Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Παιζω κυριως FPS games συγκεκριμενα το DayZ και το να ακους τους αντιπαλους ειναι παρα πολυ σημαντικο και να καταλαβαινεις που βρισκονται με τον ηχο.

Αυτη την στιγμη εχω τα Logitech G Pro τα οποια δεν λεω ειναι καλα αλλα επειδη εβγαλα καποια χρηματα ελεγα να παρω κατι πιο Premium.

Εχω ρωτησει και αλλου και μου προτειναν τα Astro A40 αλλα μετα απο ερευνα που εκανα ειδα οτι δεν εχουν καλα reviews οποτε εψαξα κιαλλο και βρηκα καποια τα οποια λεγονται DT PRO 900 X της beyerdynamic. Το θεμα ειναι οτι ναι μεν βρηκα τα συγκεκριμενα και θα τα αγοραζα θα πρεπει να δωσο εξτρα χρηματα για να παρω και εξτρα μικροφωνο το οποιο θα μου κοστιζει 70-100 ευρω επιπλεον αν θελω να παρω κατι καλο σε δυναμικο μικροφωνο (βρηκα καποια hyper X της kingston).

Οποτε ανοιγω αυτο το θεμα θελοντας να ακουσω κιαλλες γνωμες!

Για το budget δεν εχω θεμα αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια (οχι δηλαδη 500ευρω ακουστικα νταξει ειπαμε).

Εν κατακλειδι αυτο που κοιταω σε ενα headphone ειναι ποιοτητα κατασκευης, να εχει πολυ καλο ηχο *surround για να καταλαβαινεις τοποθεσιες και φυσικα να ειναι ανετο οταν το φορας για να το φορας πολλες ωρες (π.χ αυτο που χρησιμοποιω τωρα ειναι καλο αλλα μετα απο πολλες ωρες νοιωθο σαν να εφυγε ενα βαρος απο το κεφαλι μου).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά αυτη την στιγμη και για 3 χρόνια εχω αυτα

https://www.skroutz.gr/s/20312949/HyperX-Cloud-II-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-USB-2x3-5mm-Κόκκινο.html#specs

τα χρησιμοποιω οταν θα κατσω ωρα διοτι εχουν προσαρμοστει απολυτα στο κεφαλι μου και δεν τα νιωθω καθολου ακομα και μετα απο 8 ωρες

απο ασύρματα μετα απο πολλες αλλαγες κατεληξα στα

https://www.skroutz.gr/s/33257156/Razer-Kraken-V3-Pro-Over-Ear-Gaming-Headset-USB.html

δεν ειναι και παρα πολυ βολικα μετα το 5ωρο νιωθω μια ενοχληση στα αυτια αλλα δεν παιζονται στον ηχο οχι οτι ειχα θεμα στα fps με τα cloud.

Επεξ/σία από FasTaker
Δημοσ.

πολυ καλος ηχος παρα την σχετικα χαμηλη τιμη του  επισης και σε surroud επιπεδο με παρα πολλες ρυθμισεις με το  blaster connect 2  για ολα τα γουστα  με υπαρχων rgb

https://www.skroutz.gr/s/16969378/Creative-Sound-BlasterX-H6-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-3-5mm-USB.html

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tetsu0 είπε

Καλησπερα σε ολους.

Παιζω κυριως FPS games συγκεκριμενα το DayZ και το να ακους τους αντιπαλους ειναι παρα πολυ σημαντικο και να καταλαβαινεις που βρισκονται με τον ηχο.

Εν κατακλειδι αυτο που κοιταω σε ενα headphone ειναι ποιοτητα κατασκευης, να εχει πολυ καλο ηχο *surround για να καταλαβαινεις τοποθεσιες και φυσικα να ειναι ανετο οταν το φορας για να το φορας πολλες ωρες (π.χ αυτο που χρησιμοποιω τωρα ειναι καλο αλλα μετα απο πολλες ωρες νοιωθο σαν να εφυγε ενα βαρος απο το κεφαλι μου).

Τον τελευταίο καιρό παίζω games με τα DT 770 pro 250 Ohm. Τα οποία είχα παροπλισμένα επειδή γενικά προτιμώ τα δροσερότερα ανοικτού τύπου. Με τον στοκ-πριμάτο-ήχο και το Dolby Headphone σε ρόλο virtual surround. Έχω συνολικά 6 audiophile σετ και 1 IEM. Είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη gaming εμπειρία που είχα ποτέ.

Είναι ευκρινέστερα και ζωντανότερα-ρεαλιστικότερα στις μεσαίες από τα θεωρητικά ανώτερα DT 990pro που επίσης έχω(για τα 900X δεν γνωρίζω). Σχεδόν σαν να ακούς καλό open-back στο πόσο ποιοτικές είναι οι φωνές, τα synthesizer, τα gunshots και παρόμοιοι ήχοι. Δεν υπάρχει θολούρα(αργό σβήσιμο στους ήχους) με εξαίρεση το πολύ βαθύ μπάσο που φυσιολογικά έχει μια βραδύτητα. Μπάσο που φτάνει μέχρι τις κατώτερες οκτάβες χωρίς να "σκεπάζει" τις μεσαίες. Ηχητική σκηνή κοντά σε open ακουστικό σε εύρος και με τέλειο positioning. Καμία επαφή με τα περισσότερα closed. Πιστεύω ότι η εμπειρία αυτή οφείλεται κατά 90% στο πώς δένει ο στοκ, κάπως επιθετικός, ήχος τους με το dolby headphone.

Γενικά τα Beyerdynamic έχουν απόμακρες και κάπως θαμπές μεσαίες συχνότητες. Footsteps, γεμιστήρες κτλ. ακούγονται από το υπερπέραν συγκριτικά με audiophile open-back. Παραδόξως τα συγκεκριμένα, κόντρα σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει, πλησιάζουν περισσότερα τα ακριβά Sennheiser με εξαίρεση τα λίγο σκληρά πρίμα. Μειονέκτημα που σε gaming με χρήση συγκεκριμένων virtual surround αυξάνει τον ρεαλισμό.

Ασχέτως μοντέλου σχεδόν όλα τα beyer είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε άνεση και με διαφορά. Απλά τα νεότερα Tesla μοντέλα έχουν αυξημένο βάρος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα τα IEMS είναι καλύτερα για FPS competitive games. Ένα καλό open back σε γεμίζει με άχρηστες πληροφορίες. 

Μπορείς να πας σε ένα φτηνό IEM των 30-50€ για να παίζεις τα fps σου και ΄΄ενα καλό oppen back για τα υπόλοιπα

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.

Απαράδεκτο που κανεις δε σου ειπε τα pc38x. Δεν υπαρχει καλυτερο gaming headset. To καλυτερο μικροφωνο σε headset ηχος τοπ πρεπει να πας 500+ για κατι καλυτερο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp44christos είπε

Απαράδεκτο που κανεις δε σου ειπε τα pc38x. Δεν υπαρχει καλυτερο gaming headset. To καλυτερο μικροφωνο σε headset ηχος τοπ πρεπει να πας 500+ για κατι καλυτερο.

Υπάρχουν και αντίστοιχα Beyer: https://www.skroutz.gr/c/1850/Gaming_Headsets/m/1162/BeyerDynamic.html

Αν δεν σου αρέσει ο στοκ ήχος κοτσάρεις ένα EQAPO και μαζί με τα έτοιμα φίλτρα είσαι τζετ.

Δυστυχώς η Sennheiser είναι αρκετά πίσω στο θέμα της άνεσης, που από την εμπειρία μου είναι ίσως το σπουδαιότερο στο gaming.

Δημοσ.
15 minutes ago, pirmen56 said:

Υπάρχουν και αντίστοιχα Beyer: https://www.skroutz.gr/c/1850/Gaming_Headsets/m/1162/BeyerDynamic.html

Αν δεν σου αρέσει ο στοκ ήχος κοτσάρεις ένα EQAPO και μαζί με τα έτοιμα φίλτρα είσαι τζετ.

Δυστυχώς η Sennheiser είναι αρκετά πίσω στο θέμα της άνεσης, που από την εμπειρία μου είναι ίσως το σπουδαιότερο στο gaming.

Καλα ειναι ιδικα αυτα με usb στα 100. Αλλα εχω ακουσει εφιάλτες απο θεμα άνεσης.

Διαφωνώ αυτο που λες για θεμα έντασής. Πρωτων βηματα θες να ακους και απο ενταση τα pc38x ειναι μια χαρα. Αλλα αν δε σου αρκει βαζεις και εναν ενισχυτή.

Φυσικα βέβαια καλυτερα απ ολα ειναι να πετυχει σε προσφορα 35 ευρω τα mh752. Αν και φαινεται οτι σταματησε να τα φτιαχνει η cm. κριμας ασύγκριτο value.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχουν και τα Senheiser HD560S ,ήταν προσφορά μέχρι πρίν μια εβδομάδα στα 125 ευρώ, κάνουν παπάδες στο modern warfare 2/warzone 2.0 χωρίς να σε πονάνε τα αυτιά σου(cloud 2) και δεν χρειάζεται DAC , βγάζουν πολύ ένταση απευθείας πάνω στην μητρική αν είναι σχετικά καινούργια,τα έχω 4 μέρες και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος για χρήση gaming/music listening .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, ICE-T είπε

Υπάρχουν και τα Senheiser HD560S ,ήταν προσφορά μέχρι πρίν μια εβδομάδα στα 125 ευρώ, κάνουν παπάδες στο modern warfare 2/warzone 2.0 χωρίς να σε πονάνε τα αυτιά σου(cloud 2) και δεν χρειάζεται DAC , βγάζουν πολύ ένταση απευθείας πάνω στην μητρική αν είναι σχετικά καινούργια,τα έχω 4 μέρες και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος για χρήση gaming/music listening .

Χαίρομαι που σου άρεσαν. Τα Sennheiser είναι χειρουργικά νυστέρια σε λεπτομέρεια και γενικά πιστότητα.

Έχω ένα μακρινό τους πρόγονο. Τα HD595 στα 50 Ohm. Αν και παίζουν σχετικά καλά από mobo για να τα χαρείς σε δυναμικά, ένταση και ποιότητα θες σίγουρα ενισχυτή. Στην εποχή που μια νορμάλ GPU έχει 900€ και δεν κρατάει πάνω από 2-4 χρόνια αξίζει η επένδυση σε DAC-amp για το immersion που προσφέρει. Τα 560S έχουν παρόμοια ευαισθησία.

Προσωπικά ένα πράγμα δεν μου αρέσει στα Sennheiser κόντρα στα beyer. Η άνεση. Ούτε έχουν τόσο ευχάριστο υλικό στα μαξιλάρια ούτε το ελλειπτικό σχήμα βοηθάει ιδιαίτερα. Επίσης, σε όλα τα Senn η στέκα έχει μια κλίση προς τα εμπρός, πράγμα δεν με βολεύει.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Χαίρομαι που σου άρεσαν. Τα Sennheiser είναι χειρουργικά νυστέρια σε λεπτομέρεια και γενικά πιστότητα.

Έχω ένα μακρινό τους πρόγονο. Τα HD595 στα 50 Ohm. Αν και παίζουν σχετικά καλά από mobo για να τα χαρείς σε δυναμικά, ένταση και ποιότητα θες σίγουρα ενισχυτή. Στην εποχή που μια νορμάλ GPU έχει 900€ και δεν κρατάει πάνω από 2-4 χρόνια αξίζει η επένδυση σε DAC-amp για το immersion που προσφέρει. Τα 560S έχουν παρόμοια ευαισθησία.

Προσωπικά ένα πράγμα δεν μου αρέσει στα Sennheiser κόντρα στα beyer. Η άνεση. Ούτε έχουν τόσο ευχάριστο υλικό στα μαξιλάρια ούτε το ελλειπτικό σχήμα βοηθάει ιδιαίτερα. Επίσης, σε όλα τα Senn η στέκα έχει μια κλίση προς τα εμπρός, πράγμα δεν με βολεύει.

παίζουν πολύ δυνατά και καθαρά σε ένταση πάντως στην MSI Ζ690 Edge που χρησιμοποιώ παρόλο που είναι 120ohm, ίσως επειδή έχουν 110db ευαισθησία να τα βοηθάει,σε σχέση με τα game one που είχα μέρα με την νύχτα τόσο στην απόδοση όσο και στα άκουσμα μουσικής ,και το directional imaging σε stereo ήταν άριστο,νομίζω με ένα dac ifi zen DAC v2 θα δώσουν ακόμη περισσότερο, σίγουρα  τα beyer είναι πολύ ποίο άνετα δεν το συζητάμε.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
Στις 27/2/2023 στις 4:52 ΜΜ, pirmen56 είπε

τι ακουστικά και amp χρησιμοποιείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

τι ακουστικά και amp χρησιμοποιείς?

Εχω την Xonar STX και την soundblaster G5(φοράνε amp εφάμιλλα των DAC-amps αυτού του κόστους). Προτιμώ κάρτες ήχου επειδή υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο και virtual surround by default. Δεν χρειάζεται Voicemeeter όπως στα 2.1 DAC-amp.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ICE-T είπε

παίζουν πολύ δυνατά και καθαρά σε ένταση πάντως στην MSI Ζ690 Edge που χρησιμοποιώ παρόλο που είναι 120ohm, ίσως επειδή έχουν 110db ευαισθησία να τα βοηθάει,σε σχέση με τα game one που είχα μέρα με την νύχτα τόσο στην απόδοση όσο και στα άκουσμα μουσικής ,και το directional imaging σε stereo ήταν άριστο,νομίζω με ένα dac ifi zen DAC v2 θα δώσουν ακόμη περισσότερο, σίγουρα  τα beyer είναι πολύ ποίο άνετα δεν το συζητάμε.

Οταν ανοιξουν και ερθουν στα μετρα του κρανιου σου, πιστεψε με θα σου ειναι πολυ ανετα τα 560, αρχικα το clamping force ειναι ομολογουμενως σχετικα δυνατο, στην πορεια θα δεις ποσο ανετα ειναι. Ειναι και παναλαφρα. Τα Beyer δεν τα εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη.

Φοβερα vfm open back ακουστικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostiger είπε

Οταν ανοιξουν και ερθουν στα μετρα του κρανιου σου, πιστεψε με θα σου ειναι πολυ ανετα τα 560, αρχικα το clamping force ειναι ομολογουμενως σχετικα δυνατο, στην πορεια θα δεις ποσο ανετα ειναι. Ειναι και παναλαφρα. Τα Beyer δεν τα εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη.

Φοβερα vfm open back ακουστικα.

Όντως φοβερό ακουστικό,τόση ακρίβεια σε stereo imaging δεν την περίμενα και οι highs δεν κουράζουν το αυτί όπως τα cloud 2(τα βάζω για παράδειγμα). Δυστυχώς θα δώσεις αλλά 40 ευρώ για μικρόφωνο , οπότε αν το θες μόνο για gaming τα Epos H6pro close back έχουν όλο το πακέτο 117db,32ohm και άψογο μικρόφωνο.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...