Gingerbread Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αποτελείται από 8 επεισόδια και βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων. Φέτος βγήκε ο πρώτος κύκλος (πριν μερικές μέρες) και ο δεύτερος αν υπάρξει φαντάζομαι του χρόνου. Δεν βλέπω συχνά σειρές, απλά την είδα με τον φίλο μου και μετά την τέλειωσα μόνος. Πρόκειται για ανήλικους κυνηγούς πνευμάτων σε έναν κόσμο όπου από ένα σημείο και μετά (post apocalyptic περίπου) απαγορεύεται η κυκλοφορία και υπάρχουν οργανωμένες εταιρείες που αναλαμβάνουν την απομάκρυνση των πνευμάτων. Υπάρχουν 3 βασικοί πρωταγωνιστές με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Αυτό που μου άρεσε είναι οι ερμηνείες. Ίσως βοήθησαν τα χαμηλά standards από την Ματίλντα και το μπαμπά της στο μιούζικαλ που είδα τις προάλλες. Βλέπεται ευχάριστα και δεν βαριέσαι. Έχει κάποια κλισέ, αλλά κέρδισε την συμπάθεια μου. Βρίσκω κάτι αναζωογονητικό σε ιστορίες που κάποιος βρίσκεται από την επαρχία σε μια μεγάλη πόλη και ψάχνει κάπου να κάνει μια αρχή. Η πρωταγωνίστρια μαζί με τους άλλους 2 πρωταγωνιστές, χωρίς να χάνονται στις διάφορες βλακείες της σημερινής εποχής είναι διαφορετικοί χωρίς να είναι επιτηδευμένα κάποιοι "ξεχωριστοι". Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Gingerbread
Gingerbread Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Τελικά μόνο σε εμένα άρεσε γιατί δυστυχώς το σταματάνε και δεν θα υπάρξει 2ος κύκλος. Τα βιβλία είναι ωραία πάντως https://www.gamesradar.com/lockwood-and-co-canceled/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα