Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κουπονιών; Δέν είμαι σίγουρος, αλλά ξέρω συμφορουμίτη για τουλάχιστον 2 κουπόνια γίνεται σίγουρα
Rpanagos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Φτουυυ έχω τη απλή. Δεν νομίζω να γίνεται κάτι έτσι 1
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Φτουυυ έχω τη απλή. Δεν νομίζω να γίνεται κάτι έτσι Νομίζω πώς όχι..
ALXIOA Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Θέλει να έχεις 5.000 πόντους? Έχω μόνο 3.500..😭😭😭😭 1
Rattlehead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Θέλει να έχεις 5.000 πόντους? Έχω μόνο 3.500..😭😭😭😭 Αν δεν έχεις ξαναμπεί στο app θα σου δώσει 2000 πόντους δώρο. Πυροβόλα!
dialteo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλή προσφορά όντως..γενικά το πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus εχει μείνει πίσω. Είμαι στο πρόγραμμα από το 2008, παλιά είχε καλές εξαργυρώσεις, πχ κάτι κινητά αξίας 200€ με 20.000 πόντους, την απίθανη εξαργύρωση των καταστημάτων ΦΩΚΑΣ (είχα πάρει παπούτσια nike air max 97 αξίας 180€ με μόλις 60€) και άλλα πολλά. Τώρα μόνο η έκπτωση στο φυσικό αέριο αξίζει από όσο ακούω (όοοοταν τη βγάζει και αυτή), και ίσως καμία εξαργύρωση Κωτσόβολου με τους μισούς πόντους - γιατί με κανονικούς πόντους η έκπτωση είναι για κλάματα , λαμβάνοντας υπόψη και τις φουσκωμένες τιμές του Κωτσόβουλου πάντα. (Αλλά 3000 πόντοι για 6€...το μειώσανε και αυτό, όταν μπήκε ο κωτσόβολος στο πρόγραμμα ήταν διπλάσια χρήματα). Και βλέπεις το Χαραλαμπόπουλο στη διαφήμιση, γεμάτο με σακούλες ψώνια γιατί χρησιμοποίησε τις κάρτες bonus και λες: με κοροϊδεύουν ,δεν γίνεται... Επιστροφή eurobank 4-5 φορές το χρόνο από μεγάλα καταστήματα και yellows, πολύ καλύτερα προγράμματα (μην πω για payzy που θα δούμε πως θα εξελιχθεί μετά τη 'βόμβα' του 25% τα χριστούγεννα) 2
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, purif είπε Τhnx TS! Τσίμπησα 12 κουπόνια. Jesus.. Καλοφάγωτα 1
Aias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Aν δεν εχετε 5000 ποντους δεν μπορειτε να αγορασετε το κουπονι.εγω 1 χρονο με αγορες κτλ εχω 2200 ποντους
Vasileios-gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 ήδη εβγαλε ταμπέλα : Απομένουν λίγες ακόμα προσφορές. Τρεχατε
tcktcktck Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, dialteo είπε Καλή προσφορά όντως..γενικά το πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus εχει μείνει πίσω. Είμαι στο πρόγραμμα από το 2008, παλιά είχε καλές εξαργυρώσεις, πχ κάτι κινητά αξίας 200€ με 20.000 πόντους, την απίθανη εξαργύρωση των καταστημάτων ΦΩΚΑΣ (είχα πάρει παπούτσια nike air max 97 αξίας 180€ με μόλις 60€) και άλλα πολλά. Τώρα μόνο η έκπτωση στο φυσικό αέριο αξίζει από όσο ακούω (όοοοταν τη βγάζει και αυτή), και ίσως καμία εξαργύρωση Κωτσόβολου με τους μισούς πόντους - γιατί με κανονικούς πόντους η έκπτωση είναι για κλάματα , λαμβάνοντας υπόψη και τις φουσκωμένες τιμές του Κωτσόβουλου πάντα. (Αλλά 3000 πόντοι για 6€...το μειώσανε και αυτό, όταν μπήκε ο κωτσόβολος στο πρόγραμμα ήταν διπλάσια χρήματα). Και βλέπεις το Χαραλαμπόπουλο στη διαφήμιση, γεμάτο με σακούλες ψώνια γιατί χρησιμοποίησε τις κάρτες bonus και λες: με κοροϊδεύουν ,δεν γίνεται... Επιστροφή eurobank 4-5 φορές το χρόνο από μεγάλα καταστήματα και yellows, πολύ καλύτερα προγράμματα (μην πω για payzy που θα δούμε πως θα εξελιχθεί μετά τη 'βόμβα' του 25% τα χριστούγεννα) Του αερίου μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσουμε δυστυχώς https://aerioattikis-staging.azurewebsites.net/service/bonus/ Ξεφτιλιστηκε η προσφορά του αερίου. Έγινε σαν την τωρινή της bp
Aias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.bp.com/content/dam/bp/country-sites/el_gr/greece/retail/documents/BP STATIONS LIST_BONUS ECOUPONS.pdf η λιστα με τα συνεργαζoμενα πρατηρια BP Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από Aias
koboloy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Είναι η 1η (και ελπίζω όχι τελευταία!) φορά που επωφελούμαι από Bonus πόντους! Τους μάδησα με 3+1 κουπόνια!! Μας έσωσες συμφορουμίτη!! Και σκεφτείτε προχθές που γέμισα με τους πόντους που είχα μου είπαν γύρω στα 12€ θα κέρδιζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα