alfaeffe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, koboloy είπε Τους μάδησα με 3+1 κουπόνια!! Alpha Bank αισθάνεται μαδημένη από τα 3+1 κουπόνια του koboloy στην τοποθεσία βενζινάδικο BP
zanskou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 ωραιο ! οπότε απλά δείχνουμε το κουπόνι στο πρατήριο και γίνεται επιτόπου η εξαργύρωση ;
Fabbyyy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελοοοοςςςς... Έχει 20 ευρώ κουπόνια ikea για 5000 πόντους αν θέλει κάποιος να διώξει πόντους επειδή του λήγουν. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από Fabbyyy
giostau Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 πρόλαβα και χτύπησα δύο κι εγώ! Ευχαριστώ τον TS 1
katcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fabbyyy είπε Έχει 20 ευρώ κουπόνια ikea για 5000 πόντους αν θέλει κάποιος να διώξει πόντους επειδή του λήγουν. ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ Μπορείτε να μεταφέρετε τους πόντους που λήγουν σε συγγενικό - φιλικό πρόσωπο και νομίζω ότι ανανεώνεται έτσι η ημερομηνία λήξης τους (...και σας τους επιστρέφει , o συγγενής -φίλος, μετά από μερικές μέρες) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από katcos 1
twindrop Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, katcos είπε ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ Μπορείτε να μεταφέρετε τους πόντους που λήγουν σε συγγενικό - φιλικό πρόσωπο και νομίζω ότι ανανεώνεται έτσι η ημερομηνία λήξης τους (...και σας τους επιστρέφει , o συγγενής -φίλος, μετά από μερικές μέρες) Χάχα
sphinxgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δεν πρόλαβα! Σφυριξτε αν υπάρξει πάλι. Ουσιαστικά το καθαρό κέρδος είναι 12,5€ ανά 5000 πόντους γιατί ούτως ή άλλως οι 8000 ποντοι δίνουν έκπτωση 20€ στη bp.
Dr4In Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Κλασσικοι Ελληναρες που πηρανε απο 2-3 κουπονια και δεν αφησαν τιποτα για τους αλλους. 3
Sebu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Dr4In είπε Κλασσικοι Ελληναρες που πηρανε απο 2-3 κουπονια και δεν αφησαν τιποτα για τους αλλους. Απο την αλλη αν η ΑΒ δεν βαζει η ιδια περιορισμο τι φταιει και ο χρηστης? Να κανει τον καλο Σαμαρειτη απο μονος του? Ετσι και αλλιως οι ποντοι της ΑΒ ψιλοαχρηστοι ειναι ως royalty, limited αξια εχουν κυριως σε πληρωμες vodafone οταν εβγαζε καμια προσφορα με μισους ποντους για ιδια αξια και οριακα για ΒΡ αν πας στο ταβανι καθε κλιμακιου να παρεις επιστροφη τον ΦΠΑ. Οι αλλοι συνεργατες λχ Κωτσος ειναι ετσι και αλλιως ακριβος εξαρχης στο 95% των πραγματων αρα και χρηση Bonus να κανεις παλι μεσα μπαινεις. Αρα τετοιες ευκαιριες ειναι χαρισμα να τις αφησεις. Δεν προλαβα το ειδα αργα δυστυχως αλλα αν ειχα αρκετους ποντους ισως να χτυπαγα και εγω παραπανω απο ενα κουπονι. 2
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Dr4In είπε Κλασσικοι Ελληναρες που πηρανε απο 2-3 κουπονια και δεν αφησαν τιποτα για τους αλλους. Εντάξει δεν τις κλέψανε.. δικοί τους πόντοι ήταν και τα πήρανε 6
marios02 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ----- Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από marios02
koboloy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Dr4In είπε Κλασσικοι Ελληναρες που πηρανε απο 2-3 κουπονια και δεν αφησαν τιποτα για τους αλλους. Όλα κι όλα!! Κλασικοί Ελληνάρες θα ήμασταν να μην είχαμε ΙΧ να παίρναμε τα κουπόνια και να τα βγάζαμε αγγελία!! Τότε ναι, μαζί σου! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από koboloy
hasiotis_john Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα σε ένα bp (που ήταν στην λίστα) και μου είπε ότι δεν ξέρει/ δεν τον ενημέρωσαν και κτλ. Επέμεινα εννοείται και τελικά το πέρασε πανεύκολα με το σκάνερ που είχε στο ταμείο, σαν voucher! Δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες, μιας και το πιστεύω πως δεν υπάρχει ενημέρωση προς τους πρατηριούχους. Παίζει να έμαθε από εμένα πως το κατάστημά του ήταν στην λίστα. Πέρασα δύο 25εύρα κουπόνια , όλα κομπλέ... Μακάρι να βγαίνουν τέτοιες προσφορές συχνότερα! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από hasiotis_john 1
jaguar13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Πήγα σήμερα σε ένα bp (που ήταν στην λίστα) και μου είπε ότι δεν ξέρει/ δεν τον ενημέρωσαν και κτλ. Επέμεινα εννοείται και τελικά το πέρασε πανεύκολα με το σκάνερ που είχε στο ταμείο, σαν voucher! Δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες, μιας και το πιστεύω πως δεν υπάρχει ενημέρωση προς τους πρατηριούχους. Παίζει να έμαθε από εμένα πως το κατάστημά του ήταν στην λίστα. Πέρασα δύο 25εύρα κουπόνια , όλα κομπλέ... Μακάρι να βγαίνουν τέτοιες προσφορές συχνότερα! 2 25ευρα σε διαφορετικές παραγγελίες φαντάζομαι; 1
hasiotis_john Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, 2 διαφορετικές παραγγελίες. Φαντάζομαι το καλύτερο για κάποιον που έχει πολλά κουπόνια και μεγάλο ρεζερβουάρ, να βάλει κατευθείαν όσα περίπου του χωράνε σε διαδοχικά γεμίσματα και μετά να πάνε μέσα να τα περάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα