Asterakias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Το βρήκα ψάχνοντας κάτι... κι είπα πως θα είναι χρήσιμο...
σπατούρνος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 ..Γεια σας παιδιά.. ..το pc ενός φίλου μου κατέβασε ιό.. ..του κάναμε φορματ.. ..τώρα δε βλέπει στο μπουτάρισμα τα cd roms για να εγκαταστήσω τα xp.. ..πήγα στο bootdisk.com και κατέβασα μια δισκέτα εκκίνησης, αλλά τίποτα.. (xp install disk) ..μήπως δεν κατέβασα τη σωστή; ..μήπως μπορεί να ποστάρει κάποιος το ακριβές προγραμμα που πρέπει να κατεβάσω ώστε να τον κάνω να δει τα cd roms και να εγκαταστήσω τα xp.. ..είναι απλό, το ξέρω, αλλά εγώ είμαι σχεδόν άσχετος.. ..ευχαριστώ..
Asterakias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 έχεις ενεργοποιήσει από bios το boot από cd-rom?
madsc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Απορία: Γιατί δεν bootάρεις κατευθείαν από το cd/dvd-rom με το cd των XP; p.s. Οι boot δισκέτες των xp σε καμία περίπτωση δεν είναι μία. /sc
chr_nikol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 i disketa ekkinisis twn XP ine mono mia, ke liturgi swsta. afu ksekinisis me afti, pas sto meros tu cd ke grafis ntoles wste na arxisi setup... ipothetwntas cd=d grafis: -Start computer with cd-rom support in debug mode. a:\> d: cd i386 winnt.exe ke etsi arxizi i egatastasi... ------ ala ke pali giati den ksekinas me cdrom boot from bios?
NkC Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 chr_nikol k egw nomizw pws oi boot δισκέτες einai parapanw apo mia...gurw stis 6
dimitris__ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Αν δεν βλέπει τα CD το BIOS, πρέπει να μπεις στο bios και να δεις γιατί.
chr_nikol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 re pedia den xriazonte ke oi 6... xriazonte ke oi 6 an thelis na fortosis ton installer apo floppy... giati na mi vali mono tin debug disk pu fortoni mono consola md-dos gia ntfs/nt support pu ine mia ke meta na pai na fortosi to d:\i386\winnt.exe ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.