StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε ναι , έχει την επιλογή αγνόησης την οποία εφαρμόζω μετά το ποστ 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι κατι που εχω εφαρμοσει απο καιρο,σε εσενα και αλλους 2 στο συγκεκριμενο νημα. 2 λεπτά πριν, korakios είπε το οτι δεν ισχύουν είναι δική σου υποκειμενική άποψη Οχι,ειναι η επαγγελματικη μου αποψη,για πραματα που ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Πραματα που εσυ αγνοεις. Μην συνεχιζεις να παραπληροφορεις τον κοσμο σε παρακαλω,στο συγκεκριμενο θεμα.
Maurikycli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , έχει την επιλογή αγνόησης την οποία εφαρμόζω μετά το ποστ το οτι δεν ισχύουν είναι δική σου υποκειμενική άποψη που δε με απασχολούσε μέχρι τώρα , αλλά με κουράζεις , καλή συνέχεια απο μένα Κι ο άλλος λέει ότι χρησιμοποιεί την αγνοηση αλλά μάλλον δεν την εφαρμόζει. Χωρια που μπορεί να είναι κακός επαγγελματίας
tzotzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά οποίος έχει καταλάβει τι εννοούμε είναι στραβό το κινητό ας μου πει και εμένα σας παρακαλώ.
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δηλαδη τωρα εσεις εδω μεσα θεωρειτε οτι ολα τα προβληματα του κινητου οφείλονται στο 1 χιλιοστο που ειναι στραβο και οχι οτι ειναι τεχνασμα του μαγαζιου γιατι το κινητο ειναι παρεισαγωγή και δεν εχει επίσημη εγγύηση.ΟΚ πασο Προς τον νηματοθετη.Δεν ειναι ντροπη να μας πεις την μαρκα του κινητου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin 1
efo355 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 το λάθος του καταστηματος είναι ότι ανέλαβε την επισκευή. Έπρεπε να μην αναλάβει ή να ξεκαθαρίσει πως ότι και να κάνει μπορεί να χαλάσει πάλι σε 1 μέρα ( αν φυσικά δεν το ξεκαθάρισε και απλά ο ts πουλάει τρελίτσα ) Κατά τα άλλα δεν βλέπω που ευθύνεται το μαγαζί. 2
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, filipprin είπε Δηλαδη τωρα εσεις εδω μεσα θεωρειτε οτι ολα τα προβληματα του κινητου οφείλονται στο 1 χιλιοστο που ειναι στραβο Ναι,ετσι ακριβως. 1
tzotzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα έχει φουσκώσει μπαταρία και έχει ανοίξει 3 χιλιοστα το πίσω καπάκι. Δεν χαλάνε έτσι εύκολα τα κινητά. ΠΟΙΟΣ έχει καταλάβει πραγματικά τι είναι το "κινητό είναι στραβό" 1
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzotzo είπε ΠΟΙΟΣ έχει καταλάβει πραγματικά τι είναι το "κινητό είναι στραβό" δε νομίζω να υπάρχει άλλη ερμηνεία .
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το εβαλε σε τζαμι το μαγαζι και εχει δαιφορα ενα φιλο χαρτιου σε καποια μερια.Για κατι τετοιο ΜΙΛΑΕΙ τουλάχιστον ο νηματοθετης. 4 ώρες πριν, MenelaosTS είπε στο μαγαζι η κοπέλα εβαλε την οθόνη σε ένα τζαμι και όντως είναι στραβό μπορεί 1 χιλιοστό στη μια γωνια που δεν φαίνεται με το μάτι. Και απο αυτο κοπηκε η μπαταριοτενια και χαλασε ο επξεργαστης.Αστειο δεν ειναι............ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin
tzotzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Το εβαλε σε τζαμι το μαγαζι και εχει δαιφορα ενα φιλο χαρτιου σε καποια μερια.Για κατι τετοιο ΜΙΛΑΕΙ τουλάχιστον ο νηματοθετης. Sorry χωριά ότι δεν στέκει γενικότερα η φράση αυτή, δεν είναι εργαλείο ελέγχου το ακουμπάω σε ένα τζαμί και χάνει ένα χιλιοστό
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Και απο αυτο κοπηκε η μπαταριοτενια και χαλασε ο επξεργαστης.Αστειο δεν ειναι............
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, tzotzo είπε Εμένα έχει φουσκώσει μπαταρία και έχει ανοίξει 3 χιλιοστα το πίσω καπάκι. Ασχετο με αυτο που συζηταμε 6 λεπτά πριν, tzotzo είπε Δεν χαλάνε έτσι εύκολα τα κινητά. Ετσι ευκολα χαλανε. 6 λεπτά πριν, tzotzo είπε ΠΟΙΟΣ έχει καταλάβει πραγματικά τι είναι το "κινητό είναι στραβό" Μετα απο ζορι,το κινητο στραβωσε. Κοινως,δεχθηκε πιεση ενω ηταν σε ανισοπεδη επιφανεια με αποτελεσμα να στραβωσει το σασι και κατ' επεκταση και η μητρικη. Και ναι,ενα χιλιοστο παιζει ρολο.
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και ναι,ενα χιλιοστο παιζει ρολο. Οχι δεν παιζει.Ουτε επεξεργαστης καίγεται ουτε μπαταριοτενια ξεκουμπωνει.100 κινητα να βάλεις σε τζαμι που δουλευουν αψογα τα 90 θα χανουν. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin 4
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Και απο αυτο κοπηκε η μπαταριοτενια και χαλασε ο επξεργαστης.Αστειο δεν ειναι............ Δεν υπαρχει λεξη "μπαταριοταινια",σας παρακαλω να μην τη χρησιμοποιειτε. Η καλωδιοταινια της μπαταριας δεν ξερουμε απο τι κοπηκε,ο τυπος μας ελεγε οτι το κινητο ειναι αριστο και στην πορεια δεχθηκε οτι ειναι στραβο. Μην παιρνετε σα δεδομενα αυτα που γραφει. Η μητρικη μπορει να χαλασει απο στραβωμα,παρεα με τον επεξεργαστη,τις μνημες κτλ. Σου φαινεται αστειο,αλλα δεν ειναι. 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Οχι δεν παιζει. Οκ. Σταματω να απανταω. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από StamTheMan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα