro και  τον επίσημο φορτιστή του που είναι και γρήγορος καλόμαθα. Αν είχε ασύρματη φόρτιση, θα ήταν στα υπόψιν για αντικαταστάτης. Τηλεφακός και καλύτερη Ip πιστοποίηση δεν με πολύ νοιάζουν και σε όλα τα άλλα είναι τούμπανο. Μάλλον θα περιμένω για το 12. Έτσι και αλλιώς ακόμα σφαίρα πάει το 8 μου.

(και η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολύ αρέσει πίσω το design των φακών αν και δεν αποτελεί αυτό ανασταλτικό παράγοντα μιας και δεν το κοιτάς από πίσω το κινητό, αλλά λέμε τώρα)

Επεξ/σία από for4
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SergioX είπε

Και εγω το 8 pro εχω με περασμένη την 13.Κανένα πρόβλημα,πέρασε την άφοβα.Το μοναδικό bug είναι στην αρχική οθόνη,΄΄τρωει΄΄ 1-2 γραμμές στην ώρα.Ψάξε το,δεν είναι κάτι σοβαρό.

Με το trade in της oneplus,το 16/256 μου βγαίνει 640 ευρω.Not bad,αρχίζω και ψήνομαι...

Καμια διαφορα σε μπαταρια? Γιατι ειχα διαβασει ότι στην 13 την πινει νερο χωρις να κανεις τπτ.... Για το bug που λες το χουν πολλοι και η λυση ειναι να ριξεις την αναλυση (Fhd+) απο οτι βλεπω και γραφουν και τοτε φτιαχνει

8 λεπτά πριν, for4 είπε

Κάντο άφοβα, καμιά σχέση με την 12, όλα άψογα και μπαταρία είδα διαφορά προς το καλύτερο. Κάμερα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν είμαι της λεπτομέρειες. Ίδιες μου φαίνονται όπως πάντα. Δυστύχως ενώ παλιά έλεγα η ασύρματη είναι αχρειάστο feature, με το 8 pro και  τον επίσημο φορτιστή του που είναι και γρήγορος καλόμαθα. Αν είχε ασύρματη φόρτιση, θα ήταν στα υπόψιν για αντικαταστάτης. Τηλεφακός και καλύτερη Ip πιστοποίηση δεν με πολύ νοιάζουν και σε όλα τα άλλα είναι τούμπανο. Μάλλον θα περιμένω για το 12. Έτσι και αλλιώς ακόμα σφαίρα πάει το 8 μου.

(και η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολύ αρέσει πίσω το design των φακών αν και δεν αποτελεί αυτό ανασταλτικό παράγοντα μιας και δεν το κοιτάς από πίσω το κινητό, αλλά λέμε τώρα)

Με ασυρματη δεν το εχω φορτισει ποτε... Φορτιζα αραια και που το προηγούμενο μου ( p30 pro) και ζεστενοταν αρκετα μετα απο λιγο οποτε δν το επιχείρησα ξανα. Εγω παλι θελω ενα 3Χ...βολευει σε μακρυνες φωτογραφιες να βγαινουν πιο ωραια αλλα νταξει αμα εχει ολα τα υπόλοιπα... Συγχωρειται... Για το 8 pro τωρα.. Ειχα διαβασει οτι πίνει τη μπαταρια σαν νερο ακομα και σε αδρανεια να το χεις ενω κοιμασαι ξερω γω... Πχ στην 11 που ειμαι μου τρωει 1% ανα 7-8 ωρες αδρανειας και στην 13 εβλεπα και εγραφαν για κατι... 10-15% και εχω τρομάξει... Γι αυτο ρωτησα. Επισης στην καμερα εχει τιποτα καινουριες λειτουργίες? Πχ long exposure... Xpan.... Και διαφορα αλλα που εχουν απο τη σειρα 9 κ μετα? 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Καμια διαφορα σε μπαταρια? Γιατι ειχα διαβασει ότι στην 13 την πινει νερο χωρις να κανεις τπτ.... Για το bug που λες το χουν πολλοι και η λυση ειναι να ριξεις την αναλυση (Fhd+) απο οτι βλεπω και γραφουν και τοτε φτιαχνει

Με ασυρματη δεν το εχω φορτισει ποτε... Φορτιζα αραια και που το προηγούμενο μου ( p30 pro) και ζεστενοταν αρκετα μετα απο λιγο οποτε δν το επιχείρησα ξανα. Εγω παλι θελω ενα 3Χ...βολευει σε μακρυνες φωτογραφιες να βγαινουν πιο ωραια αλλα νταξει αμα εχει ολα τα υπόλοιπα... Συγχωρειται... Για το 8 pro τωρα.. Ειχα διαβασει οτι πίνει τη μπαταρια σαν νερο ακομα και σε αδρανεια να το χεις ενω κοιμασαι ξερω γω... Πχ στην 11 που ειμαι μου τρωει 1% ανα 7-8 ωρες αδρανειας και στην 13 εβλεπα και εγραφαν για κατι... 10-15% και εχω τρομάξει... Γι αυτο ρωτησα. Επισης στην καμερα εχει τιποτα καινουριες λειτουργίες? Πχ long exposure... Xpan.... Και διαφορα αλλα που εχουν απο τη σειρα 9 κ μετα? 

Προσωπικά,ποτέ δεν με απασχολεί η μπαταρία απο την στιγμή που υπάρχει η γρήγορη φόρτιση,το βάζω πάνω για 15΄και είμαι έτοιμος.Σίγουρα υπάρχουν μέρες όπου τελειώνει γρηγορότερα η μπαταρία αλλά όπως είπα δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SergioX είπε

Προσωπικά,ποτέ δεν με απασχολεί η μπαταρία απο την στιγμή που υπάρχει η γρήγορη φόρτιση,το βάζω πάνω για 15΄και είμαι έτοιμος.Σίγουρα υπάρχουν μέρες όπου τελειώνει γρηγορότερα η μπαταρία αλλά όπως είπα δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία...

Έγινε.. Σε ευχαριστώ!! 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Ωραια... Μακαρι για να μην το αλλαζω γιατι ιδια περίπτωση με αυτο θα πρέπει να δωσω πανω απο 600€. Οσον αφορα καμερα και μπαταρια... Καμια βελτιωση? Η χειροτερεψαν? 

Αυτό φίλε μου που ρωτάς, η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να έρθει, να γίνουν δοκιμές κατάλληλες, και να δούμε αν όντως έχουν γίνει δραστικές αλλαγές η όχι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το X3 pro που οι περισσότεροι εδώ αγαπάτε, δεν είμαι και τρέλα ευχαριστημένος. Η κάμερα κολλάει όταν πας να τραβήξεις βίντεο και ξεκολλά μόνο με reboot. Και η ποιότητα της κάμερας, μέτρια σε low light καταστάσεις 

Δημοσ.
Στις 7/2/2023 στις 9:45 ΜΜ, Vasilisxd είπε

Μισό τηλέφωνο δηλαδή. 5G, Wifi Call είναι Must το 2023.

Ακόμα και αυτά να εξαιρέσεις που οκ ξεπερνιονται, το να μην μπορείς καν να πάρεις τηλέφωνο ή να παίρνεις μετά απο προσπάθειες, είναι σοβαρό μείον. Dealbreaker για την ακρίβεια.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, CloudTemper είπε

Ακόμα και αυτά να εξαιρέσεις που οκ ξεπερνιονται, το να μην μπορείς καν να πάρεις τηλέφωνο ή να παίρνεις μετά απο προσπάθειες, είναι σοβαρό μείον. Dealbreaker για την ακρίβεια.

το εχουν φτιαξει το volte

Δημοσ.

Βλέπω μαζευτήκαμε πολλοί με το 8pro. Τα 5 προηγούμενά μου κινητά ήταν OnePlus (3T, 5T, 6T, 7Pro και 8Pro) λόγω του ότι είχα κάνει τρόπο ζωής τις custom roms. Από πέρυσι όμως το Φεβρουαρίου τις παράτησα και σκεφτόμουν τι κινητό να αγοράσω ώστε να αποσύρω το 7Pro και να έχω ως δεύτερο το 8Pro που από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα το χαίρομαι πραγματικά (Απρίλιο του 21 το πήρα). Για όσους φοβούνται την αναβάθμιση στην 13 να μην τη φοβούνται καν. Καλύτερο σε όλα και σε μπαταρία και σε κάμερα. 

Όσοι έχετε 8pro σκέφτεστε να το αλλάξετε και αν ναι, με ποιο; Σκέφτηκα διάφορα, s22 ultra, Huawei, vivo, αλλά μάλλον θα πάω πάλι σε OnePlus 11. Από τα βίντεο που βλέπω μου έκανε εντύπωση η απόδοση της κάμερας ειδικά τη νύχτα. Από τη στιγμή που και το ψηφιακό ζουμ μέχρι και 10Χ είναι αρκετά καλό, είναι απόλυτα ευχαριστημένος. 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...