inetien12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Θέλω ένα αυτοματοποιημένο σύστημά να βράζει 2 αυγά το πρωί και να με ντύνει χωρίς να κουνηθώ από το κρεβάτι
jimse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, grayden είπε Κάποιους τους έχει φάει η μ@λακία. Τα ίδια λέγανε οι φωτογράφοι όταν βγήκε το Photoshop. Ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει σε όλους τους τομείς να ακολουθήσεις τις εξελίξεις αλλιώς μένεις πίσω και χάνεσαι. Καλός ο ρομαντισμός δε λέω.. αλλά πλέον και ο κόσμος (πελάτες) θέλουν το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τώρα με ποιον τρόπο θα γίνει τους είναι τελείως αδιάφορο. 4
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 On 07/02/2023 at 04:46, Hacker?pcs said: Δεν νομίζω να γίνει αυτό, το AI δεν μπορεί να φανταστεί λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν, από προηγούμενα δεδομένα αντλεί πληροφορίες όποτε ένα μείγμα άλλων σωμάτων θα είναι αν υπάρξει κάτι τέτοιο για πολλους οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο απο photoshop τους κανει:p lol On 07/02/2023 at 09:05, blincy said: φίλε πλούσιος θα γίνει όποιος φτιάξει αυτόματο σιδερωτήριο με ποιότητα σιδερώματος, σε προσιτή τιμή για το μέσο καταναλωτή πεστο ψεμματα
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 12 hours ago, Retromaniac said: Ήδη γίνεται διαφορετικά. Βάζοντας το κεφάλι σε ένα άλλο γυμνό σώμα. Στην πρώτη περίπτωση το σώμα θα είναι μία μαντεψιά ενώ στην δεύτερη θα είναι αληθινό και ό,τι θες εσύ. ισχυει.καποιοι θα γλυτωσουν το photoshop:p
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, blincy είπε φίλε πλούσιος θα γίνει όποιος φτιάξει αυτόματο σιδερωτήριο με ποιότητα σιδερώματος, σε προσιτή τιμή για το μέσο καταναλωτή Πιο πλούσιος θα γίνει εκείνος που θα εφευρει το κουτί πίτσας που δεν θα είναι οριζόντιο αλλά κάθετο.
polaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimse είπε Τα ίδια λέγανε οι φωτογράφοι όταν βγήκε το Photoshop. Ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει σε όλους τους τομείς να ακολουθήσεις τις εξελίξεις αλλιώς μένεις πίσω και χάνεσαι. Καλός ο ρομαντισμός δε λέω.. αλλά πλέον και ο κόσμος (πελάτες) θέλουν το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τώρα με ποιον τρόπο θα γίνει τους είναι τελείως αδιάφορο. Σωστά, εξάλλου αυτό ισχύει για όλα. Ο παππούς μου, μου έλεγε τί κακός χαμός είχε γίνει στο εργοστάσιο που δούλευε όταν άρχισαν να έρχονται τα μηχανήματα που έκαναν πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο ποιοτικά τις δουλειές που πριν χρειάζονταν 100 άτομα. Πλέον το ίδιο πράγμα γίνεται και στα υπόλοιπα επαγγέλματα πλέον. Ο μοναδικός τρόπος να παραμείνει ο άνθρωπος από πάνω, είναι να είναι ευέλικτος και να πηγαίνει με τις εξελίξεις, αντί να πηγαίνει κόντρα τους. 1
Neural_handshake Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, inetien12 είπε Θέλω ένα αυτοματοποιημένο σύστημά να βράζει 2 αυγά το πρωί και να με ντύνει χωρίς να κουνηθώ από το κρεβάτι μισες δουλειες εγω θελω ενα ai robot να πηγαινει στην δουλεια στην θεση μου κ να αντεχει ολους τους τζαζεμενους μεγκαμαλακες με τα ψυχολογικα τους 22 λεπτά πριν, polaki είπε Σωστά, εξάλλου αυτό ισχύει για όλα. Ο παππούς μου, μου έλεγε τί κακός χαμός είχε γίνει στο εργοστάσιο που δούλευε όταν άρχισαν να έρχονται τα μηχανήματα που έκαναν πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο ποιοτικά τις δουλειές που πριν χρειάζονταν 100 άτομα. Πλέον το ίδιο πράγμα γίνεται και στα υπόλοιπα επαγγέλματα πλέον. Ο μοναδικός τρόπος να παραμείνει ο άνθρωπος από πάνω, είναι να είναι ευέλικτος και να πηγαίνει με τις εξελίξεις, αντί να πηγαίνει κόντρα τους. αποψεις καραμελα που δεν εχουν καμια αναλογικη σχεση ,αλλο ενα μηχανημα που αυτοματοποιει συγκεκριμενες δουλειες με μεγαλο κοστος κτησης ,συντηρησης κλπ κλπ κ αλλο ενα software το οποιο σε πολυ λιγα χρονια θα μπορει να υποκαταστησει μεγαλο ογκο του εργατικου δυναμικου σε πολυ μεγαλο ευρος εργασιων ακοπα κ αβαδιστα ,μερα με την νυχτα ομως 1
CyanBlue Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό διότι αυτοί που θα θέλαν κάτι τέτοιο, αφαιρούν ήδη υδατογραφήματα απλά με λίγη δουλίτσα στο Photoshop. Αυτό που θέλω να πω ότι αυτό το κάνουν ήδη έτσι και αλλιώς. Το μόνο που θα αλλάξει τώρα είναι η ταχύτητα. Ανάλογα το υδατογράφημα. Αν είναι να βγάλω τα μάτια μου μια μέρα για να επεξεργαστώ μια low res εικόνα, προτιμώ να την πληρώσω και να την έχω σε μεγάλη ανάλυση και με τα δικαιώματα χρήσης. Αλλά όταν προτιμάει κανείς να βάζει σπασμένα - μπαλωμένα Windows σε μηχάνημα για δουλειά και να μη δώσει 10 ευρώ για ένα νόμιμο κλειδί, τι να πεις...
jsb89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Απίστευτα ανησυχητικό! Τρέμω στην ιδέα. Γιατί αντιγράφετε άρθρα που έχουν γραφεί για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών; Μιλάτε σε κόσμο που μετράει τις πενταροδεκάρες για να πληρώσει το ρεύμα στα καρτέλ ενέργειας της Ελλάδας και πιστεύετε ότι θα βρείτε απήχηση; Κανένας φωτογράφος δεν θα χάσει από την αφαίρεση υδατογραφημάτων. Το ΑΙ upscaling όπως το Gigapixel AI είναι σίγουρα πιο "επιβλαβή" για τα δικαιώματα φωτογραφίες online. Οι επαγγελματίες θα βρούνε τρόπο να προστατεύουν τη δουλειά τους. 1
DrFreeman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 8 hours ago, Neural_handshake said: αποψεις καραμελα που δεν εχουν καμια αναλογικη σχεση ,αλλο ενα μηχανημα που αυτοματοποιει συγκεκριμενες δουλειες με μεγαλο κοστος κτησης ,συντηρησης κλπ κλπ κ αλλο ενα software το οποιο σε πολυ λιγα χρονια θα μπορει να υποκαταστησει μεγαλο ογκο του εργατικου δυναμικου σε πολυ μεγαλο ευρος εργασιων ακοπα κ αβαδιστα ,μερα με την νυχτα ομως Εχεις δίκιο. Τι προτείνεις όμως; Προσωπικά δεν βλέπω κάτι πιο σίγουρο από την εφαρμογή ενός UBI σε μερικά χρόνια. Πρακτικά επέκταση-εμπέδωση των "επιδοματικών" πολιτικών που εφαρμόζονται σε όλη τη Δύση (κι όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια.
Neural_handshake Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, DrFreeman είπε Εχεις δίκιο. Τι προτείνεις όμως; Προσωπικά δεν βλέπω κάτι πιο σίγουρο από την εφαρμογή ενός UBI σε μερικά χρόνια. Πρακτικά επέκταση-εμπέδωση των "επιδοματικών" πολιτικών που εφαρμόζονται σε όλη τη Δύση (κι όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια. αυτο ειναι πολιτικη κουβεντα στην οποια δεν θες να μπουμε κ δεν ξερω αν εχει κ νοημα μιας κ οι τυχες του κοσμου μας καθε αλλο παρα ορθολογικα αποφασιζονται αν με καταλαβες αυτο που πρεπει ολοι να καταλαβουμε ειναι οτι η ai δεν ειναι αλλη μια τεχνολογια ,εχει την δυναμη να κανει τον κοσμο μας απο παραδεισο μεχρι να εξοντωσει την ανθρωποτητα κ αυτα δεν τα λεω εγω τα λενε οι ιδιοι που ειναι στο επικεντρο αυτων των τεχνολογιων πολυ φοβαμαι οτι δεν ανοιγουμε απλα τους ασκους του αιολου αλλα το κουτι της πανδωρας Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Neural_handshake
DrFreeman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 53 minutes ago, Neural_handshake said: αυτο ειναι πολιτικη κουβεντα στην οποια δεν θες να μπουμε κ δεν ξερω αν εχει κ νοημα μιας κ οι τυχες του κοσμου μας καθε αλλο παρα ορθολογικα αποφασιζονται αν με καταλαβες αυτο που πρεπει ολοι να καταλαβουμε ειναι οτι η ai δεν ειναι αλλη μια τεχνολογια ,εχει την δυναμη να κανει τον κοσμο μας απο παραδεισο μεχρι να εξοντωσει την ανθρωποτητα κ αυτα δεν τα λεω εγω τα λενε οι ιδιοι που ειναι στο επικεντρο αυτων των τεχνολογιων πολυ φοβαμαι οτι δεν ανοιγουμε απλα τους ασκους του αιολου αλλα το κουτι της πανδωρας Κομίζεις γλαύκα εις Αθήνας 😎 Είμαι του χώρου κι έχω καλη εικόνα για το ποσο ανατρεπτική τεχνολογία θα είναι η ΑΙ τα επόμενα χρόνια. Απλώς δεν πιστεύω πως μπορείς να σταματήσεις την εξέλιξη της τεχνολογίας, παρά μόνο να προσαρμοστείς - υποχρεωτικά - όσο καλύτερα μπορείς σε αυτήν. Κι αυτό θα κάνει ο κόσμος τελικά (κράτη, πολίτες, επιχειρήσεις).
Neural_handshake Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Κομίζεις γλαύκα εις Αθήνας 😎 Είμαι του χώρου κι έχω καλη εικόνα για το ποσο ανατρεπτική τεχνολογία θα είναι η ΑΙ τα επόμενα χρόνια. Απλώς δεν πιστεύω πως μπορείς να σταματήσεις την εξέλιξη της τεχνολογίας, παρά μόνο να προσαρμοστείς - υποχρεωτικά - όσο καλύτερα μπορείς σε αυτήν. Κι αυτό θα κάνει ο κόσμος τελικά (κράτη, πολίτες, επιχειρήσεις). καταρχας αυτα μπορει να ειναι γνωστα σε εσενα κ αλλους 100 ξργω δεν ειναι για το συνολο του insomnia κ στο φιναλε δεν ξερω τι ειναι αυτος που συνομιλω μετα καμια τεχνολογικη η αλλη εξελιξη δεν μπορει να σταματηθει ειδικα αν εχει φοβερες προοπτικες ως ενδεχομενο ,το ζητημα ειναι οτι κομιζει κ αντιστοιχους ολεθριους κινδυνους κ προοπτικες πραγμα που δεν μπορουμε κ δεν πρεπει να προσμετρησουμε ελαφρα την καρδια αυτο που πρεπει να γινει σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι κουβεντα κ υιοθετηση υποχρεωτικων μετρων για την οσο το δυνατον πιο ανθρωποκεντρικη κ ασφαλη αναπτυξη της ai αν κ εφοσον αυτο ειναι ρεαλιστικα δυνατο
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 On 07/02/2023 at 08:31, toxoths73 said: Εχει και γυαλιά για αυτή τη δουλειά χαχαχαχαχα nice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα