Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chios είπε

Όχι Κίνα, για την επίσημη τιμή από την OnePlus μιλάμε.

Αν είναι 900 αρχική τιμή αυτό, είναι τιμιοτατο 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Αν είναι 900 αρχική τιμή αυτό, είναι τιμιοτατο 

Τιμιοτατο ειναι ναι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο S23 ultra. 

Απο Κινα εχει πεσει ηδη αρκετα η καλη εκδοση στα 773 ευρω+μεταφορικα. 

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-11-16gb-256gb-cn

Δημοσ.

$699 στο Αμερικάνικο Oneplus store το 8/128 και άλλα $280 μείον αν κάνω trade-in το 9 πάμε στα $419 που με τη σημερινή ισοτιμία είναι 390 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα... 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Μισό τηλέφωνο δηλαδή. 5G, Wifi Call είναι Must το 2023.

τι είναι αυτό το wifi call ρε παιδιά?? αν πχ πάρω τηλ από viber σε viber η messenger σε messenger είναι wifi call?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChaniaMania είπε

τι είναι αυτό το wifi call ρε παιδιά?? αν πχ πάρω τηλ από viber σε viber η messenger σε messenger είναι wifi call?

Screenshot_1.png

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ChaniaMania είπε

Ότι πιο χρήσιμο έχω χρησιμοποιήσει, για όσους στο σπίτι το σήμα είναι κακό, βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης στο σπίτι και με WiFi  έχω κινητό κανονικά και με εξαιρετική ποιότητα κλήσης.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, for4 είπε

καλή τιμή, όπως λένε και οι υπόλοιποι σε 2 μήνες με καμιά προσφορά ή από αμαζον θα βγαίνει στα 550, τιμή midrange samsung. Ε πολύ καλύτερη επιλογή πιστεύω. Το κακό είναι ότι δεν βγάζει pro μοντέλο που να μην έχει τις ελλείψεις (ασύρματη φόρτιση, τηλεφακό, αδιαβροχοποίηση) και να το χρεώσει 150-200€ παραπάνω. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους. Εκτός και αν θέλουν το τούμπανο μοντέλο να το βγάζει η oppo και περνάει σε 2ο ρόλο η Oneplus. Όσον αναφορά τις αναβαθμίσεις, έχω το 8Pro, η 12 ήταν μια τραγωδία. Και άργησε αρκετά να έρθει και είχε άπειρα bugs, πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου κινητό με τόσο χτυπητά bugs. Αλλά τα μάζεψε και η 13 ήρθε και πολύ γρήγορα και ήταν μια πολύ καλή ενημέρωση χωρίς παρατράγουδα. Βέβαια και εγώ ήμουν οπαδός του oxygen os και η Oppoοίηση με χάλασε ολίγον τι, αλλά όχι ότι είναι κακό os σε σχέση με τα ανταγωνιστικά. 

Το 9 και το 10 πράγματι δεν ήταν καλές συσκευές στο επίπεδο που θα περιμέναμε. Νομίζω με το 11 το μαζεύει λίγο. Ελπίζω να βγάλει και ένα 11pro και να πούμε ότι επέστρεψε πραγματικά.

Φιλε καλησπερα... Εχω το 8 pro στην εκδοση 11...εχω φοβηθει να κανω τα updates μετα απο τα θεματα που ακουσα για την 12 οποτε μιας που ειμαι ευχαριστημένος το εχω κρατήσει εκει... Επειδη ομως θα θελα μια ανανέωση... Θα θελα τη γνώμη σου σχετικα με την 13..αν θυμασαι κιολας συγκριτικά με την 11 ακόμα καλύτερα.... Η καμερα πως ειναι.. Καλυτερη? Χειροτερη? Κυριως νυχτα με ενδιαφερει... Η μπαταρια επισης τι παιζει εκει? Και επιπλεον εχεις νιωσει το κινητο να ζοριζεται λιγο παραπανω σ σχεση με android 11?να ναι πιο αργο τπτ τετοιο? Θα με βοηθούσε η αποψη σου γιατι ειμαι κοντα στο να το αλλαξω να παρω oppo find x5 ( οχι pro) για ανανέωση.. Αν όμως είναι ολα καλα στην 13 μπορω να κρατησω το 8 προ... Βοηθα.. 😛.. Ευχαριστώ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Justhavocman είπε

Πιστεύω είναι εγκληματικό η Sony να χρεώνει τόσα λεφτά για 2 OS Upgrades.

Έχω xperia XZ1 ακόμη και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα. Αν δεν κάνω λάθος ,ήταν και το πιο 'αδικημένο ' της τηλέφωνο όσον αφορά τα OS updates, μιας που πήρε μόνο ενα!

5,5 χρονών τηλέφωνο. Διαμάντι, 7.4 χιλιοστα και 155 γραμμάρια βάρος.

Νομίζω είναι σοβαρή πρόκληση να βρεις ενα κινητό της ηλικίας του, που να μπορεί να σταθεί σήμερα δίπλα του. (960fps slow motion σε 1080p ,το 2017 ε....)

Επεξ/σία από kwstas321
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Έχω xperia XZ1 ακόμη και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα. Αν δεν κάνω λάθος ,ήταν και το πιο 'αδικημένο ' της τηλέφωνο όσον αφορά τα OS updates . 5,5 χρονών τηλέφωνο. Διαμάντι, 7.4 χιλιοστα και 155 γραμμάρια βάρος.

Νομίζω είναι σοβαρή πρόκληση να βρεις ενα κινητό της ηλικίας του, που να μπορεί να σταθεί σήμερα δίπλα του. (960fps slow motion σε 1080p ,το 2017 ε....)

Ναι ρε φίλε τι κινηταρα ήταν το είχα και εγώ και το άλλαξα λόγο μπαταρίας μετά από πόσο καιρό, πάλι με Sony βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Φιλε καλησπερα... Εχω το 8 pro στην εκδοση 11...εχω φοβηθει να κανω τα updates μετα απο τα θεματα που ακουσα για την 12 οποτε μιας που ειμαι ευχαριστημένος το εχω κρατήσει εκει... Επειδη ομως θα θελα μια ανανέωση... Θα θελα τη γνώμη σου σχετικα με την 13..αν θυμασαι κιολας συγκριτικά με την 11 ακόμα καλύτερα.... Η καμερα πως ειναι.. Καλυτερη? Χειροτερη? Κυριως νυχτα με ενδιαφερει... Η μπαταρια επισης τι παιζει εκει? Και επιπλεον εχεις νιωσει το κινητο να ζοριζεται λιγο παραπανω σ σχεση με android 11?να ναι πιο αργο τπτ τετοιο? Θα με βοηθούσε η αποψη σου γιατι ειμαι κοντα στο να το αλλαξω να παρω oppo find x5 ( οχι pro) για ανανέωση.. Αν όμως είναι ολα καλα στην 13 μπορω να κρατησω το 8 προ... Βοηθα.. 😛.. Ευχαριστώ!! 

Φίλε μου, το 8 pro, το έχω και εγώ, και έχω ενημερώσει στην 13 μόλις ήρθε σε διαθεσιμότητα Ελλάδα. Είναι εξαιρετικό update, και στο λέω χωρίς δεύτερη σκέψη. Για bug's ούτε λόγος, όλα δουλεύουνε ρολόι. Άλλη συσκευή σου λέω. Μην φοβηθεις να το ενημερώσεις.😉😉

Επεξ/σία από Nikosmoust
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Είμαι περίεργος να δω πως θα πάνε τα 4 χρόνια όταν η ίδια η Google δίνει 3

Πως να πάνε; Απλά θα ενημερώσουν τις συσκευές. Η Google όχι. Τόσο απλό. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikosmoust είπε

Φίλε μου, το 8 pro, το έχω και εγώ, και έχω ενημερώσει στην 13 μόλις ήρθε σε διαθεσιμότητα Ελλάδα. Είναι εξαιρετικό update, και στο λέω χωρίς δεύτερη σκέψη. Για bug's ούτε λόγος, όλα δουλεύουνε ρολόι. Άλλη συσκευή σου λέω. Μην φοβηθεις να το ενημερώσεις.😉😉

Και εγω το 8 pro εχω με περασμένη την 13.Κανένα πρόβλημα,πέρασε την άφοβα.Το μοναδικό bug είναι στην αρχική οθόνη,΄΄τρωει΄΄ 1-2 γραμμές στην ώρα.Ψάξε το,δεν είναι κάτι σοβαρό.

Με το trade in της oneplus,το 16/256 μου βγαίνει 640 ευρω.Not bad,αρχίζω και ψήνομαι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...