kostiger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Όντως φοβερό ακουστικό,τόση ακρίβεια σε stereo imaging δεν την περίμενα και οι highs δεν κουράζουν το αυτί όπως τα cloud 2(τα βάζω για παράδειγμα). Δυστυχώς θα δώσεις αλλά 40 ευρώ για μικρόφωνο , οπότε αν το θες μόνο για gaming τα Epos H6pro close back έχουν όλο το πακέτο 117db,32ohm και άψογο μικρόφωνο. Εξαιρετικα και τα H6pro δεν το συζητω, αν δεν τιθεται θεμα ηχητικης απομονωσης ωστοσο, προτιμω τις open back gaming προτασεις της Sennheiser-Epos. Το combo stand-alone mic+ 560s ειναι ανωτερο σε καθε περιπτωση κατα τη γνωμη μου. Και επειδη ανεφερες πιο πανω και το zen dac, να συμπληρωσω πως δινει ενα τεραστιο πλεονεκτημα στο gaming, με τη λειτουργια bass boost μεσω σχετικου πληκτρου, το οποιο μπουσταρει τις χαμηλες συχνοτητες χωρις να μπλεκεται με το midrange και το treble. Οι bassheads μπορει να το αξιοποιησουν και κατα την ακροαση μουσικης, προσωπικα δεν το προτιμω, μου αρεσει το flat sound signature των ακουστικων. 1
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, kostiger είπε Εξαιρετικα και τα H6pro δεν το συζητω, αν δεν τιθεται θεμα ηχητικης απομονωσης ωστοσο, προτιμω τις open back gaming προτασεις της Sennheiser-Epos. Το combo stand-alone mic+ 560s ειναι ανωτερο σε καθε περιπτωση κατα τη γνωμη μου. Και επειδη ανεφερες πιο πανω και το zen dac, να συμπληρωσω πως δινει ενα τεραστιο πλεονεκτημα στο gaming, με τη λειτουργια bass boost μεσω σχετικου πληκτρου, το οποιο μπουσταρει τις χαμηλες συχνοτητες χωρις να μπλεκεται με το midrange και το treble. Οι bassheads μπορει να το αξιοποιησουν και κατα την ακροαση μουσικης, προσωπικα δεν το προτιμω, μου αρεσει το flat sound signature των ακουστικων. και εγω προτιμω flat ηχο με το λιγοτερο μπασο ειναι ο λογος που αγορασα cloud alpha και τα εβαλα στο κουτι τους μετα απο 2 ωρες,ευτυχως εχω ενα stand alone microphone της JLAB που εχει και mic mute button και κανω αψογα την δουλεια μου σε game chat. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ICE-T 1
pirmen56 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, kostiger είπε Οταν ανοιξουν και ερθουν στα μετρα του κρανιου σου, πιστεψε με θα σου ειναι πολυ ανετα τα 560, αρχικα το clamping force ειναι ομολογουμενως σχετικα δυνατο, στην πορεια θα δεις ποσο ανετα ειναι. Ειναι και παναλαφρα. Τα Beyer δεν τα εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη. Φοβερα vfm open back ακουστικα. Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν μαξιλαράκια με κοντές και σκληρές μικροΐνες που μετά από κάποιο διάστημα τα νιώθεις σαν βουρτσάκια πάνω στο δέρμα. Πράγμα που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Αντίθετα τα κλασικά Beyer(880,770,990) έχουν το απαλότερο υλικό που υπάρχει. Συν ότι τα pads είναι κυκλικά και κάθονται στα άκρα του κεφαλιού όπου το δέρμα δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο κοντά στα αυτιά. Ειδικά τα DT 990 Edition ασκούν και μέτρια πίεση. Μέσα στα 10 πιο άνετα σετ όλης της αγοράς. 1
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ICE-T είπε Όντως φοβερό ακουστικό,τόση ακρίβεια σε stereo imaging δεν την περίμενα και οι highs δεν κουράζουν το αυτί όπως τα cloud 2(τα βάζω για παράδειγμα). Δυστυχώς θα δώσεις αλλά 40 ευρώ για μικρόφωνο , οπότε αν το θες μόνο για gaming τα Epos H6pro close back έχουν όλο το πακέτο 117db,32ohm και άψογο μικρόφωνο. και τα DT900 pro X λένε ότι είναι κορυφή, λίγο τσουχτερά βέβαια. 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν μαξιλαράκια με κοντές και σκληρές μικροΐνες που μετά από κάποιο διάστημα τα νιώθεις σαν βουρτσάκια πάνω στο δέρμα. Πράγμα που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Αντίθετα τα κλασικά Beyer(880,770,990) έχουν το απαλότερο υλικό που υπάρχει. Συν ότι τα pads είναι κυκλικά και κάθονται στα άκρα του κεφαλιού όπου το δέρμα δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο κοντά στα αυτιά. Ειδικά τα DT 990 Edition ασκούν και μέτρια πίεση. Μέσα στα 10 πιο άνετα σετ όλης της αγοράς. κάποια από αυτά παίρνουν Deconi earpuds και δινουν άλλο ηχητικό αέρα ,κάτι που με τα senheiser είναι λίγο δύσκολο να τα παραμετροποιήσεις με aftermarket accessories. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ICE-T
kostiger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν μαξιλαράκια με κοντές και σκληρές μικροΐνες που μετά από κάποιο διάστημα τα νιώθεις σαν βουρτσάκια πάνω στο δέρμα. Πράγμα που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Αντίθετα τα κλασικά Beyer(880,770,990) έχουν το απαλότερο υλικό που υπάρχει. Συν ότι τα pads είναι κυκλικά και κάθονται στα άκρα του κεφαλιού όπου το δέρμα δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο κοντά στα αυτιά. Ειδικά τα DT 990 Edition ασκούν και μέτρια πίεση. Μέσα στα 10 πιο άνετα σετ όλης της αγοράς. Τα βελουδινα μαξιλαρακια των 560 μετα απο 13 μηνες συχνοτατης χρησης εξακολουθουν να ειναι σε αψογη κατασταση, ουτε το σχημα τους με εχει προβληματισει καπου, δεν μου εχουν δωσει την εμπειρια χρησης που περιγραφεις κοινως. Ειναι απο τα πιο ανετα ακουστικα που ειχα ποτε και εχω αγορασει και χρησιμοποιησει και εγω (παρα) πολλα, τοσο gaming οσο και audiophile. Συγκριτικα, εναντι των AKG K601 τα οποια ειναι επισης βελουδινα και στρογγυλα τα προτιμω, των Fidelio X2HR ειναι ισως περισσοτερο μαλακα απο οσο θα τα ηθελα, αλλα ειναι και αυτα πολυ ανετα. Beyerdynamic εχει τυχει να μην αγορασω ποτε οπως προανεφερα. Δεν εχω αποψη κατα συνεπεια. Αν και τα 900Χ με ιντριγκαρουν το επομενο βημα θα με παει μαλλον σε καποιο hifiman της κλασης των Sundara ή και των Edition XS. 1
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, kostiger είπε Τα βελουδινα μαξιλαρακια των 560 μετα απο 13 μηνες συχνοτατης χρησης εξακολουθουν να ειναι σε αψογη κατασταση, ουτε το σχημα τους με εχει προβληματισει καπου, δεν μου εχουν δωσει την εμπειρια χρησης που περιγραφεις κοινως. Ειναι απο τα πιο ανετα ακουστικα που ειχα ποτε και εχω αγορασει και χρησιμοποιησει και εγω (παρα) πολλα, τοσο gaming οσο και audiophile. Συγκριτικα, εναντι των AKG K601 τα οποια ειναι επισης βελουδινα και στρογγυλα τα προτιμω, των Fidelio X2HR ειναι ισως περισσοτερο μαλακα απο οσο θα τα ηθελα, αλλα ειναι και αυτα πολυ ανετα. Beyerdynamic εχει τυχει να μην αγορασω ποτε οπως προανεφερα. Δεν εχω αποψη κατα συνεπεια. Αν και τα 900Χ με ιντριγκαρουν το επομενο βημα θα με παει μαλλον σε καποιο hifiman της κλασης των Sundara ή και των Edition XS. νομίζω η φθορά που γίνεται σε ορισμένα έχει να κάνει και με τον χώρο που βρίσκονται,και ο κάθε οργανισμός βγάζει διαφορετικές τοξίνες με την επαφή οπότε τα pads σε κάποιους ίσως να χαλάνε ποίο γρήγορα., πολύ επιστημονική επεξήγηση είπα η παπατζα 😂 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ICE-T
pirmen56 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, kostiger είπε Τα βελουδινα μαξιλαρακια των 560 μετα απο 13 μηνες συχνοτατης χρησης εξακολουθουν να ειναι σε αψογη κατασταση, ουτε το σχημα τους με εχει προβληματισει καπου, δεν μου εχουν δωσει την εμπειρια χρησης που περιγραφεις κοινως. Ειναι απο τα πιο ανετα ακουστικα που ειχα ποτε και εχω αγορασει και χρησιμοποιησει και εγω (παρα) πολλα, τοσο gaming οσο και audiophile. Συγκριτικα, εναντι των AKG K601 τα οποια ειναι επισης βελουδινα και στρογγυλα τα προτιμω, των Fidelio X2HR ειναι ισως περισσοτερο μαλακα απο οσο θα τα ηθελα, αλλα ειναι και αυτα πολυ ανετα. Beyerdynamic εχει τυχει να μην αγορασω ποτε οπως προανεφερα. Δεν εχω αποψη κατα συνεπεια. Αν και τα 900Χ με ιντριγκαρουν το επομενο βημα θα με παει μαλλον σε καποιο hifiman της κλασης των Sundara ή και των Edition XS. "Μετά από κάποιο διάστημα" εννοώ μετά από κάποιες ώρες. Δηλαδή, το υλικό αρχικά φαίνεται ΟΚ αλλά με την ώρα νιώθεις όλο και μεγαλύτερο ερεθισμό. Τα HD650 είναι καλύτερα, αλλά επίσης καταλήγουν ενοχλούν. Αν πάρεις ποτέ beyer ή περάσεις από μαγαζί που τα έχει σε demo θα καταλάβεις. Δυστυχώς, μόνο στα πολύ premium μοντέλα(π.χ. HD800S) η Senn χρησιμοποιεί πραγματικά άνετα υλικά(alcantara) γεγονός που αποδεικνύει όσα λέω και ότι δεν σέβεται τόσο τους lower budget αγοραστές. Γιατί αυτά τα υλικά δεν είναι τόσο ακριβά δεδομένων των υπέρογκων τιμών που χρεώνει σε ανταλλακτικά.
kostiger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, pirmen56 είπε "Μετά από κάποιο διάστημα" εννοώ μετά από κάποιες ώρες. Δηλαδή, το υλικό αρχικά φαίνεται ΟΚ αλλά με την ώρα νιώθεις όλο και μεγαλύτερο ερεθισμό. Τα HD650 είναι καλύτερα, αλλά επίσης καταλήγουν ενοχλούν. Αν πάρεις ποτέ beyer ή περάσεις από μαγαζί που τα έχει σε demo θα καταλάβεις. Δυστυχώς, μόνο στα πολύ premium μοντέλα(π.χ. HD800S) η Senn χρησιμοποιεί πραγματικά άνετα υλικά(alcantara) γεγονός που αποδεικνύει όσα λέω και ότι δεν σέβεται τόσο τους lower budget αγοραστές. Γιατί αυτά τα υλικά δεν είναι τόσο ακριβά δεδομένων των υπέρογκων τιμών που χρεώνει σε ανταλλακτικά. Το να ειναι πιο ανετα και ποιοτικα τα Beyer το θεωρω πιθανο και δεν εχω λογο να το αντικρουσω. Τα προβληματα που αναφερεις ωστοσο, τοσο εγω, οσο και δικοι μου ανθρωποι που χρησιμοποιουν ακουστικα της Sennheiser δεν τα εχουμε αντιμετωπισει σε μοντελα της σειρας5ΧΧ που εχουν βελουδινα μαξιλαρια.
ICE-T Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Στις 1/3/2023 στις 10:22 ΠΜ, kostiger είπε Εξαιρετικα και τα H6pro δεν το συζητω, αν δεν τιθεται θεμα ηχητικης απομονωσης ωστοσο, προτιμω τις open back gaming προτασεις της Sennheiser-Epos. Το combo stand-alone mic+ 560s ειναι ανωτερο σε καθε περιπτωση κατα τη γνωμη μου. Και επειδη ανεφερες πιο πανω και το zen dac, να συμπληρωσω πως δινει ενα τεραστιο πλεονεκτημα στο gaming, με τη λειτουργια bass boost μεσω σχετικου πληκτρου, το οποιο μπουσταρει τις χαμηλες συχνοτητες χωρις να μπλεκεται με το midrange και το treble. Οι bassheads μπορει να το αξιοποιησουν και κατα την ακροαση μουσικης, προσωπικα δεν το προτιμω, μου αρεσει το flat sound signature των ακουστικων. το truebass δεν λεει και κατι το πηρα το dac,τουλαχιστον με τα συγκεκριμενα ακουστικα δεν μου αρεσε τα μπουκωνε ,οι reviewers στα βιντεο δεν ξερω τι γραφουν, κατα τα αλλα καλο το dac στο high gain τα οδηγαει σωστα, καλόριζικη η καρτα .
kostiger Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ICE-T είπε το truebass δεν λεει και κατι το πηρα το dac,τουλαχιστον με τα συγκεκριμενα ακουστικα δεν μου αρεσε τα μπουκωνε ,οι reviewers στα βιντεο δεν ξερω τι γραφουν, κατα τα αλλα καλο το dac στο high gain τα οδηγαει σωστα, καλόριζικη η καρτα . Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Το true bass γεμίζει ωραια κατα τη γνώμη μου τις χαμηλες στο gaming. Αυστηρα και μόνο εκεί. Σε ακρόαση μουσικής συμφωνώ πως δεν λέει τίποτα. Απλά τουλάχιστον, δεν μπλέκεται και δεν καβαλαει τις υπόλοιπες συχνότητες, δεν ξερω πως το έχουν καταφέρει αυτό οι Άγγλοι μηχανικοί. προκειται για τεχνολογικο επιτευγμα ειτε σου αρεσει οτι εχει να προσφερει, ειτε οχι . Εν πάση περιπτώσει, να τα χαρείς κι εσυ. Πολυ ωραιο combo. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από kostiger 1
ICE-T Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2023 στις 11:30 ΜΜ, kostiger είπε Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Το true bass γεμίζει ωραια κατα τη γνώμη μου τις χαμηλες στο gaming. Αυστηρα και μόνο εκεί. Σε ακρόαση μουσικής συμφωνώ πως δεν λέει τίποτα. Απλά τουλάχιστον, δεν μπλέκεται και δεν καβαλαει τις υπόλοιπες συχνότητες, δεν ξερω πως το έχουν καταφέρει αυτό οι Άγγλοι μηχανικοί. προκειται για τεχνολογικο επιτευγμα ειτε σου αρεσει οτι εχει να προσφερει, ειτε οχι . Εν πάση περιπτώσει, να τα χαρείς κι εσυ. Πολυ ωραιο combo. Το if audio tool το έχεις κατεβάσει,από ότι είδα έχει πολλές ρυθμίσεις για το sample και δείχνει και το latency, έχεις παίξει καθόλου με αυτά,512 safe mode είναι από το καλημέρα 😂. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από ICE-T 1
kostiger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Το if audio tool το έχεις κατεβάσει,από ότι είδα έχει πολλές ρυθμίσεις για το sample και δείχνει και το latency, έχεις παίξει καθόλου με αυτά,512 safe mode είναι από το καλημέρα 😂. Δεν ειχα ασχοληθει, θα το δω και αυτο. Ευχαριστω για το tip. 1
ICE-T Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, kostiger είπε Δεν ειχα ασχοληθει, θα το δω και αυτο. Ευχαριστω για το tip. εκανα update το firmware σε 5.12 και κατεβηκε μαζι και αυτο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα