Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δέν ξέρω για πόση ώρα θα ξαναείναι ενεργό αλλά τρέχτε EDIT: Again too late... Σβήστε το EDIT 2: Παιδιά δουλεύει κανονικά απο ότι φαίνεται εμένα δεν το δείχνει γιατί δεν έχω αρκετούς πόντους να πάρω κιάλλο. Καλοφάγωτα! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από Kag1ante 3 4
salmp7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 πόσο κράτησε; βρήκες bug και το έκλεισαν σε ένα λεπτό;
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, salmp7 είπε πόσο κράτησε; βρήκες bug και το έκλεισαν σε ένα λεπτό; Δεν έχω ιδέα, νομίζω ούτε 5 λεπτά... Πάντως εγώ κατάφερα και πήρα σίγουρα όπως και συμνφορουμίτης που μου είπε σε άλλο θέμα EDIT: Δείτε αρχικό πόστ για επεξήγηση, δουλεύει κανονικά Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από Kag1ante
vgeorgis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 5000 bonus points = 25ευρω σε επιλεγμενα bp stations. thnx 1
nick_souvlaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Δέν ξέρω για πόση ώρα θα ξαναείναι ενεργό αλλά τρέχτε EDIT: Again too late... Σβήστε το Και εγώ μόλις πήρα 2. Άρα μάλλον δουλεύει. 1
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, TheoAlex50 είπε Για όσους δεν έχουν άλφα; 😅 😅 😅 😅 😅 Ευκαιρία να βγάλετε😂 (Πλάκα κάνω, εγώ απλά τυχαίνει να έχω μισθοδοσία εκεί)
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, xippotis είπε Που είναι, που το βρίσκω;; εφαρμογή "Bonus" της alphabank 1
chriskourou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πέρα από τις κλασσικές προσφορές με τον ΦΠΑ δε βλέπω κάτι.. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ την εφαρμογή βέβαια. Στις προσφορές της BP μπήκα. Edit: με κλείσιμο κ άνοιγμα της εφαρμογής μου το έβγαλε. Thanks TS Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από chriskourou 1
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, chriskourou είπε Πέρα από τις κλασσικές προσφορές με τον ΦΠΑ δε βλέπω κάτι.. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ την εφαρμογή βέβαια. Στις προσφορές της BP μπήκα Κοίτα στην ενότητα "e-coupons" 1
xippotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Kag1ante είπε εφαρμογή "Bonus" της alphabank Έψαχνα στο κανονικό ebanking app
chriskourou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κουπονιών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα