Προς το περιεχόμενο

Vodafone: Νέα FTTH πακέτα με ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, kallair είπε

μα αναφερω οτι εχω ηδη 200αρα στο πρωτο ποστ, αδερφε μ. για αυτο με μπερδεψες κ αναρωτηθηκα αν τα θυμομουν λαθος.

συγνωμη τοτε δεν ειχα δει το 1ο ποστ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

πολυ περιεργο το site της voda. Σπιτι μου εχω ταβανι 50αρα απο κοσμοτε και στην voda μου δινουν μεχρι 200. Μαλλον βρωμαει !!

50αρα ταβανι με VDSL. αλλο vdsl και αλλο ftth. Μερικοι δε  τα εχετε ξεκαθαρισει ακομα.

• Confused 1

• Super Moderators
51 minutes ago, gppapado said:

50αρα ταβανι με VDSL. αλλο vdsl και αλλο ftth. Μερικοι δε  τα εχετε ξεκαθαρισει ακομα.

Κατά 99% εννοεί ότι στο tool διαθεσιμότητας της Cosmote του βγάζει ότι μπορεί μέχρι 50Mbps, ενώ στης Vodafone μέχρι 200Mbps, λογικά κι επί Wind το αντίστοιχο 200αρι θα του έβγαζε.

Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ, έχω την καμπίνα στα 40 μέτρα (καλωδιακά) με 100Mbps Wind και μου βγάζει τα ίδια στους υπόλοιπους.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανάκριβα είναι παιδάκια, περίμενα να χτυπήσει στα ίσα τη Nova με προσφορές ανάλογες για το ιδιόκτητο. Σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο κ το voucher οπότε περιμένω να δω πως θα διαμορφωθεί η προσφορά τους, είτε τηλεφωνικά είτε μέσα από το myVodafone. Για το κινητό πάντως από τα 18,16 με πάνε στα 25. Με βλέπω να την κάνω για Νova, αν κ με χαλάει λίγο το δίκτυο της κινητής ειδικά στα δεδομένα. Αλλιώς βαρβάτη αντιπροσφορά για να μείνω. Είμαι από day 1 στο ιδιόκτητο τους με FTTH (ΑΚ Αλεξάνδρας) και πελάτης από το 2007.

Επεξ/σία από leonidas_

4 ώρες πριν, Thresh είπε

Ίσως τηλεφωνικά να κάνουν προσφορές για το ιδιόκτητό τους.

Λογικά κι οι τιμές της Nova εκεί θα κυμαίνονται, πάνω κάτω...

Στα 33 ευρω ειναι το 1gbps της Nova  image.png.bc70c35fe2cc71d2cefd115268123f8a.png

• Like 1

• Super Moderators
5 minutes ago, TaxiarhisGR said:

Στα 33 ευρω ειναι το 1gbps της Nova  

Στις περιοχές με τις δικές της ίνες, σε αυτές των άλλων όμως? Αναγκαστικά θα ανεβάσει τιμές γιατί εκεί θα πληρώνει "ενοίκιο".

• Like 3

34 λεπτά πριν, gppapado είπε

έχω 200 vdsl Vodafone  με χαλκο.. μάλλον κάνεις κάποιο λάθος..,για την ακρίβεια συγχρονίζει 220mb

• Thanks 1

Σήμερα ανανέωσα με 100 vdsl και triple play με 27 ευρώ. Έχω μια ερώτηση εάν ξέρετε. Το site γράφει για εγγύηση ταχύτητας 93 Mbps. Στο συμβόλαιο μου , γράφει ελάχιστη 49 , συνήθως 78 , μέγιστη 99. Πότε ισχύει η μείωση παγίου 10 τοίς εκατό που λένε; Ευχαριστώ.

• Super Moderators
34 minutes ago, sarakinos said:

Triple play πακέτα δεν βλέπω με μεγάλες ταχύτητες 😢 για όλους λέω 

Με TV πάντως έχει πακέτα, κάνεις scroll down.

Vodafone Giga Fiber < Σταθερή & Internet | Vodafone.gr

• Like 1

2 ώρες πριν, gppapado είπε

Μια χαρα τα ξεκαθισαμε φιλε μου. Δεν περναει ftth απο την περιοχη μου !

8 ώρες πριν, Thresh είπε

Επιτέλους άρχισαν να δίνουν και χονδρική στους υπόλοιπους για άνω των 200Mbps ταχύτητες.

Λογικά κι η Nova θα ανακοινώσει σύντομα τιμές για τα 500 και 1000 από δίκτυα οπτικών των άλλων 2 παρόχων.

μάλλον οι τιμές αυτές είναι για το ιδιόκτητο της Vodafone, γιατί στην περιοχή μου δεν έχει διαθεσιμότητα, παρόλο που με Nova και Cosmote έχει ftth 1000Mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...