Lanike71 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, Δεν είμαι ο καλύτερος στην python και τα βρήκα σκούρα λίγο, παρ' όλο το ψάξιμο. Έχω μία μικρή παραθυρική εφαρμογή και θέλω να την κάνω ένα αρχείο .exe 32 bit, διότι ο χρήστης δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσει κάποια γλώσσα, ώστε να τρέχει. Έχω το PyCharm 64 bit, έχω python 64 bit, python 32 bit, έχω το pyinstaller. Προσπαθώ να το κάνω, αλλά όλες τις φορές μου βγαίνει 64 bit. Ακολούθησα τους οδηγούς εδώ: What PyInstaller Does and How It Does It — PyInstaller 5.7.0 documentation python - Can I control the architecture (32bit vs 64bit) when building a pyinstaller executable? - Stack Overflow Αλλά δεν κατάφερα κάτι. Αν μπορεί κάποιος, ας βοηθήσει.
insoholic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Τσεκαρε εδω https://pypi.org/project/auto-py-to-exe/ 1
kotsoz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ψάξε για το py2exe μόλις είδα ότι και ο φίλος από πάνω το ίδιο πρότεινε Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από kotsoz 1
Lanike71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, insoholic είπε Τσεκαρε εδω https://pypi.org/project/auto-py-to-exe/ Αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις, είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα, αλλά δεν το ανέφερα διότι είναι απλά ένα gui για το pyinstaller. Αν προσέξεις το γράφει πάνω-πάνω, όπως επίσης φαίνεται και στην εικόνα στο κάτω μέρος την εντολή που χρησιμοποιεί. Κατάφερα τελικά να το κάνω. Το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε τα πάντα να είναι σε 32 bit, από την έκδοση της python, μέχρι και όλες τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από Lanike71
nemocode Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Για να δημιουργήσετε ένα εκτελέσιμο αρχείο 32 bit της εφαρμογής σας Python, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια έκδοση 32 bit της Python και του PyInstaller. Εκτελέστε το PyInstaller για να δημιουργήσετε το εκτελέσιμο αρχείο 32-bit. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εκτελώντας την ακόλουθη εντολή σε ένα τερματικό ή στη γραμμή εντολών, αντικαθιστώντας το "your_script.py" με το όνομα του σεναρίου Python: pyinstaller --onefile --noconsole your_script.py Αυτό θα δημιουργήσει ένα μόνο αρχείο .exe στον φάκελο dist. Αυτό το αρχείο .exe θα είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο 32-bit που θα πρέπει να εκτελείται σε ένα σύστημα χωρίς εγκατάσταση πρόσθετων γλωσσών. ΥΓ: Εάν έχετε εγκαταστήσει πολλές εκδόσεις της Python, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την έκδοση 32-bit όταν εκτελείτε το PyInstaller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα