eMike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 6/2/2023 στις 3:06 ΜΜ, Nicoskan είπε Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός seat toledo έκδοση volcano, ένα από τα ελάχιστα γνήσια που υπάρχουν στην Ελλάδα, το καλοκαίρι έβαλα καινούργια λάστιχα αμορτισέρ ελατήρια, ιμάντες χρονισμού τρόμπα νερού μπουζί φίλτρα κ υγραέριο, έφυγε ένα 2χιλιαρο λοιπόν, πριν από 1 μήνα με τράκαρε ένα τζιπ στο πίσω μέρος, λόγω ύψους μου έκανε μεγάλη ζημιά, διότι δε βρήκε μόνο προφυλακτήρα αλλά κ όλα τα από πάνω, αποτέλεσμα 4500 ε η ζημιά με το ΦΠΑ να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο του τρακάρισμα στην 20ετη θητεία του στους ελληνικούς δρόμους. Η αγαπητή ασφάλεια λοιπόν μου βγάζει εμπορική αξία 2100€ κ να κρατήσει το αυτοκίνητο, για την ακρίβεια, μου είπαν ότι με αυτά τα χρήματα θα μπορέσω να αγοράσω ένα ίδιο ίσος κ καλύτερο, εδώ γελάμε 🤣. Με τα πολλά πολλά η τελική απόφαση τους να παρω 3700 στο χέρι κ να τους δώσω το αυτοκίνητο ή να τους πάω μεταβιβασμενη άδεια προς 600€ κ να μου δώσουν 3100. Η λογική λέει να ηττηθω, να μεταβιβάσω το αυτοκίνητο στη γυναίκα μου να πάρω τα 3100 κ να προσπαθήσω να το φτιάξω με αυτά ή να σηκώσω το σπαθί ψηλά κ να το τραβήξω δικαστικά όσο πάει έτσι για να νιώσω ψυχικά καλύτερα; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα οποιαδήποτε σχόλια, μπορεί κάποιος να θεωρεί παράλογα όλα αυτά αλλά ο μικροσκοπικός εγκέφαλος μου θεωρεί αδύνατο να έρχεται ο άλλος να πέφτει πάω σου κ μετά να μη σου φτιάχνουν το αυτοκίνητο όσο κ αν είναι η ζημιά. Το max που θα πάρεις είναι η αξία για την οποία είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου. Όλα τα υπόλοιπα, έκδοση, "σπανιότητα", αλλαγές ανταλλακτικών είναι εκτός θέματος, δυστυχώς. Σε μια, λίγο πιο κυνική προσέγγιση, αν μου επιτρέπεις, θα σου πω ότι για οποιοδήποτε Τολέδο του '06 και πίσω σε οποιαδήποτε έκδοση και κατάσταση και κυβικά, 4χιλιάρικα είναι πολλά λεφτά... Sorry, no offence intended.
andreaspA Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, tzotzo είπε @andreaspA μπορείς να μας βοηθησεις; Εισαι εμπλεκόμενος ή μιλας εξ ονόματος του Nicoskan ?
tzotzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Όχι εμπλεκόμενος δεν είμαι. Εφ όσον είσαι ασφαλιστής όμως μπορείς να βοηθήσεις.
Maurikycli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι 🙄
Mr_Laptop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Αδερφέ Μ πάρε τα λεφτά από την ασφαλιστική γρ το αμάξι είναι παλιό και δεν θα πάρεις παραπάνω λεφτά... Δεξου το και προχωρά.....
andreaspA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tzotzo είπε Όχι εμπλεκόμενος δεν είμαι. Εφ όσον είσαι ασφαλιστής όμως μπορείς να βοηθήσεις. 150€ + ΦΠΑ για να ξεκινήσω να ασχολουμαι. Μπορει βεβαια να αποτανθει στον ασφαλιστή του για να τον βοηθήσει και να τον συμβουλέψει, που θα το κάνει χωρίς εξτρα πληρωμή αφού είναι πελάτης του.
tzotzo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε 150€ + ΦΠΑ για να ξεκινήσω να ασχολουμαι. Μπορει βεβαια να αποτανθει στον ασφαλιστή του για να τον βοηθήσει και να τον συμβουλέψει, που θα το κάνει χωρίς εξτρα πληρωμή αφού είναι πελάτης του. στειλε μου iban. αποδειξη δεν θελω
agnostos13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, eMike είπε Το max που θα πάρεις είναι η αξία για την οποία είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου. Όλα τα υπόλοιπα, έκδοση, "σπανιότητα", αλλαγές ανταλλακτικών είναι εκτός θέματος, δυστυχώς. Σε μια, λίγο πιο κυνική προσέγγιση, αν μου επιτρέπεις, θα σου πω ότι για οποιοδήποτε Τολέδο του '06 και πίσω σε οποιαδήποτε έκδοση και κατάσταση και κυβικά, 4χιλιάρικα είναι πολλά λεφτά... Sorry, no offence intended. Φτάνει να βρουν αγγελία με ένα ίδιο μοντέλο ίδιας χρονολογίας ανεξαρτήτως κυβικών, έκδοσης και κατάστασης για να σου πουν αυτή είναι η εμπορική τιμή; Δηλαδή πχ ένα lancer evo (ειδικά κάποιο limited edition με αριθμό παραγωγής) θα στο αποζημιώσουν στη τιμή ενός απλού ατμοσφαιρικού lancer με 1.600cc (ή μία m3 στην τιμή της 316); 11 ώρες πριν, tzotzo είπε στειλε μου iban. αποδειξη δεν θελω Με iban σε επαγγελματία χωρίς απόδειξη...καλά θα πάει! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από agnostos13
dtk-386 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Με iban σε επαγγελματία χωρίς απόδειξη...καλά θα πάει! Προφανώς ειρωνεύεται.........
konc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2023 στις 11:47 ΠΜ, agnostos13 είπε Φτάνει να βρουν αγγελία με ένα ίδιο μοντέλο ίδιας χρονολογίας ανεξαρτήτως κυβικών, έκδοσης και κατάστασης για να σου πουν αυτή είναι η εμπορική τιμή; Δηλαδή πχ ένα lancer evo (ειδικά κάποιο limited edition με αριθμό παραγωγής) θα στο αποζημιώσουν στη τιμή ενός απλού ατμοσφαιρικού lancer με 1.600cc (ή μία m3 στην τιμή της 316); Όχι θα βρουν ακριβώς το ίδιο μοντέλο/κυβικά. Δηλαδή θα ψάξουν για αγγελία Μ3 του 199x, όχι οποιαδήποτε σειρά 3 του 199x. Το πρόβλημα είναι πως 1. Αν μια μετατροπή (που δεν το γράφει στην αγγελία αλλά είναι προφανής μετατροπή) έχει μισή τιμή, σ' αυτή θα στηριχτούν 2. ειδικές εκδόσεις, άριστη κατάσταση κλπ τα χάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα, το πρώτο χρέπι που θα βρουν μετράει και θα προσφέρουν ακόμα χαμηλότερα 3. Για πολλά αυτοκίνητα υπάρχει μόνιμη αγγελία σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή από τις ασφαλιστικές για να έχουν σημείο αναφοράς Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από konc
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, konc είπε Όχι θα βρουν ακριβώς το ίδιο μοντέλο/κυβικά. Και αν δεν βρουν πουθενά τέτοια αγγελία τι γίνεται; Π.χ. Clk430 ή κάποια αλλα π.χ. Clk55 amg που υπάρχουν 1 ή 2 σε όλη την Ελλάδα και πωλούνται σε παρα πολύ υψηλή τιμή; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από jmmys
Sakiz105 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, jmmys είπε Και αν δεν βρουν πουθενά τέτοια αγγελία τι γίνεται; Π.χ. Clk430 ή κάποια αλλα π.χ. Clk55 amg που υπάρχουν 1 ή 2 σε όλη την Ελλάδα και πωλούνται σε παρα πολύ υψηλή τιμή; δεν νομίζω τέτοια οχήματα να είναι με hellasdirect από την εφαρμογή στο κινητό
mak3don Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Θα σου κάνω μια πολύ κρίσιμη ερώτηση Τα σέρβις του αυτοκινήτου τα έκανες ως τώρα όλα στην αντιπροσωπεία?
BTL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω μια ερωτηση, ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα αυτοκίνητο και το έχουμε ασφαλίσει πχ για 10000€,. Αν γίνει ατύχημα χωρίς να φταίμε και η ασφαλιστική του άλλου το βγάλει ασύμφορο προς επισκευή, τί ποσό εισπράτουμε; Μπορεί να μας δώσει ότι θέλει αυθαίρετα; Το ποσό που το έχουμε ασφαλίσει στη δική μας ασφαλιστική παίζει κάποιο ρόλο; Ο φίλος @konc ανέφερε ότι "Το max που μπορείς να πάρεις, με όποιον τρόπο και αν κινηθείς, είναι η αξία για την οποία ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο." Σε δικαστήριο δικαιώνεσαι; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από BTL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα