Cntrl+X Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Γειά σας, έχω ένα αρχείο βίντεο διαρκείας περίπου 8 ωρών και ενδιαφέρομαι να βρω μέσα σε αυτό ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο διαρκείας δευτερολέπτων. Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο αν υπήρχε ένας video player που να μπορεί να παίζει ταυτόχρονα στην οθόνη πολλαπλά στιγμιότυπα από διαφορετικά σημεία του αρχείου. Γνωρίζετε αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή; ευχαριστώ.
accipio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Εκείνο, ωστόσο , που μπορείς να κάνεις είναι να χωρίσεις το βίντεο σε κομμάτια (π.χ. με το AviDemux) και να τα παίξεις ταυτόχρονα τοποθετώντας τα στην οθόνη έτσι ώστε να τα βλέπεις όλα.
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται να χωρίσει το βίντεο. Απλά να το ανοίξει πολλαπλές φορές και να παίζει από διαφορετικό σημείο στο κάθε παράθυρο, π.χ. αν ανοίξεις το βίντεο 4 φορές μπορείς να βάλεις να παίζει ο 1ος player από την αρχή, ο 2ο από την 2η ώρα, ο 3ος από την 4η και ο 4ος από την 6η, οπότε θα μειωθεί ο χρόνος προβολής στο 1/4 (2 ώρες). Θα πρέπει όμως να ρυθμιστεί ο εκάστοτε player να μην κάνει recycle το ίδιο παράθυρο αλλά να επιτρέπει multiple instances. π.χ. στο mpc/hc πας View->Options->τμήμα Player->Open a new player for each media. Μετά φορτώνεις το ίδιο βίντεο 4 φορές, επιλέγεις σε κάθε Player από που θα ξεκινήσει και πατάς play σε όλα (και βλέπεις το pc να γονατίζει) το αποτέλεσμα (στο παλιο-λάπτοπ μου παίζουν με αρκετά drops και το pause το πιάνει μετά από κανά 10 δεύτερα) ... EDIT: Ψάχνοντας για το θέμα έπεσα πάνω στο παρακάτω player που αναπαράγει μέχρι 4 βίντεο ταυτόχρονα στην δωρεάν έκδοση. http://www.awesomevideoplayer.com/ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 1
Cntrl+X Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν χρειάζεται να χωρίσει το βίντεο. Απλά να το ανοίξει πολλαπλές φορές και να παίζει από διαφορετικό σημείο στο κάθε παράθυρο, π.χ. αν ανοίξεις το βίντεο 4 φορές μπορείς να βάλεις να παίζει ο 1ος player από την αρχή, ο 2ο από την 2η ώρα, ο 3ος από την 4η και ο 4ος από την 6η, οπότε θα μειωθεί ο χρόνος προβολής στο 1/4 (2 ώρες). Θα πρέπει όμως να ρυθμιστεί ο εκάστοτε player να μην κάνει recycle το ίδιο παράθυρο αλλά να επιτρέπει multiple instances. π.χ. στο mpc/hc πας View->Options->τμήμα Player->Open a new player for each media. Μετά φορτώνεις το ίδιο βίντεο 4 φορές, επιλέγεις σε κάθε Player από που θα ξεκινήσει και πατάς play σε όλα (και βλέπεις το pc να γονατίζει) το αποτέλεσμα (στο παλιο-λάπτοπ μου παίζουν με αρκετά drops και το pause το πιάνει μετά από κανά 10 δεύτερα) ... EDIT: Ψάχνοντας για το θέμα έπεσα πάνω στο παρακάτω player που αναπαράγει μέχρι 4 βίντεο ταυτόχρονα στην δωρεάν έκδοση. http://www.awesomevideoplayer.com/ Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
giavra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Cntrl+X είπε Γειά σας, έχω ένα αρχείο βίντεο διαρκείας περίπου 8 ωρών και ενδιαφέρομαι να βρω μέσα σε αυτό ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο διαρκείας δευτερολέπτων. Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο αν υπήρχε ένας video player που να μπορεί να παίζει ταυτόχρονα στην οθόνη πολλαπλά στιγμιότυπα από διαφορετικά σημεία του αρχείου. Γνωρίζετε αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή; ευχαριστώ. θα χρειαστει να το κοψεις για να το παρεις το κομματι αυτο του βιντεο μετα; γιατι αν ναι πιο ευκολο θα ηταν να το φωρτωσεις σε καποιο δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας βιντεο και απο το timeline να βλεπεις καρε καρε τι θελεις και να βρεις το κοματι που θες
Cntrl+X Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, giavra είπε θα χρειαστει να το κοψεις για να το παρεις το κομματι αυτο του βιντεο μετα; γιατι αν ναι πιο ευκολο θα ηταν να το φωρτωσεις σε καποιο δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας βιντεο και απο το timeline να βλεπεις καρε καρε τι θελεις και να βρεις το κοματι που θες Πιθανώς ναι. Όχι απαραίτητα. Βασικά, έχω εργαλεία που μπορώ να κόψω το κομμάτι που θέλω. Η λύση του να βλέπω καρέ καρέ το βίντεο δε νομίζω πως είναι πρακτική. Αφορά υλικό πολλών ωρών από κάμερα ασφαλείας σε αυτοκίνητο που χτυπήθηκε σε πάρκινγκ. Παρεμπιπτόντως βρήκα το στιγμιότυπο που ήθελα. Χρησιμοποίησα τη λειτουργία fast forward με 8πλή ταχύτητα του VLC και γλίτωσα αρκετό χρόνο. Όπως και να έχει όμως, είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σας. Για την ιστορία αυτές οι κάμερες ασφαλείας με έχουν σώσει. Σε 2 περιπτώσεις μου κατεβλήθη αποζημίωση από οδηγούς που με χτύπησαν και μετά έκαναν τον κινέζο, μη σκεφτόμενοι πως στο χώρο υπάρχουν κάμερες. Στη μια από τις δύο χρειάστηκε μήνυση για να γίνει αυτό. Τώρα θα είναι η 3η φορά καθώς φαίνεται. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Cntrl+X 1
giavra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε Πιθανώς ναι. Όχι απαραίτητα. Βασικά, έχω εργαλεία που μπορώ να κόψω το κομμάτι που θέλω. Η λύση του να βλέπω καρέ καρέ το βίντεο δε νομίζω πως είναι πρακτική. Αφορά υλικό πολλών ωρών από κάμερα ασφαλείας σε αυτοκίνητο που χτυπήθηκε σε πάρκινγκ. Παρεμπιπτόντως βρήκα το στιγμιότυπο που ήθελα. Χρησιμοποίησα τη λειτουργία fast forward με 8πλή ταχύτητα του VLC και γλίτωσα αρκετό χρόνο. Όπως και να έχει όμως, είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σας. Για την ιστορία αυτές οι κάμερες ασφαλείας με έχουν σώσει. Σε 2 περιπτώσεις μου κατεβλήθη αποζημίωση από οδηγούς που με χτύπησαν και μετά έκαναν τον κινέζο, μη σκεφτόμενοι πως στο χώρο υπάρχουν κάμερες. Στη μια από τις δύο χρειάστηκε μήνυση για να γίνει αυτό. Τώρα θα είναι η 3η φορά καθώς φαίνεται. τελος καλο ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα