Sotirakis25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα , εδώ και καίρο το pc μου κάνει θέματα οταν παιζω παιχνίδια , αυτο που μου κανει συνηθως ειναι να φριζαρει το γκειμ και μετα απλα να κλεινει , χθες παω να ανοιξω ενα παιχνιδι και τρωω μπλε οθονη και σημερα οπως επαιζα απλα φανηκε σαν να αποσυνδεθηκε το hdmi καλωδιο αλλα και δεν ακουγα ουτε ηχο και πατησα ρισταρτ το pc και τωρα δουλευει παλι κανονικα , εχω τρεξει dx diagnostic και σκαν απο το cmd αλλα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα και drivers εχω τουσ τελευταιους στην καρτα γραφικων . Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ; ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα , test-αρε και stress-αρε την κάρτα γραφικών σου με τεστ από το Internet να δεις αν κρασάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Sotirakis25 είπε Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ; Εδώ δεν έχουμε ιδέα από το τι αποτελείται το σύστημα σου, θα έχουμε για το τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotirakis25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, micos000 είπε Εδώ δεν έχουμε ιδέα από το τι αποτελείται το σύστημα σου, θα έχουμε για το τι μπορεί να φταίει; AMD Ryzen 7 3800X 16,0GB Dual-Channel DDR4 GeForce RTX 3060 12 gb 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0 (SATA ) 111GB Corsair Force LE200 SSD (SATA (SSD)) 1863GB Western Digital WDC WD20EZBX-00AYRA0 (SATA (SSD)) ASUS PRIME B350-PLUS Αν βοηθαει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Από θερμοκρασίες πως πας; Ιδίως της vga. Τρέξε κανένα furmark για να στρεσάρεις την κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotirakis25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, micos000 είπε Από θερμοκρασίες πως πας; Ιδίως της vga. Τρέξε κανένα furmark για να στρεσάρεις την κάρτα γραφικών. Δεν εχω θεμα με θερμοκρασιες που εχω κοιταξει στο speecy οποτε δεν ξερω , υποπτευομαι οτι μπορει να φταιει και το συστημα και να θελει φορματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 furmark τότε και αστο να τρέξει καμιά ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotirakis25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, micos000 είπε furmark τότε και αστο να τρέξει καμιά ώρα. Το αφησα κανα τεταρτο να τρεχει το furmark , και που εχω αναρτησει και στο hardware section για αυτο το θεμα ενας χρηστης μου ειπε οτι μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο που τελικα πιστευω οτι οντωσ μπορει να φταιει και σκεφτομαι μηπως τσιμπισω αυτο Corsair RM Series RM750 White 750W Full Modular 80 Plus Gold αλλα επειδη δεν ξερω τι εχει ακομα σιγουρα το pc δεν το εχω παραγγειλει γιατι αμα ηξερα σιγουρα οτι εφταιγε αυτο θα το ειχα παρει ηδη , σκεφτομαι να το παρω και σε τεχνικο να του ριξει μια ματια απο βδομαδα βεβαια γιατι ακομα υπαρχει και μια εξεταστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Τα υλικά που έγραψες καλύπτονται πάντως άνετα με ένα ποιοτικό 550άρι τροφοδοτικό (170-180W vga, 95W cpu, 59W mobo, ram???) εκτός αν έχεις υπερχρονίσει cpu/vga/ram οπότε θέλεις και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotirakis25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Τα υλικά που έγραψες καλύπτονται πάντως άνετα με ένα ποιοτικό 550άρι τροφοδοτικό (170-180W vga, 95W cpu, 59W mobo, ram???) εκτός αν έχεις υπερχρονίσει cpu/vga/ram οπότε θέλεις και μεγαλύτερο τροφοδοτικό. κοιτα σκεφτομαι να παρω το 750αρι για να ειμαι καλυμενος για μελλοντικες αναβαθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα RAM και θα έτρεχα 30+ κύκλους TM5 να δω αν είναι σταθερή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα