drapanakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο ενα μεταχειρισμενο που με ενδιαφερει εγινε σημερα ο ελεγχος κτεο. Απο τις τιμες που αναγραφονται εδω, φαινεταο καποια εικονα για το τι συμβαινει στο αυτοκινητο Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από drapanakis
vamvakoolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 το ιδανικο ειναι να πας σε ενα μαστορα ή καλυτερα σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο με το χαρτι για να σε διαφωτισει. Εγω αν και δεν ειμαι μαστορας απο αυτα που βλεπω (αν και στραβώθηκα) : -δεν αναφερεις μαρκα και κυριως ετος κατασκευης (αλλαζουν τα προτυπα αναλογα το ετος) ιδανικα και κυβισμο -το οτι εχει απωλεια λαδιου προφανως δεν ειναι καλο: μπορει να ειναι απο μια μικρη αστοχια σε καποια φλαντζα ως διαροη -φρενα σε μετρια κατασταση -νομιζω λειπει μετρηση για αμορτισερ και φωτομετρηση (γενικα λιγο προχειρος ο ελεγχος) Ριξε μια ματια εδω για προβλεπομενα ορια και ελεγχο. Ελπιζω να βοηθησα http://repository.library.teimes.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/7780/ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ..pdf?sequence=1&isAllowed=y
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Επρεπε να ρωτήσεις τον ελεγκτή σε τι κατάσταση είναι το όχημα.
kalmik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικότερα ο έλεγχος που γίνεται στο KTEO ως "τυφλοσούρτης" στην αγορά μεταχειρισμένου είναι τελείως ανεπαρκής. Ένας ειδικευμένος στη μάρκα μηχανικος είναι σε θέση να σου πει περισσότερα (+υποχρεωτικά ένας φαναρτζής), Ιδανικά σε μαγαζί που να έχει και συνεργείο και φανοποιείο να μην τρέχεις σε διαφορετικούς. Κόστος διαπραγματεύσιμο από 50 και άνω.... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από kalmik
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, drapanakis είπε Απο ενα μεταχειρισμενο που με ενδιαφερει εγινε σημερα ο ελεγχος κτεο. έχεις αφήσει όνομα ιδιοκτήτη ακάλυπτο απο ΚΤΕΟ πρέπει να σπρώχνεις και να μην κινείται , που και πάλι με μια "συνεννόηση" θα περάσει , άρα κοιτάς και τις παρατηρήσεις που για να γράψουν εκεί κάτι για απώλεια λαδιού δεν είναι ότι καλύτερο και φυσικά το πας σε συνεργείο που ασχολείται με τη μάρκα και αν είναι 2ο χέρι κοιτάς για εισαγωγής και χλμ
drapanakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστω κυριοι. Εχετε δικιο. Ηδη εχω κλεισει συναντηση σε εναν μηχανικο συγγενη της εμπιστοσυνης μου την παρασκευη.
Mr_Laptop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Ρωτάς τον ελεγκτή σε τι κατάσταση είναι το αμάξι- μηχανάκι και μετά πας στον μάστορα σου και σου λύνει της απορίες σου και τι μπορείς να διορθώσει...
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Αν περάσω το αμάξι κτεο 2 μέρες μετά την λήξη του θα έχω κανένα θέμα? Αφήνω έξω την περίπτωση να με σταματήσουν για έλεγχο αυτές τις 2 μέρες που θα έχει λήξει. Επίσης επειδή είναι να περάσει και σέρβις το αμάξι. Θα ήταν καλύτερο να περάσει πρώτα κτεο και την άλλη μέρα σέρβις ώστε αν χρειαστεί να πω να φτιάξουν και τις παρατηρήσεις του κτεο (πχ καμιά ευθυγράμμιση) ή πρακτικά δεν θα παίξει ρόλο και το ψειρίζω πολύ?
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αν περάσω το αμάξι κτεο 2 μέρες μετά την λήξη του θα έχω κανένα θέμα? Αφήνω έξω την περίπτωση να με σταματήσουν για έλεγχο αυτές τις 2 μέρες που θα έχει λήξει. Επίσης επειδή είναι να περάσει και σέρβις το αμάξι. Θα ήταν καλύτερο να περάσει πρώτα κτεο και την άλλη μέρα σέρβις ώστε αν χρειαστεί να πω να φτιάξουν και τις παρατηρήσεις του κτεο (πχ καμιά ευθυγράμμιση) ή πρακτικά δεν θα παίξει ρόλο και το ψειρίζω πολύ? 7 μέρες απο την λήξη έχεις περιθώριο για να μην χρεωθείς επιπλέον. http://www.ikteolarissas.gr/index.php/elegxos-kteo/prothesmies Πολύ το ψειρίζεις. 2
Locke_John Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Γεια σας. Καλή εβδομάδα. Στην Αθήνα, όλα τα ΚΤΕΟ μαζί με κάρτα καυσαερίων, έχουν κόστος περίπου 55-57 €? Έχετε να προτείνετε κάποιο ;
Morosana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σας. Καλή εβδομάδα. Στην Αθήνα, όλα τα ΚΤΕΟ μαζί με κάρτα καυσαερίων, έχουν κόστος περίπου 55-57 €? Έχετε να προτείνετε κάποιο ; Το πιο κοντινό σου. 3
Greektrooper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Πλέον έχουν εξελιχθεί εδώ και 2-3 χρόνια σε καρτέλ χειρίστου είδους. Τιμές fix σε όλα, εκπτώσεις κομμένες και μηδαμινές σε όλα (ταυτόχρονα κιόλας!), καπέλο 10€ με το έτσι θέλω και χωρίς λόγο σε οχήματα με LPG/CNG και όσον αφορά τους ελέγχους.....κλάφτα! Μηχανήματα ασυντήρητα, ακαλιμπράριστα και οι μόνες διαφορές πλέον έχουν να κάνουν με την ποιότητα του καφέ που σερβίρουν στην υποδοχή! Οπότε ναι, σε όποιο είναι κοντά στο σπίτι ή στην εργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα