Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησα και μου είπαν 23 ευρώ θέλω να δω αν κάποιος για κάποιο λόγο πληρώνει λιγότερο για το ίδιο πακέτο, και αργότερα αν βγεί το νέο πρόγραμμα επιδότησης θα μπορούμε να μεταπηδήσουμε αν είμαστε ήδη σε κατοστάρι πρόγραμμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τύχη πήρα σήμερα κι'εγώ να ρωτήσω γιατί ψάχνομαι. Το 23€ είναι για Vodafone Fiber 100, η οποία ΔΕΝ είναι Fiber To The Home, αλλά είναι  'αναβαθμισμένη' VDSL (ό,τι κι'αν σημαίνει αυτό... FTTC μάλλον). Οπότε μην μπερδεύεσαι, με 23€ δεν έχεις οπτική ίνα στο σπίτι, δυστυχώς :(
Επίσης, προς τιμήν του πωλητή (αλλά όχι και της εταιρίας που δεν το ξεκαθαρίζει από την αρχή στο site) είπε ότι μετά τον 1ο χρόνο, ΙΣΩΣ υπάρξει μια αύξηση στην τιμή (max 1.5€/μήνα). Είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΑΣΟΥΛΙ (λόγω πληθωρισμού). Αναφέρεται κάπου στο συμβόλαιο, έχετε το νου σας.

Πάντως αν κάποιος πληρώνει λιγότερο, θα'θελα κι'εγω να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι.
(Θεσσαλονίκη, ΜΕ κάλυψη για FTTH και υπάρχουσα εγκατάσταση στην οικοδομή)

Επεξ/σία από bujam1
Δημοσ.

Έχουμε σε μία σύνδεση στην επαρχία από το καλοκαίρι FTTC 100 σε Vodafone (μέσω καμπίνας ΟΤΕ) στα 19,80€ , (μαζί με το eBill) αλλά συνδυαστικό με σύνδεση κινητής (υπήρχε ούτως ή άλλως). Χωρίς αυτή, αν θυμάμαι καλά έβγαινε +3€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου είπαν 22,37 τα 100 χωρίς να υπάρχει συμβόλαιο κινητής κλπ και ένα πάγιο δώρο και 20,19 νομίζω τα 50 χωρίς οπτική ίνα VDSL , δεν υποστηρίζει η διεύθυνση ακόμα δυστυχώς οπτική ίνα 

Επεξ/σία από Captain Nemo
Δημοσ.

Εμενα με ενοχλουν για να ανανεωσω την 50αρα στα 28.90 απο τα 26,9 που δινω τωρα (το παρουσιαζουν σαν προσφορα κιολας). Πλεον τους απανταω οτι δε υπαρχει περιπτωση, εκτος αν μου δωσουν τιμες που εχουν στην σελιδα τους για νεες συνδεσεις, και οτι τον Απριλιο που τελειωνει το συμβολιο θα την κανω με ελαφρα για ανταγωνιστη(Nova) που δινει την δυνητικα 500 (αλλιως 100) στην ιδια τιμη, και μου το κλεινουν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/2/2023 στις 6:12 ΜΜ, bujam1 είπε

Κατά τύχη πήρα σήμερα κι'εγώ να ρωτήσω γιατί ψάχνομαι. Το 23€ είναι για Vodafone Fiber 100, η οποία ΔΕΝ είναι Fiber To The Home, αλλά είναι  'αναβαθμισμένη' VDSL (ό,τι κι'αν σημαίνει αυτό... FTTC μάλλον). Οπότε μην μπερδεύεσαι, με 23€ δεν έχεις οπτική ίνα στο σπίτι, δυστυχώς :(
Επίσης, προς τιμήν του πωλητή (αλλά όχι και της εταιρίας που δεν το ξεκαθαρίζει από την αρχή στο site) είπε ότι μετά τον 1ο χρόνο, ΙΣΩΣ υπάρξει μια αύξηση στην τιμή (max 1.5€/μήνα). Είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΑΣΟΥΛΙ (λόγω πληθωρισμού). Αναφέρεται κάπου στο συμβόλαιο, έχετε το νου σας.

Πάντως αν κάποιος πληρώνει λιγότερο, θα'θελα κι'εγω να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι.
(Θεσσαλονίκη, ΜΕ κάλυψη για FTTH και υπάρχουσα εγκατάσταση στην οικοδομή)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες όντως το κρύβουν οι άτιμοι το ανέφερα και μου ζήτησαν συγγνώμη που τους διέφυγε "Elissavet Michalopoulou

Agent Elissavet Michalopoulou είπες
Εφόσον έχει επιλεχθεί να το υπογράψετε σε έντυπη μορφή θα χρειαστεί να δείτε το συμβόλαιο σας όταν θα σας παραδοθεί από τον courier.
Να σας ενημερώσουμε ότι μετά τον 1ο χρόνο, θα γίνει μία μικρή αναπροσαρμογή κατά ένα ελάχιστο ποσό (το μέγιστο έως 1.5 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων) λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Ζητούμε συγγνώμη για τη μη πληροφόρηση για την ανωτέρω αύξηση μετά τον 1ο χρόνο.
Σχετικά με το συμβόλαιο σας έχετε δικαίωμα να το διαβάσετε όταν σας παραδοθεί και έπειτα ο courier θα σας δώσει και ένα αντίγραφο του συμβολαίου σας.

Εάν επιθυμείτε να το λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή θα χρειαστεί να το προωθήσω στον συνάδελφο που σας εξυπηρέτησε ώστε να σας καλέσει για ενημέρωση, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...