Sotirakis25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα , εδώ και καίρο το pc μου κάνει θέματα οταν παιζω παιχνίδια , αυτο που μου κανει συνηθως ειναι να φριζαρει το γκειμ και μετα απλα να κλεινει , χθες παω να ανοιξω ενα παιχνιδι και τρωω μπλε οθονη και σημερα οπως επαιζα απλα φανηκε σαν να αποσυνδεθηκε το hdmi καλωδιο αλλα και δεν ακουγα ουτε ηχο και πατησα ρισταρτ το pc και τωρα δουλευει παλι κανονικα , εχω τρεξει dx diagnostic και σκαν απο το cmd αλλα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα και drivers εχω τουσ τελευταιους στην καρτα γραφικων . Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ; ευχαριστω πολυ !
Ronnie1985 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Sotirakis25 είπε Καλησπέρα , εδώ και καίρο το pc μου κάνει θέματα οταν παιζω παιχνίδια , αυτο που μου κανει συνηθως ειναι να φριζαρει το γκειμ και μετα απλα να κλεινει , χθες παω να ανοιξω ενα παιχνιδι και τρωω μπλε οθονη και σημερα οπως επαιζα απλα φανηκε σαν να αποσυνδεθηκε το hdmi καλωδιο αλλα και δεν ακουγα ουτε ηχο και πατησα ρισταρτ το pc και τωρα δουλευει παλι κανονικα , εχω τρεξει dx diagnostic και σκαν απο το cmd αλλα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα και drivers εχω τουσ τελευταιους στην καρτα γραφικων . Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ; ευχαριστω πολυ ! Αν δεν γράψεις τα specs του συστήματος σου δε μπορούμε να κάνουμε τπτ.
Sotirakis25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Αν δεν γράψεις τα specs του συστήματος σου δε μπορούμε να κάνουμε τπτ. AMD Ryzen 7 3800X 16,0GB Dual-Channel DDR4 GeForce RTX 3060 12 gb 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0 (SATA ) 111GB Corsair Force LE200 SSD (SATA (SSD)) 1863GB Western Digital WDC WD20EZBX-00AYRA0 (SATA (SSD))
Ronnie1985 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Motherboard, τροφοδοτικό; Οι μνήμες είναι στις σωστές θέσεις; Δοκίμασε για αρχή ένα optimized defaults στο BIOS. Και τελευταίο bios update αν υπάρχει διαθέσιμο για τη μητρική σου και εφόσον γνωρίζεις πως να το κάνεις, αλλιώς αν δεν είσαι σίγουρος γράψε ποια έκδοση έχεις.
Sotirakis25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Motherboard, τροφοδοτικό; Οι μνήμες είναι στις σωστές θέσεις; Δοκίμασε για αρχή ένα optimized defaults στο BIOS. Και τελευταίο bios update αν υπάρχει διαθέσιμο για τη μητρική σου και εφόσον γνωρίζεις πως να το κάνεις, αλλιώς αν δεν είσαι σίγουρος γράψε ποια έκδοση έχεις. τροφοδοτικο : aerocool 750 watt 80 plus bronze motherboard : asus prime b350 prime plus και απ οσο θυμαμαι ειχα κανει το τελευταιο update στα bios οταν ειχα βαλλει τον επεξεργαστη Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από Sotirakis25
triplex1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Sotirakis25 είπε τροφοδοτικο : aerocool 750 watt 80 plus bronze το βρηκες ευκαιρια και το πηρες αυτο?
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Sotirakis25 είπε Καλησπέρα , εδώ και καίρο το pc μου κάνει θέματα οταν παιζω παιχνίδια , αυτο που μου κανει συνηθως ειναι να φριζαρει το γκειμ και μετα απλα να κλεινει , χθες παω να ανοιξω ενα παιχνιδι και τρωω μπλε οθονη και σημερα οπως επαιζα απλα φανηκε σαν να αποσυνδεθηκε το hdmi καλωδιο αλλα και δεν ακουγα ουτε ηχο και πατησα ρισταρτ το pc και τωρα δουλευει παλι κανονικα , εχω τρεξει dx diagnostic και σκαν απο το cmd αλλα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα και drivers εχω τουσ τελευταιους στην καρτα γραφικων . Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ; ευχαριστω πολυ ! Ή προβληματική κάρτα γραφικών ή προβληματικό τροφοδοτικό. Τρέξε Fire Strike Extreme (3D Mark) και Furmark να δεις αν κρασάρουν. Τώρα ή το πας σε μάστορα ή αλλάζεις τροφοδοτικό και το τσεκάρεις μόνος σου. 1
Sotirakis25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Ή προβληματική κάρτα γραφικών ή προβληματικό τροφοδοτικό. Τρέξε Fire Strike Extreme (3D Mark) και Furmark να δεις αν κρασάρουν. Τώρα ή το πας σε μάστορα ή αλλάζεις τροφοδοτικό και το τσεκάρεις μόνος σου. Ετρεξα το Furmark για 15 λεπτα και δεν μου κρασαρε κατι ,οποτε υπαρχει περιπτωση να φταιει τροφοδοτικο ? και αν ναι σκεφτομαι για αυτο Corsair RM Series RM750 White 750W Full Modular 80 Plus Gold
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Sotirakis25 είπε Ετρεξα το Furmark για 15 λεπτα και δεν μου κρασαρε κατι ,οποτε υπαρχει περιπτωση να φταιει τροφοδοτικο ? και αν ναι σκεφτομαι για αυτο Corsair RM Series RM750 White 750W Full Modular 80 Plus Gold Ναι δε φαινεται να ειναι θεμα καρτας. 1
Sotirakis25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ναι δε φαινεται να ειναι θεμα καρτας. προτεινεις να παω κατευθειαν σε καινουργιο τροφοδοτικο ή να το παρω σε εναν τεχνικο πρωτα να μου πει και αυτος γνωμη ? Αλλα η αληθεια ειναι οτι ψαχνω και αφορμη για ενα καλυτερο τροφοδοτικο απλα ολο θα το παρω σε επομενο upgrade και δεν το κανω ,οποτε μαλλον ηρθε η στιγμη. Τελος σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια .
Λύση thetiesthatbind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Sotirakis25 είπε προτεινεις να παω κατευθειαν σε καινουργιο τροφοδοτικο ή να το παρω σε εναν τεχνικο πρωτα να μου πει και αυτος γνωμη ? Αλλα η αληθεια ειναι οτι ψαχνω και αφορμη για ενα καλυτερο τροφοδοτικο απλα ολο θα το παρω σε επομενο upgrade και δεν το κανω ,οποτε μαλλον ηρθε η στιγμη. Τελος σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια . Ο τεχνικός θα το ψάξει διεξοδικά (θεωρητικά), μπορείς να κάνεις μια αλλαγη PSU ούτως ή άλλως αφού θες να παρεις κατι καλυτερο οποτε βλέπεις πως θα πάει. 1
Sotirakis25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ο τεχνικός θα το ψάξει διεξοδικά (θεωρητικά), μπορείς να κάνεις μια αλλαγη PSU ούτως ή άλλως αφού θες να παρεις κατι καλυτερο οποτε βλέπεις πως θα πάει. οκευ θα κανω αυτο θα παρω καινουργιο και θα δω πως θα παει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα