Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκευτομουν μηπως παρω κανα φορτιστη για το αμαξι πιο πολυ σημερα το μετρησα με πολυμετρο λεραντι 12.3 και σε λειτουργια 14 ενω το ειχα βαλει μπρος πριν 5 λεπτα λιγο με το ζορι πηρε μπρος το αμαξι 8 χρονια μπαταρια banner 50ah

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραίος ο φορτιστής αλλά κάνει όσο μια καινούργια μπαταρία.

Ειδικά με το κρύο που κάνει όλες οι μπαταρίες ζορίζονται και οι "γέρικες" τα φτύνουν. Εγώ θα την άλλαζα με καινούργια και θα έψαχνα τον φορτιστή απο το lidl που βγαίνει γύρω στα 20€ για να την συντηρώ.

• Like 1
Δημοσ.

ο χρονος ζωης της μπαταριας καπου εδω τελειωνει...σβηνει το καντηλι μου που λεει και το ασμα :-)...ειναι ανωφελο να προσπαθησεις να της δωσεις λιγο ζωη ακομα με φορτιστη

Δημοσ.

ανουσια μετρηση για τοσο παλια μπαταρια. Μετά απο την 5ετια μετράμε την τάση οταν κάνουμε μίζα. Αν η μπαταρία πέφτει στα 7-8 οταν τραβας την μιζιά τοτε ειναι για πεταμα. Κάπου θα σε αφησει, τυχαια, χωρις προειδοποιηση. Η μπαταρία που ειναι σε τοσο κακή κατασταση μπορει να παρει μαζι της και αλλα ηλεκτρονικα. Ειδικα σε νεοτερα οχηματα. Η φορτιση της δινει ζωη για μια μερα, μια εβδομαδα, αντε ενα μηνα αναλογα τοσο ποσο κακη ειναι η κατασταση της.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lakistri είπε

Σκευτομουν μηπως παρω κανα φορτιστη για το αμαξι πιο πολυ σημερα το μετρησα με πολυμετρο λεραντι 12.3 και σε λειτουργια 14 ενω το ειχα βαλει μπρος πριν 5 λεπτα λιγο με το ζορι πηρε μπρος το αμαξι 8 χρονια μπαταρια banner 50ah

Η μπαταρία σου είναι με το ένα πόδι στον τάφο, μην έχεις ελπίδες ότι θα τη σώσει μια φόρτιση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekfragma είπε

πολλά τα χρόνια της μπαταρίας αλλά ίσως να σωθεί αν κάνεις repair mode με έναν τέτοιο.

https://www.skroutz.gr/s/21860900/Noco-Φορτιστής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-6-12V-Genius5.html

Βρηκα κ με 20€ εναν απλο οχι οσο η μπαταρια

Δημοσ.
1 minute ago, Lakistri said:

Βρηκα κ με 20€ εναν απλο οχι οσο η μπαταρια

αυτοί στα 20ευρώ δε κάνουν αυτό που κάνει αυτός με τα 80 (επιδιόρθωση αποθείωση)  αλλά απλή φόρτιση.

μη δώσεις ούτε τα 20 για πέταμα και πάρε νέα μπαταρία.

ο άλλος φοριστής είναι για να τον κρατήσεις μια ζωή και να βγάλεις τα χρήματά του επειδή δε θα ξαναγοράσεις μπαταρία λόγω σωστής συντήρησης.

Δημοσ.

Η μπαταρια ειναι για ανακυκλωση. Η ταση δεν εχει σημασια. Δεν μπορει να δωσει amp. Ελα να σου χαρισω εγω μπαταρια που την ειχα μια εβδομαδα στο ctek. 14.4volt εφτασε. Ουτε μιση μιζιά δεν μπορεί να δώσει.

Δημοσ.

εγώ πάντως κάθε τόσο του πετάω εναν συντριτιτη να κάνει έναν κύκλο ειδικά πριν από τα κρύα....... (προφανώς δεν ειναι των 20 ευρω )

απο την αλλη μπαταρια σου ειναι 8 χρονών άντε να σου έβγαζε έναν χρόνο ακομη αν έκανες συντήρηση....... για να σου έβγαλε τόσο αυτοκίνητο συνέχεια κινείται και δεν αξίζει να κάνεις και κάτι (εκτος απο την αλλαγη μπαταριας)

Δημοσ.

Κινουμε μονο πρωι χωρις φωτα κτλ μια φορα π ειχα παει ηλεκτρολογο λεει φορτιζει απο το δυναμο εχω καλωδια εκκινησης αν χρειαστει τωρα αν παραδωσει πνευμα θα την αλλαξω αναγκαστικα

17 ώρες πριν, Mr_Laptop είπε

Μακριά από κινεζικές παιδιά και φθηνές έχω δυνοπαθηση πραγματικά.....

Κινεζικες τι μαρκες εννοεις πχ bosh varta banner ειναι καλες ;

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία από bosch και varta, άκρως αρνητική. Η Varta τα έφτυσε στα 2 χρόνια ακριβώς και η Bosch που έχω τώρα είναι στον τρίτο αλλά χαροπαλεύει. Μπορεί να έτυχε, αλλά δες τι θα γράψουν και άλλοι. Μια Πολωνέζικη (μου είχε πει ο ηλεκτρολόγος, δε θυμάμαι μάρκα) που έχω στο άλλο αυτοκίνητο, πιο καλή είναι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...