chillyK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει και χρησιμοποιώ μια παλιά τηλεόραση με σκαρτ ή οποία δεν έχει θύρα hdmi(Η αλήθεια είναι ότι έχω και κάτι old school φετίχ οπότε μου αρέσει) Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί με τον καινούργιο αποκωδικοποιητή της νόβα; Έχω και τον πρώτο pansat φαντάζομαι δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτόν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Υ.γ Εψαξα αν υπάρχει αντίστοιχο thread και δεν βρήκα κάτι , ελπίζω να μη σπαμαρω.
ChrisTf Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 22 ώρες πριν, chillyK είπε Καλησπέρα σε όλους! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει και χρησιμοποιώ μια παλιά τηλεόραση με σκαρτ ή οποία δεν έχει θύρα hdmi(Η αλήθεια είναι ότι έχω και κάτι old school φετίχ οπότε μου αρέσει) Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί με τον καινούργιο αποκωδικοποιητή της νόβα; Έχω και τον πρώτο pansat φαντάζομαι δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτόν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Υ.γ Εψαξα αν υπάρχει αντίστοιχο thread και δεν βρήκα κάτι , ελπίζω να μη σπαμαρω. Καλησπέρα φίλε ποιος είναι ο καινούργιος ο αποκωδικοποιητής και ποιος ο panasat?? Τα μοντέλα
chillyK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Ο eon είναι ο καινούργιος. Εγώ έχω τον pansat από συνδρομή προ 20ετιας!
alexzorb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Χρειάζεσαι ένα μετατροπέα απο hdmi σε scart. Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.skroutz.gr/s/27045378/Μετατροπέας-HDMI-female-σε-Scart-female-8443.html Να κοιτάξεις ότι επιλέξεις input HDMI και output scart 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα