IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους ,έχω cosmote fiber 100 και το speed port plus .Έχω εντοπίσει ένα bug και θα ήθελα να μάθω από όσους έχουν το ίδιο ρουτερ αν το κάνει και σε αυτούς .Από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi απενεργοποιώ το 5ghz και αφήνω μόνο το 2.4ghz .Όταν το βάλω να κάνει schedule και να κλείσει το Wi-Fi κάποιες ώρες ,όταν ανοίξει πάλι είναι ανοικτό και το κανάλι των 2.4ghz και το κανάλι των 5ghz .Το κάνει και σε εσάς ; Αν ναι μπορώ να αλλάξω το ρουτερ με κάποιο άλλο; Πριν δυο μήνες έκανα την ανανέωση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορώ να ζητήσω αλλαγη ρουτερ από την cosmote ?Στο chat δεν έβγαλα άκρη .Δεν θέλω όμως να μου ξαναδώσουν το speedport plus Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Τι πρόβλημα έχεις με το plus ;; Μπορείς να βάλεις αν θες καλύτερο ρούτερ το fritz που δίνει η cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi απενεργοποιώ το 5ghz και αφήνω μόνο το 2.4ghz .Tο βάζω να κάνει schedule και να κλείσει το Wi-Fi κάποιες ώρες ,όταν ανοίξει πάλι είναι ανοικτό και το κανάλι των 2.4ghz και το κανάλι των 5ghz. απο δωρεαν μοντεμ γνωριζεις τι επιλογες εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Το zte 1600 δίνουν αλλά δεν ξέρω σε τι συνδέσεις, καλά για πιο λόγο κλείνεις τα 5gh που είναι πολύ καλύτερα από τα 2.4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Γιατί το μοντεμ είναι στο δωματιο του μωρού . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Βγάλε το έξω από το δωμάτιο, γιατί η μπάντα του 5ghz είναι χειρότερη από των 2,4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δεν υπάρχει χειρότερη και καλύτερη απλά η 2.4 είναι δοκιμασμένη περισσότερο καιρό .Έχουμε δοκιμάσει το schedule για να μου πείτε αν κάνει το ίδιο και σε εσάς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Όχι δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το κλείνω ποτέ. Ρούτερ σε δωμάτιο μωρού δεν θα το άφηνα με τίποτα, αν είναι δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ζητήσω συγνώμη διότι ειναι σε διπλανό δωματιο και το είπα καθ υπερβολή για να αναδείξω το πρόβλημα .Επειδή όμως στην Ελλάδα υπαρχουν σπιτια ιδιαιτερα μικρά και εκ των πραγμάτων υφίσταται αυτό το πρόβλημα .Αν μπορει κάποιος ας δει αν τα σύγχρονα μοντεμ έχουν αυτήν την επιλογή και αν δουλεύουν σωστά . Μετά από συνομιλία με την cosmote κατάλαβα ότι τους ακούστηκα σαν εξωγήινος όποτε με βλέπω να καταλήγω σε access point . Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DREAMAX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Τηλεφωνικά στο 13888 ζήτα αλλαγή λόγω κακού wifi, λογικά το δικαιούσαι αφού τώρα αναβάθμισες και παίξε με το καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις 6/2/2023 στις 6:20 ΜΜ, IKARIWTHS είπε Καλησπέρα σε όλους ,έχω cosmote fiber 100 και το speed port plus .Έχω εντοπίσει ένα bug και θα ήθελα να μάθω από όσους έχουν το ίδιο ρουτερ αν το κάνει και σε αυτούς .Από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi απενεργοποιώ το 5ghz και αφήνω μόνο το 2.4ghz .Όταν το βάλω να κάνει schedule και να κλείσει το Wi-Fi κάποιες ώρες ,όταν ανοίξει πάλι είναι ανοικτό και το κανάλι των 2.4ghz και το κανάλι των 5ghz .Το κάνει και σε εσάς ; Αν ναι μπορώ να αλλάξω το ρουτερ με κάποιο άλλο; Πριν δυο μήνες έκανα την ανανέωση . μαλλον ετσι ειναι ρυθμισμενο να κανει οταν επανεργοποιειται απο την μανα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Είναι σαν να κανείς ρεσταρτ τα windows και να πρέπει να τα στήσεις από την αρχή ένα πράμα 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά μετά από μεγάλο τηλεφωνικό αγώνα κατάφερα και πήρα το speedport 2plus ,έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με το απλό άρα δεν είναι bug είναι feature. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 On 07/02/2023 at 23:33, chios said: Όχι δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το κλείνω ποτέ. Ρούτερ σε δωμάτιο μωρού δεν θα το άφηνα με τίποτα, αν είναι δυνατόν. On 07/02/2023 at 11:50, IKARIWTHS said: Γιατί το μοντεμ είναι στο δωματιο του μωρού . τροφη για σκεψη. α.πως περιοριζεται τα δικτυα ολων των γειτονων. β.πως περιοριζεται ολα τα dect (ασυρματα τηλεφωνα) γ.πως περιοριζεται τα κινητα σας? το goofakos ειναι το δικο μου. το vodafone του γειτονα σε αλλο οροφο.... On 07/02/2023 at 22:47, IKARIWTHS said: Δεν υπάρχει χειρότερη και καλύτερη απλά η 2.4 είναι δοκιμασμένη περισσότερο καιρό . το 802.11α επαιζε 5 ghz. οχι το 802.11ac,ax αλλα το σκετο α 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα