kinitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 παιδιά θυμάμαι πριν καιρό είχε μια διαφήμιση στο ράδιο για μια σελίδα ή όποια ήταν κάτι σαν all about internet δεν θυμάμαι όμως πως λεγόταν. έμπαινες έβλεπες στο πλάι ειδήσεις πατάγες και είχε όλες τις σελίδες ελληνικές σαν tiles και σε πήγαινε στην σελίδα που πατάς είχε κατηγορίες Οικονομικά ειδήσεις διασκέδαση και λοιπά αν θυμάται η ξέρει κανείς κάτι ας μου πει . Το ψαχνω και δεν βγαζω ακρη ίσως να έκλεισε βέβαια ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάτι σαν την αρχική σελίδα του Edge to MSN Greece μήπως ή σαν το Google News; Και τα δύο προσαρμόζονται στα γούστα σου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από micos000
kinitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 ευχαριστώ αλλά όχι τέτοιο .ήταν διαφορετικό. σκέψου σαν να είχες τα favorite h history αριστερά αλλά με εικονίδια και να ανοίγεις. το ήθελα να το δώσω στο πατέρας μου να είναι όλα μαζί...
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Σόρυ, δεν μου λέει κάτι. Περίμενε μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα