SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Είχα το 451 για αρκετό καιρό στην προηγούμενη εταιρία που εργαζόμουν. Αρκετά καλό για "κουτί" αν και φαγανό όπως ήδη ανέφεραν. Το μοτέρ της Mitsubishi αξιόπιστο, εκεί που πάσχει είναι ο συμπλέκτης και το σερβομοτέρ που έχει. Καλά είναι να το πας σε αντιπροσωπεία να μπει διαγνωστικό και να δουν σε τι κατάσταση είναι ο συμπλέκτης με τα τεστ που κάνουν. Επίσης, έλεγχο στον Poly-V ιμάντα μιας και επειδή έχει μιζοδυναμό, αν κοπεί μένεις στον δρόμο... Για πετρέλαιο, δεν θα το πρότεινα, είχε φίλος και είχε ξεσκιστεί στα προβλήματα με αντλία, EGR, κτλ...
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις 7/2/2023 στις 12:24 ΠΜ, Θάνος Βενέτης είπε Καλησπέρα! Έχει κανείς smart ή τουλάχιστον γνώμη για αυτά; Είμαι προσεχώς αγοραστής smart fortwo. Το θέλω μόνο για μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη, το πολύ 30χλμ. κάθε μέρα) και πρώτο και βασικό κριτήριο είναι η αξιοπιστία. Επειδή θα είναι εργαλείο μετακίνησης, θέλω να είμαι στο συνεργείο όσο το δυνατόν σπανιότερα, να πηγαίνω μόνο για τη συντήρηση. Δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις τόσο πολύ και μεγάλο ρόλο θα παίξει η οικονομία στο καύσιμο. Από όσα έχω διαβάσει/ακούσει, προσανατολίζομαι σε 451 1000άρι ατμόσφαιρα (mitsubishi κινητήρας) ή σε 453. Είναι όντως αυτά τα δύο φαβορί ή να κοιτάξω και κάποια άλλη επιλογή; Μεταξύ αυτών των δύο, ποιο προτείνετε και γιατί; Κοιτα σε aygo/c1/107 θα σου βγει πιο οικονομικο στα συνολικα εξοδα!!! Και αυτα ειχαν θεμα με καταναλωση λαδιου γι αυτο κοιτα το μοτερ να μην καιει λαδια!!! Ακομα και το picanto 1.1 06-10 ειναι πολυ τιμιο και νευρικο! Αυτα επειδη λες για εργαλειο μετακινησης αλλιως κοιτας και σουαρε!
kage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καποτε τα σμαρτ τα επαιρναν γιατι τα αυτοκ.παλιοτερα εκαιγαν σχεδον ολα πανω απο 10+λιτρα ή επειδη παρκαραν καθετα σε θεσεις παρκινγκ στο πεζοδρομιο..Πλεον δεν ισχυει ουτε το ενα ουτε το αλλο... περα απο τα psa group ηρθαν της ford τα ecoboost 1.0cc,vw 1.0cc σε αντιστοιχες μικρες ή μεγαλες καροτσες.οποτε ποιος ο λογος να παρεις ενα ακριβο σμαρτ π καιει περισσοτερο απο ολα τα παραπανω κ το κλεβουν με το καλημερα? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα