Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ! Παίδες τι παίζει Θεσσαλονίκη δυτικά από άποψη επικινδυνότητας; Υπάρχει περίπτωση να πιάσω δουλειά ως διανομέας.. βράδυ κυκλοφορεις κομπλε; Κάτω Σταθμό Γιαννιτσών κτλ υπάρχει φόβος να σου την πέσουν ή να ψάχνεις το μηχανάκι σου;

Δημοσ.

Γειτονιά προσφύγων και γενικότερα ευπαθών ομάδων οπότε κανένα πρόβλημα εκτός και αν είσαι φασίστας

Να φανταστείς ακόμη και ξημερώματα βλέπεις γυναίκες "προκλητικά ντυμένες" όπως θα έλεγε κάποιος πατριάρχης να περιμένουν χωρίς κανένα φόβο στο δρόμο κάποιον γνωστό να τις πάρει με το αμάξι

• Like 2
Δημοσ.

Το ιδιο επικίνδυνο που θα ήταν και στη καλαμαρια, την μποτσαρη η την θερμη φίλε μου. 
Δυστυχως πολύς κόσμος θεωρεί ότι περνώντας την πλατεία Βαρδαριου, μπαίνει στη Μορντορ με όρκ και υπάνθρωπους να καραδοκούν σε κάθε κολώνα να σε ληστέψουν ,κρατώντας ημιαυτόματα , κατάνα και αστεράκια νίντζα. 
Η περιοχή είναι με οικογενειάρχες, ντόπιους και «ντοπιοποιημενους», όπως ντόπιοι και ντοπιοποιημενοι ήταν οι μισοί μου φίλοι στην Μποτσαρη που μεγάλωσα. Αν είσαι ευγενικος κανεις δεν θα σε πειράξει ούτε θα σε ληστέψει . Δεν έχει λουξατα μαγαζιά ούτε ο κόσμος πίνει πελεγκρινο. Είναι φτωχογειτονιά. Αλλά είναι ανθρώπινη. Και στην Αριστοτελους να θες να δουλέψεις, παντού πρέπει να προσεχείς. Οποτε μην κολλάς σε ουρμπανιες.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Adon1s είπε

Αν είσαι ευγενικος κανεις δεν θα σε πειράξει ούτε θα σε ληστέψει .

Φοβερό life hack για ένα viral tik tok video

Δυστυχώς ο κόσμος δεν ξέρει πως αν έρθει κάποιος και σας πει "θα ήθελα το πορτοφόλι σας" ένα απλό "συγνώμη κύριε αλλά αυτό που κάνετε θαρρώ ότι δεν είναι σωστό" φτάνει για να λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Κάποιους μεγαλοβιομήχανες πορτοφολιών τους συμφέρει να αγοράζεις πορτοφόλι κάθε λίγο και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ το βουλώνουν, πολλά τα λεφτά βλέπεις...

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Να ρωτήσω Σταυρούπολη για να μείνεις τι λέει; Βλέπω σχετικά φτηνά ενοίκια. 

Δημοσ.

φιλε μου το λεσ μονοσ σου. φτημα ενοικια? δεσ και ανατολικα και θα καταλαβεισ σε τι φαση ειναι οι περιοχεσ μονο απο την διαφορα στα νοικια βλεπεισ και το επιπεδο, και τον κοσμο που ζει σε αφτες. φιλικα γενικα προσεχε στα δυτικα.

• Like 1
Δημοσ.

τελευταια φορα που βρεθηκα δυτικα.... βρεθηκα χωρις τα προσωπικα μου αντικειμενα με το που περασα τα "συνορα". στην πορεια, μετα απο 4 ημερες με ξεβρασε η θαλασσα κοντα στο καλοχωρι. 

οποτε καταλαβαινεις τι γινεται. απο τοτε ουτε κεντρο πλησιαζω. φοβαμαι

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μένω ανατολικά και να δουλεύω δυτικά.. τώρα ρε παιδιά οι μεν λέτε έτσι κ οι άλλοι αλλιώς.. στον ελεύθερο χρόνο προφανώς κ δεν θα πηγαίνω κάτω μοναστηριού για βόλτα.. εγώ θέλω να ξέρω δλδ όσοι μένουν Σταυρούπολη Νεάπολη Ευόσμο φοβούνται να γυρίσουμε σπίτι το βράδυ;

Δημοσ.

Η διαφορά στο ενοίκιο υπάρχει για κάποιο λόγο.Ανατολικά είναι πολύ καλύτερα απο δυτικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε σκοτώσουν αν γυρίσεις βράδυ στο σπίτι στη Σταυρούπολη.Σε κάθε περίπτωση δες τη περιοχή απο κοντά μη κοιτάς μόνο τον χάρτη

Για βράδυ πακέτο στη Γιαννιτσών απτη στιγμή που γράφεις στο insomnia για να μάθεις τι παίζει δεν θα στο πρότεινα σε καμία περίπτωση.

Παρόλα αυτά αν το κάνεις γράψε εδώ στις πόσες μέρες θα σε κλέψουν

• Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, Neema said:

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μένω ανατολικά και να δουλεύω δυτικά.. τώρα ρε παιδιά οι μεν λέτε έτσι κ οι άλλοι αλλιώς.. στον ελεύθερο χρόνο προφανώς κ δεν θα πηγαίνω κάτω μοναστηριού για βόλτα.. εγώ θέλω να ξέρω δλδ όσοι μένουν Σταυρούπολη Νεάπολη Ευόσμο φοβούνται να γυρίσουμε σπίτι το βράδυ;

Από που έρχεσαι; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Γειτονιά προσφύγων και γενικότερα ευπαθών ομάδων οπότε κανένα πρόβλημα εκτός και αν είσαι φασίστας

Να φανταστείς ακόμη και ξημερώματα βλέπεις γυναίκες "προκλητικά ντυμένες" όπως θα έλεγε κάποιος πατριάρχης να περιμένουν χωρίς κανένα φόβο στο δρόμο κάποιον γνωστό να τις πάρει με το αμάξι

Καλό τρολ δεν λέω. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Να φανταστείς ακόμη και ξημερώματα βλέπεις "γυναίκες"προκλητικά ντυμένες όπως θα έλεγε κάποιος πατριάρχης να περιμένουν χωρίς κανένα φόβο στο δρόμο κάποιον γνωστό να τις πάρει με το αμάξι

fixed

Δημοσ.

Δες αν θες και απο κορδελιό μεριά, αν και τα ενοίκια και εδώ έχουν πάει στο θεό πλέον. 

Θα είσαι αρκετά κοντά στην εργασία σου.

Ποιό ήσυχα στο θέμα εγκληματικότητα από ότι στο κέντρο(βαρδάρης, γιαννιτσών κτλ).

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Neema said:

Αλεξανδρούπολη... Άλλοι ρυθμοί..

Μη μασάς τίποτα 

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εκτός αν μπλεχτεις δενδροποταμο ή περπατήσεις σε υποπτες συνοικιες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...