Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto 3

noname1116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kατέβασα από κάπου το GTA 3 το οποίο και διαπίστωσα ότι είναι φοβερό. το πρόβλημα πού έχω είναι ότι δεν μου κάνει loading ενώ μπορώ να κάνω save. ξέρει καποιος τί μπορεί να συμβαίνει ; θα εκτιμούσα πολύ την οποιαδήποτε συμβουλή μπορεί να βοηθείσει. όταν ξεκινάω καί κάνω load κολάει και μετά το χάος.......πάντως κατά τα άλλα παίζει σωστά

Δημοσ.

1.poso megalo htan to arxeio????an htan kato apo 400mb poly pithanwn na katevases to myth rip!des an exei ena arxeio mythreg kai pata to!

2.an ta saves ta phres apo allo paidi poly pithanwn na mhn douleuoun!

3.psakse ton fakelo meta saves[nomizw einai sto mydocuments]kai svhston olo[mazi kai ton fakelo]!dokimase na paikseis to game apo thn arxh kai na kaneis save-->load!

4.an kai etsi den douleuei isws to game einai corrupted!

Δημοσ.
kατέβασα από κάπου το GTA 3 το οποίο και διαπίστωσα ότι είναι φοβερό. το πρόβλημα πού έχω είναι ότι δεν μου κάνει loading ενώ μπορώ να κάνω save. ξέρει καποιος τί μπορεί να συμβαίνει ; θα εκτιμούσα πολύ την οποιαδήποτε συμβουλή μπορεί να βοηθείσει. όταν ξεκινάω καί κάνω load κολάει και μετά το χάος.......πάντως κατά τα άλλα παίζει σωστά

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω... ωσπου κατεβασα ενα save-fix...(εχεις προσωπικο μυνημα) :wink:

Δημοσ.
kατέβασα από κάπου το GTA 3 το οποίο και διαπίστωσα ότι είναι φοβερό. <...>

Που να δεις και το vice city φίλε μου... ;)

Δημοσ.

έχω παίξει μάλλον έχω ''λιώσει'' το VICE CITY και είπα να δω και το gta 3. to αρχείο είναι 305 ΜΒ .τα saves τα κάνω εγώ δεν τα έχω πάρει από φίλο έχω δοκιμάσει αρκετές φορές save - load αλλά τίποτα τί είναι corrupted ?

saves μου κάνει στο my document αλλά load ......δέν .e-mail sto [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...