Προς το περιεχόμενο

Vodafone: Νέα FTTH πακέτα με ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, djuan1988 said:

Ναι μόνο η 300 ήταν φθηνότερη. Οψόμεθα.

Αν ισχύουν βέβαια τα περί καλοκαιριού θα βαρεθούμε να περιμένουμε.

Υπάρχουν και χειρότερα, άλλοι περιμένουν έργα. 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχουμε κ εμεις που βλεπουμε να εχουν σκαψει σε παρα πολλα στενα τριγυρω, εκτος απο το δικο μας... ευτυχως ειμαι σε καλή 200αρα χωρις θέματα οποτε "αντεχουμε" να περιμενουμε.

1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Μπήκα για να δω εντυπώσεις από Vodafone, μπορείς να πεις 2 λόγια παραπάνω. Θεωρητικά μιας και είναι FTTH δεν θα έχεις ούτε αποσυνδέσεις ούτε μειωμένη ταχύτητα, άρα τι άλλο μπορεί να πάει στραβά; 🙈

Συνεργάτης μου έβαλε ffth και μετά από 10 μέρες σταμάτησε να λειτουργεί και περιμένει πάνω από βδομάδα να φτιαχτεί.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πλάκα έδειξα αυτές τις τιμές σε ένα Ιταλό φίλο για να γελάσει. Στη Ιταλία η Vodafone δίνει με το σύγχρονο modem - router  της δωρεάν τα δυόμιση giga σύνδεση 27.90  euro !

Και αυτές τις ημέρες έχουν προσφορά το ίδιο πακέτο στα 24.90€

Και μιλάμε ότι το modem - router  που δίνουν δωρεάν είναι wifi 6 είναι το λεπτό που δείχνει εδώ στο βίντεο το extender δίπλα το δίνουν έξτρα σε όποιον το θέλει .

Έσκασε στα γέλια ο Ιταλός με το χάλι μας εδώ

😃😃😃

https://privati.vodafone.it/casa/fibra/internet-unlimited

Επεξ/σία από Aprile
  • Like 3
  • Confused 2

Εμένα αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει είναι πως πριν 3 χρόνια, έκανες αίτηση inalan για internet σε ένα μαγαζάκι σαν τις εκατοντάδες χιλιάδες ατομικές επιχειρήσεις που υπάρχουν, και σου έλεγαν "επειδή είναι μαγαζί, δεν ισχύει το 28€, πρέπει να πληρώσεις 100€". 

Τώρα που βγάζουν οι μεγάλοι πακετα οπτικής ως τον router, εχουν ξεσκίσει οι της inalan στα τηλέφωνα να σου κάνουν την... χάρη να στην δώσουν στην ίδια τιμή όπως η οικιακή. Well played...

1 ώρα πριν, kallair είπε

υπαρχουμε κ εμεις που βλεπουμε να εχουν σκαψει σε παρα πολλα στενα τριγυρω, εκτος απο το δικο μας... ευτυχως ειμαι σε καλή 200αρα χωρις θέματα οποτε "αντεχουμε" να περιμενουμε.

δεν χρειαζεται να σκαψουν και το δικο σας, αρκει στο καφαο που παιρνετε εσεις να εχει εγκατασταθει καμπινα του παροχου, τοτε ειστε κομπλε

Εκτός του οτι είναι ακόμη ακριβά,δεν υπάρχει και διαθεσημότητα ακόμη σε πολλά μέρη μέσα στο Κέντρο Αθήνας (για Προάστια και πιο μακριά ακόμη χειρότερα φαντάζομαι) και σε όλους όσους έχω ρωτήσει απο όλες τις γνωστές εταιρίες,ούτε καν ξέρουν πότε θα βάλουν οπτικές ....

• Like 1

3 λεπτά πριν, Titos301 είπε

δεν χρειαζεται να σκαψουν και το δικο σας, αρκει στο καφαο που παιρνετε εσεις να εχει εγκατασταθει καμπινα του παροχου, τοτε ειστε κομπλε

Πως δεν χρειαζεται να σκαψουν όταν για ftth πρεπει να μπουν οπτικες μεσα στην πολυκατοικια; κατι εχω καταλαβει λαθος μαλλον (;)

• Like 1

2 λεπτά πριν, kallair είπε

Πως δεν χρειαζεται να σκαψουν όταν για ftth πρεπει να μπουν οπτικες μεσα στην πολυκατοικια; κατι εχω καταλαβει λαθος μαλλον (;)

για ffth δεν γνωριζω αλλα μπορεις να πιασεις υψηλες ταχυτητες και χωρις ftth εχω την εντυπωση, εγω πχ δεν εχω ftth αλλα πιανω 50 νταν μεσα στο σπιτι down και 5 up

8 λεπτά πριν, kallair είπε

Ναι θα πρεπει να μπουν μεσα στο κτιριο καθως και στο διαμερισμα(για πολυκατοικια) αλλιως αυτες οι ταχυτητες(300,500,1000) δεν ειναι δυνατο να υπαρχουν, το xDSL δεν εχει τετοια ικανοτητα 

• Like 3

10 λεπτά πριν, Titos301 είπε

για ffth δεν γνωριζω αλλα μπορεις να πιασεις υψηλες ταχυτητες και χωρις ftth εχω την εντυπωση, εγω πχ δεν εχω ftth αλλα πιανω 50 νταν μεσα στο σπιτι down και 5 up

μα αναφερω οτι εχω ηδη 200αρα στο πρωτο ποστ, αδερφε μ. για αυτο με μπερδεψες κ αναρωτηθηκα αν τα θυμομουν λαθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...