Despotas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Wo Long: Fallen Dynasty, το νέο action-RPG της Team Ninja. Ακολουθεί τα πρότυπα των Nioh απ΄ όσο φαίνεται. Κυκλοφορεί στις 3/3 ενώ μεταξύ 23/2-26/3 θα υπάρχει δωρεάν demo σε Steam και MS store. Θα είναι διαθέσιμο και στο Gamepass από τη 1η ημέρα κυκλοφορίας. https://teamninja-studio.com/wolong/us/demo-final/ https://store.steampowered.com/app/1448440/Wo_Long_Fallen_Dynasty/ Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Despotas 1
Armoral Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έτοιμο το preload για αύριο. Το demo ειναι κλειδωμένο στα 60 fps. Το παιχνίδι δε θα έχει όριο.
firepc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έκανα το preload και γω Θα το ξενυχτήσει κανείς απόψε?
Armoral Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Τι να ξενυχτήσω που ξενύχτησα. Στο πρώτο σοβαρό boss στο demo έφαγα 70 deaths και όταν το σκότωσα είχε δεύτερη φάση. Εντάξει δεν πάνε καλά οι τύποι. Θέλει level up αρκετό και έχει grinding. Κατά τα άλλα η μάχη δύσκολη και σχετικά διασκεδαστική στα πρώτα 30 deaths. Τα dodge άριστα και είναι το πιο σημαντικό στοιχείο φυσικά. Δυσκολία μεγάλη λέμε.
firepc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Συμπαθυτικό είναι, έχει την κίνηση των Ninja Gaiden κάπως Αλλά απο την άλλη, είναι πάλι ένα σκληροπυρηνικό souls παιχνίδι. Κάνεις ένα save ή πεθαίνεις και οι εχθροί που με τόσο κόπο έβγαλες είναι πάλι όλοι εκεί, απουσία map, waypoint, τα κλασικά
Armoral Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Είναι κολληματάκι το παιχνίδι και οι μάχες με τα bosses μεγάλη πρόκληση. Ειδικά το deflect και το dodge στα 120 fps είναι απόλαυση. Στα 60 του demo δυσκολότερο. Ουσιαστικά πρέπει να έχεις καλό timing στα dodges και τα deflects για να σπάσεις το stance του boss και να του κάνεις power attack όταν είναι defenseless που του αφαιρεί μεγάλο μέρος της ζωής του. Κλασσικό Souls παιχνίδι δηλαδή, όπως έκανες και στο Elden ring που κάρφωνες το boss με το όπλο σου όταν εσπαγες την άμυνα του η έκανες parry. Τα respawn που βλέπεις των εχθρών είναι για να τους φαρμάρεις και να κάνεις level up και είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις και να αποκτήσεις νέα wizardry spells.
7nisiotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ερώτηση: Υποστηρίζει coop gameplay φάση να παίξεις με κάποιον φίλο σου side-by-side όλο το story; 1
sp3cial Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα το έχω ξεκινήσει έχω φτάσει στο πρώτο boss. Η πρώτη φάση του βγαίνει εύκολα αλλά η δεύτερη -ειδικά εάν έχεις ξοδέψει τα health potions είναι μεγάλο παλούκι. Θέλω να ρωτήσω μια μικρή διευκρινηση. Οκ το έχω με το deflect, και στα κόκκινα.. εκεί στην κόκκινη επίθεση δηλαδή, κάνετε dodge ή reflect? Νομίζω πως το reflect δεν πιάνει στις κόκκινες επιθέσεις (τις criticals) καλά κατάλαβα; Έχουν περάσει τρεις ώρες και ακόμα το παλεύω αλλά δεν θέλω να το παρατήσω. Αν σε δυο μέρες δεν το περάσω θα το αφήσω.
Despotas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Deflect γίνεται και στις critical (κόκκινες) επιθέσεις. Αναλόγως την περίπτωση κάνεις και dodge. Το κρίνεις επιτόπου. Όπως στα αντίστοιχα Soulslike, το παιχνίδι θέλει υπομονή και συγκέντρωση. Δεν πρέπει να είσαι παθητικός αλλά ούτε και πολύ επιθετικός. Προσωπικά έβγαλα το 1ο boss με σπαθί, το polearm ήταν αργό για τα γούστα μου. Προτείνω να δείτε τα παρακάτω video, με βοήθησαν αρκετά: Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Despotas 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 52 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ερώτηση: Υποστηρίζει coop gameplay φάση να παίξεις με κάποιον φίλο σου side-by-side όλο το story; Aμα θυμάμαι καλά ναι, είναι παρόμοιο με το Nioh 2, αλλα πρέπει να βγάλεις το πρώτο boss νομίζω για να start το coop. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 το έχουνε λατρέψει την έκδοση του playstation έχουν δώσει στο pc gamepass μέσα
Despotas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα θυμάμαι καλά ναι, είναι παρόμοιο με το Nioh 2, αλλα πρέπει να βγάλεις το πρώτο boss νομίζω για να start το coop. Επιβεβαιώνω πως οι επιλογές για co-op ξεκλειδώνουν μετά το 1ο boss. Πρακτικά τότε ξεκινά το παιχνίδι. 1
Armoral Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler https://unboxholics.com/news/gaming/103120-saronei-to-wo-long-fallen-dynasty-to-pio-epitychimeno-pc-ntempouto-stin-istoria-tis-team-ninja 17 ώρες πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα το έχω ξεκινήσει έχω φτάσει στο πρώτο boss. Η πρώτη φάση του βγαίνει εύκολα αλλά η δεύτερη -ειδικά εάν έχεις ξοδέψει τα health potions είναι μεγάλο παλούκι. Θέλω να ρωτήσω μια μικρή διευκρινηση. Οκ το έχω με το deflect, και στα κόκκινα.. εκεί στην κόκκινη επίθεση δηλαδή, κάνετε dodge ή reflect? Νομίζω πως το reflect δεν πιάνει στις κόκκινες επιθέσεις (τις criticals) καλά κατάλαβα; Έχουν περάσει τρεις ώρες και ακόμα το παλεύω αλλά δεν θέλω να το παρατήσω. Αν σε δυο μέρες δεν το περάσω θα το αφήσω. Στα της δευτερης φασης: Κρατα τις αποστασεις σου και περίμενε να κάνει κίνηση το boss, μάθε τις κινήσεις του και υπολόγισε σωστά το σημείο που πατάς το deflect. Είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται και στα μισά της ζωής του boss κάνε summon το divine beast αν έχει γεμίσει η μπάρα του. Στην πρώτη φάση καλό είναι να ξοδέψεις έως ένα pot. Μην τον αφήνεις να πάρει ανάσα όταν κάνεις deflect. Πίσω ξανά , περιμένεις την επίθεση του, deflect και πάλι combo Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από Armoral
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα