Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα ενα αρθρο για προστιμα σε 5 βενζιναδικα στην Αθηνα τις τελευταιες ημερες. Μπορουμε καπου να βρουμε ποια ακριβως ειναι αυτα τα βενζιναδικα;

Δημοσ.

Προς ενημερωση.....τη πατησα και εγω καποια στιγμη με νεο βενζιναδικο στη περιοχη μου που εκ των υστερων εμαθα οτι ανηκει σε καποιον νονο και να μην διανοηθω να παω να κανω φασαρια, Ο μηχανικος μου μου συστησε 2 βενζιναδικα της περιοχης μου που βαζει και αυτος και μου ειπε αν ξεμεινεις σε καποια περιοχη αλλη βαλε λιγη βενζινη για να γυρισεις στη περιοχη σου ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ βενζιναδικο που θα δεις ,

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως ή ευτυχως στην αγορα καυσιμων δεν πρεπει να κανουμε εκπτωσεις και δεν μπορουμε να ψαχνουμε το φθηνοτερο

αγοραζουμε απο το βενζιναδικο της γειτονιας μας που το ξερουμε χρονια και ειναι κατα προτιμιση eko/shell/bp

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xp-user είπε

Προς ενημερωση.....τη πατησα και εγω καποια στιγμη με νεο βενζιναδικο στη περιοχη μου που εκ των υστερων εμαθα οτι ανηκει σε καποιον νονο και να μην διανοηθω να παω να κανω φασαρια, Ο μηχανικος μου μου συστησε 2 βενζιναδικα της περιοχης μου που βαζει και αυτος και μου ειπε αν ξεμεινεις σε καποια περιοχη αλλη βαλε λιγη βενζινη για να γυρισεις στη περιοχη σου ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ βενζιναδικο που θα δεις ,

Αν η τιμή είναι ύποπτα χαμηλή πρέπει να μας βάλει σε υποψίες. Έμφαση στο ύποπτα. 

Τι σου λέει όμως ότι και το ακριβό δεν κάνει νοθεία; Ή μπορεί ακόμα και να σε κλέβει.

Το καλύτερο θεωρώ είναι να κοιτάμε κριτικές στο fuelGR. Πάλι 100% αξιόπιστο δεν είναι, αλλά αν 200 άτομα λένε ότι είναι κομπλέ ένα βενζινάδικο, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να είναι κομπλέ. Ομοίως αν 200 άτομα λένε ότι τους άναψε check engine μόλις έφυγαν από το βενζινάδικο, πάλι κάτι λέει.

• Like 1
Δημοσ.

Κλέβουν τον κοσμακι που πάει να βάλει βενζίνη και τους κλείνουν απλα για 10 μέρες... Ντροπή και αισχος....

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εντωμεταξυ αυτο το South Petrol εχει ξαναφαει προστιμο και πριν λιγους μηνες. Μυαλο δε βαζουν. Μονο απο εταιρικα βενζινη.

και εκεί πέφτει νοθεία......μπορει να μην κλέβουν σε λίτρα συχνα αλλα νοθεία πέφτει εκτος και αν πας σε κανα shell και βάλεις καμία vpower racing 100 (αλλά εκεί πληρώνεις και νεφρό)

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Οι άλλοι είχαν βενζινάδικο χωρίς άδεια και πούλησαν 18.000.000€ καύσιμα σε 12 χρόνια χωρίς αποδείξεις.

εκει παιζει να ειχε και καλη βενζίνη καθώς εκλεβαν με αλλο τρόπο 🤣

Δημοσ.

συμφωνώ και γω μόνο για εταιρικά EKO, BP, SHELL, αλλά προσοχή EKO, BP δεν είναι όλα εταιρικά (δίκτυο ΚΑΛΥΨΩ)!

Μπορείτε απλά να τους ρωτάτε όταν μπαίνετε στο βενζινάδικο και αν δεν είναι εταιρικό απλά συνεχίζετε ή από εφαρμογή fuel.gr

Δημοσ.
Στις 6/2/2023 στις 5:33 ΜΜ, Witcher1st είπε

Διαβασα ενα αρθρο για προστιμα σε 5 βενζιναδικα στην Αθηνα τις τελευταιες ημερες. Μπορουμε καπου να βρουμε ποια ακριβως ειναι αυτα τα βενζιναδικα;

Το δελτίο τύπου του υπουργείου δεν αναφέρει ποια ακριβώς είναι, μόνο περιοχές, υπομονή κανα μήνα μέχρι να μπουν στην παρακάτω λίστα:

https://www.mindev.gov.gr/category/prostima-dieppy/

13 ώρες πριν, phanispal είπε

Οι άλλοι είχαν βενζινάδικο χωρίς άδεια και πούλησαν 18.000.000€ καύσιμα σε 12 χρόνια χωρίς αποδείξεις.

Όχι ακριβώς, αποδείξεις έδιναν, απλά ήταν από ταμειακή μη συνδεδεμένη με taxis.

Δημοσ.

Παλιά θυμάμαι που κατέβαζες POI για destinator και σου έβγαζε στο χάρτη όλα τα πρατήρια με τα πρόστιμα που είχαν φάει είτε για πειραγμένη αντλία , είτε για νοθεία.Μου ήταν πολύ χρήσιμο όταν ανέβαινα από επαρχία που μένω Αθήνα γιατί ήξερα σε ποιιο βενζινάδικο έχω το λιγότερο φόβο να βάλω.Τώρα , τέρμα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά μαζί με το πρόστιμο, θα έπρεπε να υπήρχε και υποχρέωση επίδειξης πινακίδας στην είσοδο του πρατηρίου πως έχει επιβληθεί πρόστιμο και ποιά ημερομηνία. Οι απώλειες από χαμένη πελατεία θα ήταν πολλαπλάσιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

www.ypen.gov.gr (ενέργεια -> υδρογονάνθρακες -> έλεγχος) 

https://ypen.gov.gr/energeia/ydrogonanthrakes/elegchos/

Εκεί μπορείτε να βρείτε τα πρόστιμα. Έχουν καμία ουσία? ΟΧΙ. Γιατί? Γιατί το βενζινάδικο είναι σε τυχάρπαστο άτομο σαν τους αυτοφοράκηδες, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν κ βάζουν υπογραφή ότι ειναι δικό τους το βενζινάδικο. Όταν μαζευτούν πολλά χρέη, αλλάζουν αυτοφοράκηδες και επωνυμία .

Στο μεταξύ με τις νοθείες και τις κλοπές βγάζουν κυριολεκτικά εκατομμύρια / μηνα. Γιατί? Γιατί οι καταναλωτές είναι ηλίθιοι. Πάνε στο πιο φθηνό όλων χωρίς να διαβάζουν καν κριτικές και νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και έκαναν μεγάλη ανακάλυψη.

Δείτε για παράδειγμα το ακόλουθο βενζινάδικο https://goo.gl/maps/s3N5x32N6JQUQvog7

Τι βλέπουμε?

• Άπειρες θετικές κριτικές απο άτομα που σχολιάζουν μονο βενζινάδικα ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ. Δηλαδή με το που τις διαβάσεις, ξέρεις κ ποιοι κλέβουν
  • Έχει αλλάξει ονομασία 3 φορές σε ενα χρόνο, για όσα παραπάνω έγραψα
  • Όπως είπε κ πιο πανω κάποιος, πας μπλέκεις κ ταξιδευεις για άλλο κόσμο. Ήδη στα βενζινάδικα του ο τύπος έχει κάμποσες τυχαίες φωτιές με νεκρους....
Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...