spocky Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα. Αυτη τη στιγμη εχει ληξει το προγραμμα που εχω στην cosmote (Αιγαλεω - Double Play 24Mbps + 300 κινητα, 25 ευρω/μηνα). Δυστυχως δεν εχω επιλογη σε κανεναν παροχο αυτη τη στιγμη ουτε καν για 30αρι VDSL μιας και ολοι δειχνουν μη διαθεσιμο στην περιοχη. Πριν κανα μηνα η Wind/Nova εσκαψε ολους τους δρομους στο τετραγωνο μου και περνουσαν οπτικη. Ποτε θα ειναι διαθεσιμη ενας θεος ξερει. Το θεμα ειναι αν παω πχ στο 24αρι της Nova αυτη τη στιγμη το οποιο δεν ξερω και τι τιμη εχει μιας και δεν το βλεπω στο site τους, οταν θα γινει διαθεσιμο το fiber στην περιοχη μου θα με βαλουν αυτοματα σε αυτο ή θα παραμεινω στο ADSL μεχρι να ληξει το συμβολαιο που θα κανω? Για να μπεις στο ιδιοκτητο της nova θελει και εργασιες στο σπιτι η απλα σε συνδεουν οπως ηταν με την ADSL/VDSL? Τις εξτρα εργασιες τις πληρωνει ο πελατης φανταζομαι? Αυτη τη στιγμη λογικα το προγραμμα της cosmote θα ανεβει κι αλλο λογω ληξης του συμβολαιου θα παει με αρχικες τιμες οποτε δεν νομιζω να με συμφερει να κατσω cosmote ετσι κι αλλιως. Κανενας με παρομοιο προβλημα?
jkoukos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Σε κανέναν πάροχο δεν γίνεται αυτόματη μετάβαση μιας σύνδεσης από αστικό κέντρο σε υπαίθρια καμπίνα FTTC/H. Πάντα το ζητά ο πελάτης κι εφόσον είναι εφικτό. Για σύνδεση FTTH (οπτική ίνα στο σπίτι) θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση σε όλη την οικοδομή μετά από σχετικό αίτημα σύνδεσης του πελάτη. Μέχρι σήμερα όλες οι εργασίες είναι δωρεάν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο.
spocky Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Σε κανέναν πάροχο δεν γίνεται αυτόματη μετάβαση μιας σύνδεσης από αστικό κέντρο σε υπαίθρια καμπίνα FTTC/H. Πάντα το ζητά ο πελάτης κι εφόσον είναι εφικτό. Για σύνδεση FTTH (οπτική ίνα στο σπίτι) θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση σε όλη την οικοδομή μετά από σχετικό αίτημα σύνδεσης του πελάτη. Μέχρι σήμερα όλες οι εργασίες είναι δωρεάν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο. Ναι σιγουρα με δικο μου αιτημα θα γινοταν, το θεμα ειναι μηοως υπηρχε αρνηση λογω του οτι θα ειχα συμβολαιο adsl πχ για 24 μηνες.
jkoukos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Εφόσον υπάρχει δυνατότητα, το κάνουν αφού θα πας σε μεγαλύτερο πακέτο, φυσικά με νέα ανανέωση 24μηνη του συμβολαίου. Μιλάμε πάντα για αλλαγή προγράμματος στον ίδιο πάροχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα