seithan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ξάχνω να αγοράσω φορτιστή μπαταρίας για χειριστήρια (τηλεόρασης, κονσόλας, ποντικιού), αλλά υπάρχουν τόσες προσφορές που δεν ξέρω ποιά να προτιμήσω: Εδώ ένας οικονομικός φορτιστής με μπαταρίες με καλές κριτικές: Energizer ACCU Recharge Maxi Φορτιστής 4 Μπαταριών Ni-MH Μεγέθους AA/AAA Σετ με 4x AA 2000mAh | Skroutz.gr και εν συνεχεία, πρόταση από την Panasonic αλλά με διπλάσια τιμή: Panasonic Eneloop Smart & Quick BQ-CC55E Φορτιστής 4 Μπαταριών Ni-MH Μεγέθους AA/AAA Σετ με 4x AA 1900mAh | Skroutz.gr Εάν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση - προτίστως οικονομική, παρακαλώ. Ευχαριστώ!
lneam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 εγω προτεινω σε ολα, παντα την μεση λυση. Ουτε το πολυ φθηνο ουτε το ακριβο. Στους φορτιστες εχουμε απο 10-100€ και στις μπαταριες απο 1-5€ το τεμαχιο. Στους φορτιστες σημερα ειναι πολυ καλο να επιλεξουμε μοντελο με οθονη και ανεξαρτητη φορτιση ανα καναλι. Υπαρχουν με 2 ή 4 θεσεις μπαταριων. Υπαρχουν και μοντελα universal για λιθιου και NiMH. Προτεινω σε Powerex (δησιος gr) ή nitecore. Ολα υπαρχουν στο skroutz. Σε μπαταριες ΜΟΝΟ Sanyo eneloop (sanyo=panasonic) παραδειγματα https://www.skroutz.gr/s/4647034/Powerex-MH-C401FS-Φορτιστής-4-Μπαταριών-Ni-Cd-Ni-MH-Μεγέθους-AA-AAA-σε-Λευκό-χρώμα.html https://www.skroutz.gr/s/17208827/NiteCore-UM4-Φορτιστής-4-Μπαταριών-Li-ion-Ni-Cd-Ni-MH-Μεγέθους-AA-AAA-D-18650.html https://www.skroutz.gr/c/1631/Epanafortizomenes-Mpataries/m/39/Panasonic.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 1
lneam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 εαν δεν εχεις την αναγκη για ταυτοχρονη φορτιση σε 4 μπαταριες, μπορεις να αγορασεις με 2. Το λινκ για τον nitecore στο σκρουτζ που εχω δωσει, εχει και τα 2 μοντελα
Πανος999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Στις 7/2/2023 στις 10:30 ΠΜ, seithan είπε Ξάχνω να αγοράσω φορτιστή μπαταρίας για χειριστήρια (τηλεόρασης, κονσόλας, ποντικιού), αλλά υπάρχουν τόσες προσφορές που δεν ξέρω ποιά να προτιμήσω: Εδώ ένας οικονομικός φορτιστής με μπαταρίες με καλές κριτικές: Energizer ACCU Recharge Maxi Φορτιστής 4 Μπαταριών Ni-MH Μεγέθους AA/AAA Σετ με 4x AA 2000mAh | Skroutz.gr και εν συνεχεία, πρόταση από την Panasonic αλλά με διπλάσια τιμή: Panasonic Eneloop Smart & Quick BQ-CC55E Φορτιστής 4 Μπαταριών Ni-MH Μεγέθους AA/AAA Σετ με 4x AA 1900mAh | Skroutz.gr Εάν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση - προτίστως οικονομική, παρακαλώ. Ευχαριστώ! Εχω της energizer που εβαλες..Ειναι καλος αλλα το κακο για εμένα ειναι οτι φορτιζει 4αδα μονο... Κ αναγκαστικα βαζω ξανα να φορτισω μπαταρια που είναι φορτισμένη..Γιατι πχ χρησιμοποιω τις 3 απο τις 4.. Στις μικρες μπαταρίες πχ,χρησιμοποιω 2..Οποτε βάζω τις 2,μετα βαζω τις επομενες 2 κ οταν αδειασουν ολες τις φορτιζω μαζι.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα