Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στα 45 σου βρίσκεσαι με 180κ€ στο χέρι και χωρίς δουλειά.Ευλογία ή κατάρα; Καλαμπόκια ή κάστανα με την φουφού θα πούλαγα να περνάει η ώρα. Θα κατέβαζα αμάξια απο Ιταλία να βγαίνει χαρτζιλίκι,θα έβγαζα δίπλωμα για λεωφορείο να πηγαίνω εξωτερικό.
ALXIOA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέχρι την Παρασκευή η οριστική απάντηση ..
Ducatista Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, DrLo είπε Η περίπτωσή σου δε διαφέρει σε τίποτα από μία που του δώσανε λεφτά και αγόρασε ομολογα. Σου δώσαμε λεφτά και επέλεξες να τα κρατήσεις σε αυτή τη μορφή αντί πχ να τα ρευστοποίήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο, είτε γιατί θεωρούσες πχ ότι θα έχεις καλύτερη απόδοση από το να τα κάνεις κάτι άλλο, είτε επειδή απλά γούσταρες να έχεις ομολογα να τα βλέπεις. Κανείς δε σε κοροιδεψε. Σταμάτα τη κλάψα. ο ανθρωπος ειπε οτι αν τα εκανε ευρω θα εχανε 7000 απο το πουθενα που δεν ειναι λογικο και περιμενε να παρει ολο το κεφαλαιο που θα εκανε και ο καθενας μας που δεν εχει αμεση αναγκη τα χρηματα.. πουθενα δεν ειπε οτι γουσταρε να εχει ομολογα και δεν ειχε καν την επιλογη να διαλεξει... το να εισαι αγενης δεν βγαζει καπου απο οτι βλεπεις δεν ειναι κανενα παιδακι 25 χρονων 18 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Μέχρι την Παρασκευή η οριστική απάντηση .. παρτα και τρεχα..! 2
DrLo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Ducatista είπε ο ανθρωπος ειπε οτι αν τα εκανε ευρω θα εχανε 7000 απο το πουθενα που δεν ειναι λογικο και περιμενε να παρει ολο το κεφαλαιο που θα εκανε και ο καθενας μας που δεν εχει αμεση αναγκη τα χρηματα.. πουθενα δεν ειπε οτι γουσταρε να εχει ομολογα και δεν ειχε καν την επιλογη να διαλεξει... το να εισαι αγενης δεν βγαζει καπου απο οτι βλεπεις δεν ειναι κανενα παιδακι 25 χρονων 1. Δεν είμαι αγενής. Του λέω την αλήθεια απλά είτε δε θέλει ή δε μπορεί να τη καταλάβει 2. Δε χρειαζεται να μου πει κανείς αν είναι ή όχι παιδάκι. Φαίνεται απλό την φρασεολογία του, τυπική συγκεκριμένων ανθρώπων 3. Μπορώ να δεχθώ ότι μπορεί να ΝΟΜΙΖΕ ότι ρευστοποιώντας πιο κάτω από τη nominal αξία τους θα "έχανε" 7.000 (αν αντί να ακούει Τράγκα αφιέρωνε τον ίδιο χρόνο στο να μαθει τι είναι αυτό που παίρνει θα το καταλαβαιμε) ... αν δεχθούμε ότι δε μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι όταν του δίνουν ένα ομολογο του δίνουν την τρέχουσα αξία του και όχι την ονομαστική. Ακόμα και έτσι δεν αλλάζει στην ουσία το πράγμα. Αυτός μπορεί να νομιζε οτι του δώσαν Χ λεφτά ενώ του δώσανε Χ-7 λεφτά. Τα Χ-7 ΕΠΕΛΕΞΕ να μη τα πάρει. 2 ώρες πριν, great είπε αυτο μου θυμιζει που οποτε καποιος βλεπει ατομο σε δημοσια υπηρεσια ή αστυνομικο να λεει "εγω σε πληρωνω εγω θα σου τι θα κανεις" Νοοτροπια Ορθοδοξου παλαιου κοπης you know κομματος. Ο stedes εφαγε τρελο αγγουρι απο το κρατος και τρελο κλεψιμο και καθεσε και δικαιολογεις τα αδικαιολογητα. Φυσικά και του δώσαμε ΕΜΕΙΣ λεφτά. Με το παλιο "όρθδοξο" κόμμα καμία , σχέση. Από αυτό φαίνεται ότι είσαι μυρωδιάς από την ουσία του πράγματος Ψάξε βρες post μου αν θες να με τοποθετήσεις , μη το κάνεις επειδή έμαθες μια λέξη στο σχολείο. Στις 6/2/2023 στις 11:10 ΜΜ, HALF EVIL είπε Ρε φίλε σοβαρά τώρα; Καθόταν είκοσι χρόνια δε ένα γραφείο με κουστούμι και γραβάτα και στα 45 θα πάει να μαζέψει ελιές ή στην οικοδομή; κουστούμι με γραβάτα φοράνε και τα κοράκια και σε γραφείο με γραβάτα κάθονται οι υπάλληλοι του information desk σε ένα αεροδρόμιο. what's your point? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από DrLo 1
andreaspA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, james01gr είπε Ρώτα την Πειραιώς τι περιουσία είχε η αγροτική. Όχι μόνο γη αλλά και έργα τέχνης, μετοχές κτλ κτλ. Η Πειραιώς σώθηκε επειδή απορρόφησε την Αγροτική. Για το 1, ποτέ δεν νοικιάζεις δουλειά σε κάποιον που δεν ξέρεις να την κάνεις ο ίδιος πρωτα. Θα σε κλέψουν. Νόμος. Η Αγροτικη ηταν σε απειρως καλυτερη οικονομικη κατασταση απο την πειραιως οταν εγινε το μεγαλο deal ! 1
Manolo7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για την επενδυση σε ακινητα, εχω καταλαβει οτι 99% απο οσους γραφουν στο ινσομνια για επενδυσεις σε ακινητα,καθαρες αποδοσεις, 400ρικα και 500ρικα μηνιαιως και αδιαλειπτως, δεν εχουν ουτε μισο στρεμμα χωραφι στο γαιδουρονησι. το θεμα ειναι οτι τα γραφετε και καποιοι τα πιστευουν! επισης στους μπακαλικους υπολογισμους τους, οι οικονομικοι συμβουλοι του ινσομνια τεινουν να χρησιμοποιουν τα αντιστροφως αναλογα ποσα, δηλαδη μικραινουν οσο μπορουν την τιμη αγορας του ακινητου(αν πχ η μεση τιμη ειναι στα 60 για μια γκαρσονιερα αυτοι λενε περηφανα ''παιρνεις 3 γκαρσονιερες απο 40 η καθεμια) και οταν η κουβεντα παει στα ενοικια αυξανουν τα ποσα, αν δηλαδη το μεσο ενοικιο μιας γκαρσονιερας ειναι στα 350 για παραδειγμα στη θεσσαλονικη αυτοι λενε ''παιρνεις 3 400ρια το μηνα'' που φυσικα ουτε 400 ειναι, αλλα και απο τα 350 που ειναι το μεσο ενοικιο πρεπει να βγαλεις το 15% φορολογια, τα πιστολια, τις ζημιες, τις συντηρησεις,τον ενφια αλλα και τους μηνες που θα μενει κενο μεχρι να ενοικιαστει! δωσε καλε μου φιλε OP 50 ευρω και πηγαινε σε καποιον εμπειρο οικονομικο συμβουλο να κανετε ενα πλανο σε περιπτωση που υπογραψετε την εθελουσια.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από Manolo7 7
Dinos1973 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Για την επενδυση σε ακινητα, εχω καταλαβει οτι 99% απο οσους γραφουν στο ινσομνια για επενδυσεις σε ακινητα,καθαρες αποδοσεις, 400ρικα και 500ρικα μηνιαιως και αδιαλειπτως, δεν εχουν ουτε μισο στρεμμα χωραφι στο γαιδουρονησι. το θεμα ειναι οτι τα γραφετε και καποιοι τα πιστευουν! Επισης αυτος που εχει τα ακινητα δεν ειναι χαζος να τα πουλησει στο ΧΥΖ για να κονομαει ο αλλος απο τα ενοικια.........
Manolo7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε Επισης αυτος που εχει τα ακινητα δεν ειναι χαζος να τα πουλησει στο ΧΥΖ για να κονομαει ο αλλος απο τα ενοικια......... το αναλυω παρακατω, εκανα edit
ALXIOA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Για την επενδυση σε ακινητα, εχω καταλαβει οτι 99% απο οσους γραφουν στο ινσομνια για επενδυσεις σε ακινητα,καθαρες αποδοσεις, 400ρικα και 500ρικα μηνιαιως και αδιαλειπτως, δεν εχουν ουτε μισο στρεμμα χωραφι στο γαιδουρονησι. το θεμα ειναι οτι τα γραφετε και καποιοι τα πιστευουν! επισης στους μπακαλικους υπολογισμους τους, οι οικονομικοι συμβουλοι του ινσομνια τεινουν να χρησιμοποιουν τα αντιστροφως αναλογα ποσα, δηλαδη μικραινουν οσο μπορουν την τιμη αγορας του ακινητου(αν πχ η μεση τιμη ειναι στα 60 για μια γκαρσονιερα αυτοι λενε περηφανα ''παιρνεις 3 γκαρσονιερες απο 40 η καθεμια) και οταν η κουβεντα παει στα ενοικια αυξανουν τα ποσα, αν δηλαδη το μεσο ενοικιο μιας γκαρσονιερας ειναι στα 350 για παραδειγμα στη θεσσαλονικη αυτοι λενε ''παιρνεις 3 400ρια το μηνα'' που φυσικα ουτε 400 ειναι, αλλα και απο τα 350 που ειναι το μεσο ενοικιο πρεπει να βγαλεις το 15% φορολογια, τα πιστολια, τις ζημιες, τις συντηρησεις,τον ενφια αλλα και τους μηνες που θα μενει κενο μεχρι να ενοικιαστει! δωσε καλε μου φιλε OP 50 ευρω και πηγαινε σε καποιον εμπειρο οικονομικο συμβουλο να κανετε ενα πλανο σε περιπτωση που υπογραψετε την εθελουσια.. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνει ...
li@m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνει ... Πότε όμως; Την Παρασκεύη όπως μας λες πρέπει να απαντήσει!!
ALXIOA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, li@m είπε Πότε όμως; Την Παρασκεύη όπως μας λες πρέπει να απαντήσει!! Παρασκευή πρωί πρωί μάλλον ...εκτός απροόπτου
Ducatista Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Manolo7 είπε Για την επενδυση σε ακινητα, εχω καταλαβει οτι 99% απο οσους γραφουν στο ινσομνια για επενδυσεις σε ακινητα,καθαρες αποδοσεις, 400ρικα και 500ρικα μηνιαιως και αδιαλειπτως, δεν εχουν ουτε μισο στρεμμα χωραφι στο γαιδουρονησι. το θεμα ειναι οτι τα γραφετε και καποιοι τα πιστευουν! επισης στους μπακαλικους υπολογισμους τους, οι οικονομικοι συμβουλοι του ινσομνια τεινουν να χρησιμοποιουν τα αντιστροφως αναλογα ποσα, δηλαδη μικραινουν οσο μπορουν την τιμη αγορας του ακινητου(αν πχ η μεση τιμη ειναι στα 60 για μια γκαρσονιερα αυτοι λενε περηφανα ''παιρνεις 3 γκαρσονιερες απο 40 η καθεμια) και οταν η κουβεντα παει στα ενοικια αυξανουν τα ποσα, αν δηλαδη το μεσο ενοικιο μιας γκαρσονιερας ειναι στα 350 για παραδειγμα στη θεσσαλονικη αυτοι λενε ''παιρνεις 3 400ρια το μηνα'' που φυσικα ουτε 400 ειναι, αλλα και απο τα 350 που ειναι το μεσο ενοικιο πρεπει να βγαλεις το 15% φορολογια, τα πιστολια, τις ζημιες, τις συντηρησεις,τον ενφια αλλα και τους μηνες που θα μενει κενο μεχρι να ενοικιαστει! δωσε καλε μου φιλε OP 50 ευρω και πηγαινε σε καποιον εμπειρο οικονομικο συμβουλο να κανετε ενα πλανο σε περιπτωση που υπογραψετε την εθελουσια.. και ομως το πλανο αυτο ειναι απολυτα ρεαλιστικο αν παρεις 180κ και αγορασεις 2 σπιτακια απο 65-70 30 ετιας θα σου δινουν τον μηνα 700-800κ αν απο αυτα βγαλεις το 15% εχεις ευκολα κανα 8κ τον χρονο τωρα ενφια κλπ τι να πανε δεν ειναι λογος να το συζηταμε... επισης κατι που δεν αναφερθηκε αυτα τα σπιτακια δεν χρειαζεται να ειναι στο ιδιο μερος-πολη που ζεις αλλα και αλλου εδω στην αγορα που ειμαι εγω υπαρχει και το airbnb που κανουν κρα ολοι καθως δεν υπαρχει δωματιο ελευθερο την σεζον αν παει προς τα κει παιρνει 1 με 150κ και κανει δουλιτσα..... δεν χρειαζεσαι να εισαι εμπειρος συμβουλος για να δεις τις επιλογες σου.. βεβαια ο καθενας εχει την δικη του αποψη ειδικα για την αγορα που εχει εμπειρια.... 1
JakeKaufman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Παρασκευή πρωί πρωί μάλλον ...εκτός απροόπτου Καλά εντάξει ή μας δουλεύεις ή ο άνθρωπος είναι άλλου για άλλου
ALXIOA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 5 hours ago, JakeKaufman said: Καλά εντάξει ή μας δουλεύεις ή ο άνθρωπος είναι άλλου για άλλου Γιατί να σε δουλέψω ρε φίλε.. Είναι δύσκολη απόφαση... Απόφαση ζωής για κάποιον...
Ducatista Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 5 hours ago, ALXIOA said: Γιατί να σε δουλέψω ρε φίλε.. Είναι δύσκολη απόφαση... Απόφαση ζωής για κάποιον... θα μπεις σε διαδικασια να βαλεις χρηματα σε κατι που δεν ξερεις? ο φιλος μπορει να εχει την καλυτερη προθεση αλλα εσυ μπορεις να τα βαλεις τα λεφτα σου εκει χωρις να εισαι μεσα στα πραγματα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα