Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koboloy είπε

Τους μάδησα με 3+1 κουπόνια!!

Alpha Bank αισθάνεται μαδημένη από τα 3+1 κουπόνια του koboloy στην τοποθεσία βενζινάδικο BP

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελοοοοςςςς...

3E9D52B7-4428-480E-9AE5-B224ECFDEFAB.jpeg

Έχει 20 ευρώ κουπόνια ikea για 5000 πόντους αν θέλει κάποιος να διώξει πόντους επειδή του λήγουν.

Επεξ/σία από Fabbyyy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fabbyyy είπε

Έχει 20 ευρώ κουπόνια ikea για 5000 πόντους αν θέλει κάποιος να διώξει πόντους επειδή του λήγουν.

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ

Μπορείτε να μεταφέρετε τους πόντους που λήγουν σε συγγενικό - φιλικό πρόσωπο και νομίζω ότι ανανεώνεται έτσι η ημερομηνία λήξης τους (...και σας τους επιστρέφει  , o συγγενής -φίλος, μετά από μερικές μέρες)

Επεξ/σία από katcos
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, katcos είπε

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ

Μπορείτε να μεταφέρετε τους πόντους που λήγουν σε συγγενικό - φιλικό πρόσωπο και νομίζω ότι ανανεώνεται έτσι η ημερομηνία λήξης τους (...και σας τους επιστρέφει  , o συγγενής -φίλος, μετά από μερικές μέρες)

Χάχα

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα! Σφυριξτε αν υπάρξει πάλι. 

Ουσιαστικά το καθαρό κέρδος είναι 12,5€ ανά 5000 πόντους γιατί ούτως ή άλλως οι 8000 ποντοι δίνουν έκπτωση 20€ στη bp. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr4In είπε

Κλασσικοι Ελληναρες που πηρανε απο 2-3 κουπονια και δεν αφησαν τιποτα για τους αλλους.

Απο την αλλη αν η ΑΒ δεν βαζει η ιδια περιορισμο τι φταιει και ο χρηστης? Να κανει τον καλο Σαμαρειτη απο μονος του?

Ετσι και αλλιως οι ποντοι της ΑΒ ψιλοαχρηστοι ειναι ως royalty, limited αξια εχουν κυριως σε πληρωμες vodafone οταν εβγαζε καμια προσφορα με μισους ποντους για ιδια αξια και οριακα για ΒΡ αν πας στο ταβανι καθε κλιμακιου να παρεις επιστροφη τον ΦΠΑ. Οι αλλοι συνεργατες λχ Κωτσος ειναι ετσι και αλλιως ακριβος εξαρχης στο 95% των πραγματων αρα και χρηση Bonus να κανεις παλι μεσα μπαινεις.

Αρα τετοιες ευκαιριες ειναι χαρισμα να τις αφησεις. Δεν προλαβα το ειδα αργα δυστυχως αλλα αν ειχα αρκετους ποντους ισως να χτυπαγα και εγω παραπανω απο ενα κουπονι.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr4In είπε

Κλασσικοι Ελληναρες που πηρανε απο 2-3 κουπονια και δεν αφησαν τιποτα για τους αλλους.

Εντάξει δεν τις κλέψανε.. δικοί τους πόντοι ήταν και τα πήρανε

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Dr4In είπε

Όλα κι όλα!! Κλασικοί Ελληνάρες θα ήμασταν να μην είχαμε ΙΧ να παίρναμε τα κουπόνια και να τα βγάζαμε αγγελία!! Τότε ναι, μαζί σου!

Επεξ/σία από koboloy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα σε ένα  bp (που ήταν στην λίστα) και μου είπε ότι δεν ξέρει/ δεν τον ενημέρωσαν και κτλ.

Επέμεινα εννοείται και τελικά το πέρασε πανεύκολα με το σκάνερ που είχε στο ταμείο, σαν voucher!

Δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες, μιας και το πιστεύω πως δεν υπάρχει ενημέρωση προς τους πρατηριούχους.  Παίζει να έμαθε από εμένα πως το κατάστημά του ήταν στην λίστα.

Πέρασα δύο 25εύρα κουπόνια , όλα κομπλέ...
Μακάρι να βγαίνουν τέτοιες προσφορές συχνότερα!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Πήγα σήμερα σε ένα  bp (που ήταν στην λίστα) και μου είπε ότι δεν ξέρει/ δεν τον ενημέρωσαν και κτλ.

Επέμεινα εννοείται και τελικά το πέρασε πανεύκολα με το σκάνερ που είχε στο ταμείο, σαν voucher!

Δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες, μιας και το πιστεύω πως δεν υπάρχει ενημέρωση προς τους πρατηριούχους.  Παίζει να έμαθε από εμένα πως το κατάστημά του ήταν στην λίστα.

Πέρασα δύο 25εύρα κουπόνια , όλα κομπλέ...
Μακάρι να βγαίνουν τέτοιες προσφορές συχνότερα!

2 25ευρα σε διαφορετικές παραγγελίες φαντάζομαι;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, 2 διαφορετικές παραγγελίες. Φαντάζομαι το καλύτερο για κάποιον που έχει πολλά κουπόνια και μεγάλο ρεζερβουάρ, να βάλει κατευθείαν όσα περίπου του χωράνε σε διαδοχικά γεμίσματα και μετά να πάνε μέσα να τα περάσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...