Προς το περιεχόμενο

Vodafone: Νέα FTTH πακέτα με ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Just now, mijalis said:

μάλλον οι τιμές αυτές είναι για το ιδιόκτητο της Vodafone, γιατί στην περιοχή μου δεν έχει διαθεσιμότητα, παρόλο που με Nova και Cosmote έχει ftth 1000Mbps

Έβγαλε διαθεσιμότητα σε περιοχή της Cosmote κανονικότατα, ίσως απλά να μην τις έχουν βάλει ακόμα όλες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
2 minutes ago, reystar said:

Υπαρχει καποιος λογος καποιος να παει σε Vodafone αντι για Cosmote? με 2 ευρω διαφορα ?

Ίσως αν είναι σε περιοχή που έχει FTTH η Vodafone αν δίνει καλύτερη τιμή και για να έχει πιο γρήγορη αποκατασταση βλάβης.

• Like 3

καλα ας φτιαξει η vodafon πρωτα την οπτικη ινα που εχουμε και ας αφησει κατα μερος τα 300mbps, 500mbps και 1Gbps, γιατι γελανε και οι πετρες με της αποσυνδεσεις που κανει καθε μερα . τωρα ειδικα που η wind εγινε nova και πηρε ολους τους πελατες δυο θα υπαρχουν μονο . vodafon-cosmote και μονο nova - wind . να δουμε ποιος θα αξιζει ...

Εγώ πάντως το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα το λάθος και ενέδωσα σε ανανέωση συμβολαίου για άλλους 24 μήνες με την προσθήκη δωρεάν του disney+. Είμαι 4 χρόνια παρά 2 μήνες σε δαύτους με 100ρα ftth και πραγματικά πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να με ξαναδούν ούτε να περνάω από πεζοδρόμιο καταστήματός τους. Θα πηγαίνω από την απέναντι πλευρά. 4 χρόνια όχι μόνο δεν έχει μειωθεί η τιμή, όχι μόνο δεν έχουν δώσει αναβάθμιση της ταχύτητας, αλλά πλέον και με αύξηση του παγίου. Με έχουν κουράσει οι εντελώς αδιαφανείς χρεώσεις τους και η εντελώς ληστρική και κομπιναδόρικη νοοτροπία τους. Δεν ξέρω πως το καταφέρνουν, αλλά πραγματικά τέτοιους αλεπουδιάρηδες δεν έχω ξανασυναντήσει. Τα ίδια μου έκαναν και παλιότερα που είχα κινητό σε αυτούς. Αλεπουδιάρες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που θα κληθεί να σε εξυπηρετήσει. Το δυστύχημα είναι ότι ενώ σε 2 μηνάκια θα ελευθερωνόμουν, έκανα το λάθος και θα τους φορτωθώ για 1,5 χρόνο ακόμα. Για ένα disney+,  το οποίο εντωμεταξύ στο εξάμηνο δεν έχω δει ούτε 30 δευτερόλεπτα. Δεν έχω πρόσφατη εμπειρία από άλλους παρόχους, αλλά πραγματικά δεν νομίζω άλλος να σου λέει θέλω 135€ για να σου διακόψω το φοβερό και τρομερό vodafone tv συν το κλασικό τέλος πρόωρης αποχώρησης. Καλύτερα να έκλεινα συμβόλαιο νύχτα, λιγότερο δέσιμο θα έτρωγα. Προς γνώση όλων όσοι ίσως θαμπωθούν από τυχόν καλές προσφορές. 

6 ώρες πριν, allure_boy είπε

καλα ας φτιαξει η vodafon πρωτα την οπτικη ινα που εχουμε και ας αφησει κατα μερος τα 300mbps, 500mbps και 1Gbps, γιατι γελανε και οι πετρες με της αποσυνδεσεις που κανει καθε μερα . τωρα ειδικα που η wind εγινε nova και πηρε ολους τους πελατες δυο θα υπαρχουν μονο . vodafon-cosmote και μονο nova - wind . να δουμε ποιος θα αξιζει ...

Εχετε κουρασει με αυτες τις μαλακιες. Οταν εχεις 50 χρονων καλωδιωση χαλκου ειναι λογικο να εχεις αποσυνδεσεις. Οταν με το καλο μπουν οι οπτικες ινες μεχρι το σπιτι δεν θα υπαρχει αποσυνδεση ουτε για αστειο.

• Like 1

19 ώρες πριν, KostasKri είπε

Αναρωτιέμαι αν θα αλλάξει ποτέ αυτό...

Οταν θα αλλαξει και η νομοθεσια για το παρανομο κατεβασμα - ανεβασμα στην Ελλαδα..

Αλλιως θα γινουμε η παιδικη χαρα του torrent...

24 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε

Εχετε κουρασει με αυτες τις μαλακιες. Οταν εχεις 50 χρονων καλωδιωση χαλκου ειναι λογικο να εχεις αποσυνδεσεις. Οταν με το καλο μπουν οι οπτικες ινες μεχρι το σπιτι δεν θα υπαρχει αποσυνδεση ουτε για αστειο.

Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι θέμα εσωτερικης καλωδιωσης?

• Like 1

49 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Οταν θα αλλαξει και η νομοθεσια για το παρανομο κατεβασμα - ανεβασμα στην Ελλαδα..

Αλλιως θα γινουμε η παιδικη χαρα του torrent...

Δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό. Έτσι κι αλλιώς στα torrents κάνουν seed και από το εξωτερικό. Δεν πρέπει να χει σχέση.

Περισσότερο μου κάνει για άρμεγμα των επιχειρήσεων που θέλουν το upload για να υποστηρίζουν remote work etc και αγοράζουν μισθωμένες για να έχουν up ισο με down

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

Ειναι καθαρα θεμα καλωδιωσης ειτε αποστασης απο την καμπινα ειτε και τα δυο. Στο τηλεφωνικο καλωδιο μπορει να δωσει 200mbps μεχρι τα 100 μετρα μετα εξασθενει το σημα ποσο μαλλον να εχεις και παλια καλωδιωση σε αρκετα σπιτια το τηλεφωνικο καλωδιο ξεπερναει τα 300 μετρα και ειναι παλια καλωδια οποτε καταλαβαινεις.

Επεξ/σία από TaxiarhisGR

1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

Στην δικη μου περιπτωση (πολυκατοικια του 72') οταν περασα καινουργιο UTP απο το διαμερισμα μεχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικιας ειδα διαφορα πανω απο 15% στην ταχυτητα σε VDSL γραμμη, 

34 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε

Ειναι καθαρα θεμα καλωδιωσης ειτε αποστασης απο την καμπινα ειτε και τα δυο. Στο τηλεφωνικο καλωδιο μπορει να δωσει 200mbps μεχρι τα 100 μετρα μετα εξασθενει το σημα ποσο μαλλον να εχεις και παλια καλωδιωση σε αρκετα σπιτια το τηλεφωνικο καλωδιο ξεπερναει τα 300 μετρα και ειναι παλια καλωδια οποτε καταλαβαινεις.

Σύμφωνοι αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που φταιει ο παροχος και ο απαρχαιωμένος χαλκος του

• Super Moderators
13 minutes ago, Aggelos_INSM said:

Σύμφωνοι αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που φταιει ο παροχος και ο απαρχαιωμένος χαλκος του OTE

Fixed. 😛

• Like 2

2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Σύμφωνοι αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που φταιει ο παροχος και ο απαρχαιωμένος χαλκος του

Ναι προφανως μια μεγαλη ευθυνη την εχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...