tyf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, duende είπε ευχαριστω για τις απαντησεις. τα ιδια του ειπα και γω, με ενα gps jammer που βρισκεις απο αλι με λιγοτερο απο 10 ευρω τα αχρηστευεις... απλα επειδη ειναι καινουργιο αμαξι, μαλλον για το "ψυχολογικο" πιο πολυ το θελει...θα του πω να κοιταξει για συναγερμο, νομιζω εχει τον εργοστασιακο (ο,τι ειναι αυτο) φιλε μου και με το jammer σου ξαναλεω τα αφηνουν σε αλανες για να μην χρεωθουν για μια δυο ημερες. αν δεν παει καποιος τοτε τα μαζευουν. επισης δεν πανε ολοι με jammer υπαρχει και αυτη η εκδοχη. τα 10-20 ευρω που εχει το gps ειναι μηδαμινα πιστευω. επισης παντα ασφαλεια μερικη και ολικη κλοπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rightman Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2023 στις 11:42 ΠΜ, duende είπε Καλημερα, φιλος σκεφτεται να εγκαταστησει GPS tracker σε καινουργιο αυτοκινητο (Nissan Qashqai) μπορειτε να προτεινετε κατι αξιοπιστο ανεξαρτητως κοστους απο την Ελληνικη αγορα, ευκολο στη χρηση (να δουλευει απροβληματιστα το app χωρις να παιδευεται οπως με κατι κινεζικα) το οποιο εαν εχει και δικη του μπαταρια να φορτιζει μονο οταν ειναι αναμμενη η μηχανη για να μη ριξει τη μπαταρια του αυτοκινητου? προτιμοτερο να το εγκαταστησει εκει που θα το αγορασει αν δε θελετε να κανετε διαφημιση σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα στειλτε μου pm edit: καμια γνωμη για το https://entopizo.gr/? ευχαριστω Επίσης βρήκα ότι υπάρχει η σχετικά φθηνή Smartracker και η γνωστότερη - ακριβότερη G4Stelematix με την διαφορά ότι σε παίρνει και τηλέφωνο. Mόλις παρατήρησα οτι είναι και οι δύο στη Μεταμόρφωση. Η μεν πρώτη ειδικεύεται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και η δε δεύτερη ως μέρος της G4S στις υπηρεσίες ασφαλείας. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Rightman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Καλα όσοι γράφουν για συμβουλές του στυλ δεν αξίζει το GPS έχουν jammer κτλ που διαβάζω.. φαντάζομαι αυτοί δεν κλειδώνουν την πόρτα το βράδυ στο σπίτι τους γιατί ο διαρρηκτης έχει όλα τα αντικλειδια έτσι κι αλλιώς 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Στις 12/2/2023 στις 1:05 ΜΜ, andreaspA είπε σε τι aftermarket διακοπτη εμπιστευεσαι την παροχη καυσιμου σου ? ξερει ο ηλεκτρολογος που θα πας να το βαλεις. εμενα ο ηλεκτρολογος μου σε οσους εχει βαλει δεν ειχε κανενας θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Οποίος ενδιαφέρεται για αξιόπιστο gps tracker και δεν θέλει να δώσει μια περιουσία ας στείλει πμ. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από ppmarkos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, tyf είπε ξερει ο ηλεκτρολογος που θα πας να το βαλεις. εμενα ο ηλεκτρολογος μου σε οσους εχει βαλει δεν ειχε κανενας θεμα. Και να ειχε, δεν θα το μαθεις. Απο τον αλλο κοσμο δεν μιλαει ο κοσμος. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, andreaspA είπε Και να ειχε, δεν θα το μαθεις. Απο τον αλλο κοσμο δεν μιλαει ο κοσμος. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Για πες ρε φίλε τι κίνδυνος υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Αυτό εδώ πως πας φαίνετε; 230 ευρώ στο σκρουτζ αλλά χωρίς άλλες χρεώσεις(κάρτες, συνδρομές) https://www.sizzapp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) On 16/05/2023 at 21:10, andreaspA said: Και να ειχε, δεν θα το μαθεις. Απο τον αλλο κοσμο δεν μιλαει ο κοσμος. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Προφανως δεν ξερεις πως λειτουργει ο διακοπτης διακοπης καυσιμου. Μακραν το καλυτερο αντικλεπτικο συστημα που υπαρχει,αφου και μπρος να το βαλει δεν θα προλαβει ουτε να ξεπαρκαρει. Εγω ειχα και εχω σε οτι αυτοκινητο ειχα ποτε στη ζωη μου. Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος και δεν μου δημιουργησε ποτε κανενα προβλημα αλλα αμα ξερεις κατι παραπανω απο εμας που τον χρησιμοποιουμε πες μας. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από azuli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Στο δικό μου έχω συναγερμό της Pandora Smart v3 (~600€) και διαθέτει anti-jammer λειτουργία. https://www.pandora-alarm.eu/pandora-smart/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 1:52 ΜΜ, cthulhucarbide είπε και ένα airtag να υπάρχει Αυτό μάλλον δε θα βοηθήσει τρομερά. Είχα βάλει εγώ στο δικό μου, αλλά γι' άλλο λόγο (το χάνω συνέχεια στα parking σε εμπορικά κέντρα, μεγάλα καταστήματα, κ.λπ). Ε δε το βρίσκει. Άλλωστε για τον εντοπισμό θέλει να 'ναι σε range είτε για το BT, ή για το Ultra Wideband. Στα 50+ μέτρα δε θα πιάνει τίποτα από τα δύο. Φυσικά αν το δηλώσεις κλεμμένο στο Find My, εκεί χρησιμοποιεί και άκυρα iPhone που απλά περνάνε δίπλα του για να το εντοπίσει, αλλά και πάλι αν είναι σε καμιά αλάνα ή ερημιά παρατημένο... μάλλον πάλι δε θα γίνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Πάντα χρησιμοποιεί άκυρα iphone που περνάνε από δίπλα για να κάνει τον εντοπισμό, όχι μόνο αν το δηλώσεις κλεμμένο. Δεν ξέρω πως γίνεται να μην σε βόλεψε αλλά εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις που είχα κάνει δοκιμές ο εντοπισμός ήταν παιχνιδάκι, όταν μιλάμε για αστικά κέντρα πάντα και όχι επαρχίες και χωράφια. Ειδικά σε πολυσύχναστα μέρη όπως εμπορικά κέντρα κλπ θα μου έκανε εντύπωση αν ο εντοπισμός δεν γίνει μέσα σε 5 λεπτά ξερωγώ. Επίσης για την δουλειά που το θες εσύ δεν χρειάζεται καν εντοπισμός. Την στιγμή που παρκάρεις και είσαι μαζί του, καταγράφεται η θέση μέσω του δικού σου κινητού. Από την στιγμή που δεν μετακινείται το όχημα και ο πομπός έχεις ήδη σημειωμένη την θέση που θες στον χάρτη της εύρεσης εξαρχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rightman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Στις 15/5/2023 στις 6:08 ΜΜ, Rightman είπε Επίσης βρήκα ότι υπάρχει η σχετικά φθηνή Smartracker και η γνωστότερη - ακριβότερη G4Stelematix με την διαφορά ότι σε παίρνει και τηλέφωνο. Mόλις παρατήρησα οτι είναι και οι δύο στη Μεταμόρφωση. Η μεν πρώτη ειδικεύεται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και η δε δεύτερη ως μέρος της G4S στις υπηρεσίες ασφαλείας. Εδώ να πω ότι τη λειτουργία κλήσης την έχουνε και αυτόνομες με αποκλειστικά δικιά τους μπαταρία συσκευές. Τώρα όσον αφορά την G4Stelematix το GPS τους είναι κλειδωμένο. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση που σταματήσεις τη συνδρομή είναι άχρηστο μετά. Μάλιστα ο εξοπλισμός τους στοιχίζει 3 φορές πάνω από την αγορά. Και το κόστος εγκατάστασης 2,5 φορές πάνω. Δίνοντας μάλιστα μια συσκευή με προστασία στο νερό επιπέδου 4 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα