Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, toni50 είπε

Το θέμα είναι οτι η one plus "ξεχνάει" τα τηλέφωνα τις μετά απο ένα με δύο χρόνια και απλά προχωράει σε ότι νεώτερο υπάρχει δίνοντας όλη την προσοχή της. Οπότε κάθεσαι και περίμενεις updates που έχει υποσχεθεί και οταν είναι διαθέσιμα έχουν αρκετά bugs κιόλας. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου με το one plus 7 pro, δεν ξερώ εάν έχει αλλάξει κάτι.

Σωστό. Δεν είναι πόσα χρόνια, αλλά πότε θα το πάρεις και αν θα είναι σωστό. 

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Το πρόβλημα για τους παλαιούς (και όχι μονο) fans είναι ότι δεν έχει πια Cyanogen εδώ και χρόνια. Αυτό ήταν το USP (unique selling proposition). Έγινε μια από τα ίδια (oppo, realme...)

what year is this?!!!!

Με ταξιδεψες 6-7 χρονια πισω...

Στο σημερα για κανενα λογο τετοιες αλχημειες. Ειναι μονο security risk and a big one.

Δημοσ.

καλή τιμή, όπως λένε και οι υπόλοιποι σε 2 μήνες με καμιά προσφορά ή από αμαζον θα βγαίνει στα 550, τιμή midrange samsung. Ε πολύ καλύτερη επιλογή πιστεύω. Το κακό είναι ότι δεν βγάζει pro μοντέλο που να μην έχει τις ελλείψεις (ασύρματη φόρτιση, τηλεφακό, αδιαβροχοποίηση) και να το χρεώσει 150-200€ παραπάνω. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους. Εκτός και αν θέλουν το τούμπανο μοντέλο να το βγάζει η oppo και περνάει σε 2ο ρόλο η Oneplus. Όσον αναφορά τις αναβαθμίσεις, έχω το 8Pro, η 12 ήταν μια τραγωδία. Και άργησε αρκετά να έρθει και είχε άπειρα bugs, πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου κινητό με τόσο χτυπητά bugs. Αλλά τα μάζεψε και η 13 ήρθε και πολύ γρήγορα και ήταν μια πολύ καλή ενημέρωση χωρίς παρατράγουδα. Βέβαια και εγώ ήμουν οπαδός του oxygen os και η Oppoοίηση με χάλασε ολίγον τι, αλλά όχι ότι είναι κακό os σε σχέση με τα ανταγωνιστικά. 

Το 9 και το 10 πράγματι δεν ήταν καλές συσκευές στο επίπεδο που θα περιμέναμε. Νομίζω με το 11 το μαζεύει λίγο. Ελπίζω να βγάλει και ένα 11pro και να πούμε ότι επέστρεψε πραγματικά.

Δημοσ.

Μια πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι που θα έχει πέσει η τιμή του..

(μπας και συναντηθεί κάπου με το αρχικό πνεύμα της εταιρείας..)

Δημοσ.

Δεν ξέρω εγώ το OnePlus το πρώτο είχε κάνει αίσθηση. Πιο πριν από αυτό ήταν της LG το g2. Μετά όλα τα λεφτά μαζεύει η Apple, Samsung και Xiaomi. Φάγανε και την κατασκοπευτική Huawei ουσιαστικά (ποιος θα πάρει συσκευή χωρίς gservices) κτλπ.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geomrk είπε

Pixel? αν εξαιρεσεις τα γνωστα 5g,volte

Μισό τηλέφωνο δηλαδή. 5G, Wifi Call είναι Must το 2023.

• Like 7
Δημοσ.

Πλακα πλακα η εκδοση 16 256 στα 899 ειναι απειρως πιο τιμιοτερη απο αυτα που δινει η samsung σε διπλασια κοντα τιμη. Εκει στα 700 που σε κανα διμηνο θα πεσει θα ειναι λουκουμι πραγματικα. Κινηταρα και εχει τα παντα κυριολεκτικα ομως μαζι με αναβαθμισεις οπως η samsung. Μπραβο oneplus ειχε κανει μια κοιλια τα τελευταια χρονια αλλα φετος νομιζω εισαι τιμιοτατη συγκριτικα παντα με τον ανταγωνισμο. 

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Μισό τηλέφωνο δηλαδή. 5G, Wifi Call είναι Must το 2023.

Καλά εντάξει, και με 4g LTE πιάνεις 130mbps.

Πόσοι στην Ελλάδα έχουν τέτοια ταχύτητα στο σταθερό τους internet και τη ζητάνε και στο κινητό?

Και σε τι κάλυψη % έχουμε σήμα 5g για να πιάσει παραπάνω?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πλακα πλακα η εκδοση 16 256 στα 899 ειναι απειρως πιο τιμιοτερη απο αυτα που δινει η samsung σε διπλασια κοντα τιμη. Εκει στα 700 που σε κανα διμηνο θα πεσει θα ειναι λουκουμι πραγματικα. Κινηταρα και εχει τα παντα κυριολεκτικα ομως μαζι με αναβαθμισεις οπως η samsung. Μπραβο oneplus ειχε κανει μια κοιλια τα τελευταια χρονια αλλα φετος νομιζω εισαι τιμιοτατη συγκριτικα παντα με τον ανταγωνισμο. 

Εγώ που έχω συνηθίσει με ασύρματη φόρτιση δεν μπορώ να το αποδεχθώ ότι δεν έχει ασύρματη.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, for4 είπε

Εγώ που έχω συνηθίσει με ασύρματη φόρτιση δεν μπορώ να το αποδεχθώ ότι δεν έχει ασύρματη.

Δεν ειναι για σενα ναι εφοσον εχεις μαθει με ασυρματη. Θα πας σε καποιο με ασυρματη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

900 ευρώ Κίνα? Γιατι εδώ θα έρθει κάνα 1200αρι

Όχι Κίνα, για την επίσημη τιμή από την OnePlus μιλάμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...