Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επιγων θέμα, έχω έναν λογαριασμό Microsoft και ήθελα να του αλλαξω το email αλλά τo email που θα αφερούσα να μην φβηνόταν, έκανα την αλλαγή του email και πήγα να μπω στο email που έσβησα από τον λογαριασμό και λέει ότι δεν υπάρχει, ψάχνω για ώρες αν μπορώ να το επαναφέρω, τίποτα, προσπαθώ να βάλω το ίδιο email στον λογαριασμό ξανά τίποτα, προσπαθώ να συνδεθώ και να κάνω επαναφορά αλλά τίποτα δεν υπάρχει ο λογαριασμός, μετά προσπάθησα να φτιάξω έναν λογαριασμό με το ίδιο email και λέει ότι δεν γίνεται γιατί υπάρχει αυτό το email αλλά όταν πάω να συνδεθώ δεν υπάρχει, σας παρακαλώ βρητε μου μια λυση γιατί πάω να τρελαθώ!!!!!!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chios είπε

Δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις email σε έναν λογαριασμό, με πιο τρόπο πήγες να το κάνεις;

Προφανώς τον διεγραψε και εφτιαξε αλλο

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, chios είπε

Δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις email σε έναν λογαριασμό, με πιο τρόπο πήγες να το κάνεις;

Είχα τον λογαριασμό Microsoft και έχει επιλογή να βάλεις και άλλο email, μετά αυτό που έβαλα το έκανα κύριο και αφέρεσα από τον λογαριασμό το παλιό 

Δημοσ.

Προφανώς εκανες καποιο λαθος στο καινούργιο email που έβαλες, γιατι εφοσον το εκανες κυριο πρεπει να επαληθευσεις με απαντηση .

Στειλε ενα email στο support  με το λαθος σου και δες τι θα σου πουνε 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, micos000 είπε

Το νέο email τι ήταν; (outlook, gmail, yahoo κτλ).

Το παλιό μήπως ήταν hotmail.gr;

Εδώ δοκίμασες να κάνεις recovery;

Μου λέει δοκιμάστε μια διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που προσπαθήτε να εισάγεται, και ναι αυτήν που έβγαλα ήταν Hotmail και εβαλα gmail

Δημοσ.

Ρώτησα αν ήταν mplampla@hotmail.gr ή mplampla@hotmail.com

Όταν ήταν η hotmail με το msn έδινα και localized extensions όπως .gr και όχι μόνο .com και κάπου είδα τελευταία ότι η ms θα τα καταργούσε ή θα τα συγχώνευε όλα σε .com. Γι αυτό ρωτάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...